H2o00 6 Napisano 3 Luty Też wam przejadły się te kwadratowe kurierki? O to ta kurierka, która zmieni rozgrywkę:https://www.gtainside.com/en/sanandreas/cars/126987-peugeot-boxer-dhl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeasT 54 Napisano 3 Luty Za dużo lagów - nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idk 55 Napisano 3 Luty 1 godzinę temu, FeasT napisał: Za dużo lagów - nie. Popieram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GoworOfficial 3 Napisano 3 Luty Patrząc na to że dziś zwiększono ilość kurierek stanowczo na NIE z powodów wymienionych przez osoby wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kajsky 95 Napisano 3 Luty Testowałem podmiankę, jest strasznie słabo z optymalizowana.. Na NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaplaa1 14 Napisano 4 Luty Jestem ZA!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
As1k0 29 Napisano 4 Luty Nie potrzebna podmianka na serwerze ... Na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dazerek 72 Napisano 4 Luty Nie ten dział, Daj na off topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
soleX 2 Napisano 11 Luty Popieram, jestem na TAK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
noth1ng* 7 Napisano 12 Luty Słaba optymalizacja. NIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjEpitet 58 Napisano 12 Luty Spoko Podmianka Mało Pewnie Do Pobrania Ale Czy Ona Będzie Lagować ? Tego Nie Wiemy. Jestem Za Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaTiS 52 Napisano 12 Luty 3.905 MB! Niby mało lecz! Podmianka ma dużo małych detali które lagują serwer! A dość że jest teraz dużo tych Kurierek.To będzie masakrycznie lagowało! ----Na Nie---- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adikoomontana 5 Napisano 12 Luty Również na Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
X-Tr3mE 0 Napisano wczoraj o 09:37 Jestem na tak ale to do czasu aż pojawią się lagi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach