_Natuska 22 Napisano 10 Luty Nick z serwera: Natuska Login z serwera: Natuska Nick osoby oskarżonej: Karem oraz całe SAMC Powód napisania skargi: Frakcji SAMC nie widać na serwerze a tym bardziej lidera ich frakcji oraz nie odgrywają RP Przybliżona data zdarzenia: 10.02.2019r. Dowody: Nie mam jak przedstawić chyba że ss TAB z serwera o godz 15:20 Opis sytuacji: Chciałabym aby frakcja została ukarana za brak aktywności na serwerze Coś od siebie: Chciałabym wrócić na stanowisko lidera SAMC ponieważ chociaż robiłam coś dla tej frakcji oraz szkoliłam wszystkie osoby które znajdowały się we frakcji Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak poinformować frakcji SAMC ponieważ nie ma ich na serwerze mam nadzieje że moja skarga zostanie rozpatrzona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
idk 55 Napisano 10 Luty Ty moze na temat SAMC się nie wypowiadaj, pokazałaś co potrafisz jako Lider tej frakcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeasT 52 Napisano 10 Luty Sama nie byłaś lepsza jako liderka SAMC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Natuska 22 Napisano 10 Luty Przynajmniej cos robiłam poprawiłam swoje rp i to bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Natuska 22 Napisano 10 Luty fakt moze na poczatku nie byłam super liderem ale każdy popełnia błędy moje rp od tamtego czasu bardzo sie zmieniło ogarniam dużo więcej i lepiej także chciałabym prosić o drugą szanse w frakcji SAMC @Inder00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FeasT 52 Napisano 10 Luty Ja osobiście jestem na NIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kubas052 15 Napisano 10 Luty (edytowany) @_Natuska Myślisz, że napiszesz skargę i zostaniesz lidrem? Już pokazałaś na co cię stać, na faworkę oraz brak RP. Jak napisałem, że używam pulsoksymetru to zdziwiłaś się co to jest. Więc proszę, nie obrażaj osób które coś robią. Fakt, Karem nie ogarnia medycyny ratownictwa jak i farmakologii, ty też tego nie ogarniałaś i przypuszczam, że dalej nie ogarniasz. Zauważ, że wizerunek oraz szacunek nie buduje się z dnia na dzień. Sam chociaż rozumiem wiele zagadnień, na tym serwerze nie mam szans. Uwierz, jestem osobą która podniosłaby tą frakcje, ale trafiam na osoby które stosują faworkę i nie tolerują prawdy, dlatego też dostałem lotkę za skargę na ciebie, pomimo, że nie złamałem regulaminu (przynajmniej tak przypuszczam). Teraz zacznijmy sąd ostateczny który zadecyduje, czy możesz sprawować ten urząd: "Frakcji SAMC nie widać na serwerze a tym bardziej lidera ich frakcji oraz nie odgrywają RP" A czy za twojej kadencji ktoś był? Bo nie wydaje mi się, żeby aktywność była większa, nawet ty nie wchodziłaś na skina codziennie. "Chciałabym wrócić na stanowisko lidera SAMC" Ależ to hojne z twojej strony, lecz już wyżej poruszyłem temat budowania wizerunku cały czas. "ponieważ chociaż robiłam coś dla tej frakcji oraz szkoliłam wszystkie osoby które znajdowały się we frakcji " Jedyne szkolenia jakie widziałem, że prowadziłaś, to były wstępne. Mam wiele dowodów na to, że to nie ty prowadziłaś szkolenia. Ba, to ja je prowadziłem, lecz nie dla wszystkich, bo nie umiałaś zorganizować tak graczy, aby na nie przyszli, zamiast tego odgrywałaś coś z Caprio. Mam nawet ss'y na których mam uwiecznione, że twoi podopieczni nie dość, że nie przeszli szkoleń, to dostali się z faworki. Nie mogę dopuścić aby taka osoba jak ty objęła władzę w frakcji. Prosiłbym również, aby osoba ta została wpisana na black listę za złe zarządzanie frakcją Dziękuje za uwagę Z poważaniem Kubas052 Edytowano 10 Luty przez Kubas052 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Natuska 22 Napisano 10 Luty Z faworki sie dostawali? wszystkie osoby przeszły rekrutacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjEpitet 58 Napisano 10 Luty frakcje samc widziałem może z 2 -3 razy i teraz to wgl nie widze moim zdaniem zmiana lidera .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mlody09 14 Napisano 10 Luty (edytowany) 1 godzinę temu, _Natuska napisał: Nick z serwera: Natuska Login z serwera: Natuska Nick osoby oskarżonej: Karem oraz całe SAMC Powód napisania skargi: Frakcji SAMC nie widać na serwerze a tym bardziej lidera ich frakcji oraz nie odgrywają RP Przybliżona data zdarzenia: 10.02.2019r. Dowody: Nie mam jak przedstawić chyba że ss TAB z serwera o godz 15:20 Opis sytuacji: Chciałabym aby frakcja została ukarana za brak aktywności na serwerze Coś od siebie: Chciałabym wrócić na stanowisko lidera SAMC ponieważ chociaż robiłam coś dla tej frakcji oraz szkoliłam wszystkie osoby które znajdowały się we frakcji Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Nie mam jak poinformować frakcji SAMC ponieważ nie ma ich na serwerze mam nadzieje że moja skarga zostanie rozpatrzona ++1 Natuska nie ogarniala ale oczywiscie po jakims czasnie jak juz ogarnela sie z tym wszystkim nagle znikla z posady Lidera :( :( Ogolnie na teraznjeszym rekru byla faworyzacja. Sami znajomi ludzie Karem pracuja. SAMC nie widac w ogole na drogach. Jak chcialem odegrac ''RP'' nie bylo z kim. z PSP i SAPD zawsze ktos jest a z SAMC raz na czas i AFK'uje na sluzbie... Edytowano 10 Luty przez Mlody09 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pixelek:3 34 Napisano 10 Luty Jak dla mnie @_Natuska na lidera: Nie wiem nie znam jej osobiście. Lecz zmiana Lidera SAMC: Na TAK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelos1 33 Napisano 10 Luty niech, inder00 zdecyduje kto na lidera 😄, "ogarów". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czaplaa1 14 Napisano 10 Luty Po co ty wgl chesz lidera jak ty tam nic nie robiłaś XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danio 18 Napisano 10 Luty (edytowany) @Inder00 Cho tu ogarnąć Edytowano 10 Luty przez Danio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
As1k0 28 Napisano 10 Luty Ale zadyma... Zmiana lidera. Oczywiście po przez rekrutację na nowego lidera. A nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DjEpitet 58 Napisano 11 Luty @As1k0 Popieram Zmiana Lidera i Nowa Rekrutacja Na Lidera SAMC Bo To Naprawde Nie Śmieszne Każdy Chce Zrobić RP Czyt To Wypadek Czy To Skoczek Ale Nie SAMC Nie MA!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
StinklY 4 Napisano 11 Luty Dokładnie zmiana lidera poprzez rekrutację a nie że ktoś skargę napiszę i moim zdaniem to ja powinnienem/am wrócić na to stanowisko..Otworzyć rekrutację i powiedzmy że cała administracja będzie wybierać nowego lidera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaTiS 52 Napisano 11 Luty @_Natuska Tak się składa że nie można być Liderem na dwóch serwerach :) (Sam/a o Tym pisałeś/Pisałaś) Jesteś na serwerze "CreazyRPG" @_Natuska --Moim zdaniem O to wyżej wymieniony gracz nie może się dostać na stanowisko Lidera frakcji SAMC na tym Serwerze! https://imgur.com/a/J9I9kyZ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
later_bitches 0 Napisano 11 Luty 7 godzin temu, PaTiS napisał: @_Natuska Tak się składa że nie można być Liderem na dwóch serwerach 🙂 (Sam/a o Tym pisałeś/Pisałaś) Jesteś na serwerze "CreazyRPG" @_Natuska --Moim zdaniem O to wyżej wymieniony gracz nie może się dostać na stanowisko Lidera frakcji SAMC na tym Serwerze! https://imgur.com/a/J9I9kyZ 🙂 a masz to jakoś udowodnione, bo teraz mogę powiedzieć ze mam admina na 10 serwerach i uwierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaTiS 52 Napisano 11 Luty Przed chwilą, later_bitches napisał: a masz to jakoś udowodnione, bo teraz mogę powiedzieć ze mam admina na 10 serwerach i uwierzysz? SS poniżej + Sam/a to pisał/a :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaTiS 52 Napisano 11 Luty Przed chwilą, later_bitches napisał: a masz to jakoś udowodnione, bo teraz mogę powiedzieć ze mam admina na 10 serwerach i uwierzysz? https://imgur.com/a/J9I9kyZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
later_bitches 0 Napisano 11 Luty 1 minutę temu, PaTiS napisał: https://imgur.com/a/J9I9kyZ chodzi mi czy masz to udowodnione w postaci czy byłaś na tym serwerze to sprawdzić, bo na prawdę mogę napisać, że mam 10 adminów na takich i takich serwerach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PaTiS 52 Napisano 11 Luty Przed chwilą, later_bitches napisał: chodzi mi czy masz to udowodnione w postaci czy byłaś na tym serwerze to sprawdzić, bo na prawdę mogę napisać, że mam 10 adminów na takich i takich serwerach... Ale po co jak sam/a to pisała -Lmao, niech udowodni że nie jest czekamy na dalszą część sprawy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
later_bitches 0 Napisano 11 Luty Przed chwilą, PaTiS napisał: Ale po co jak sam/a to pisała -Lmao, niech udowodni że nie jest czekamy na dalszą część sprawy! ale czaisz typie, że może to napisać dla beki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach