PolskiBurak 12 Napisano 11 Luty Nick gracza: PolskiBurak Dokładny opis błędu:Jakiś typo napisal do mnie że chce kupić ferrari ja mu odpisałem że zadnego ferrari nie mam na sell a on powiedzial ze jak pisze /pm rak to pisze do mnie.napisalem na to /v zeby sprawidzic czy inni tez tak maja i sie okazalo ze tak pisza /pm rak i wiadomosc przychodzi do mnie Miejsce błędu:Giełda sf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pixelek:3 33 Napisano 11 Luty Działa to tak, ponieważ jakiś gracz o nicku ,,rak" ma konto na serwerze i sprzedaje pojazdy, lecz nie ma go w tej chwili online, a twój pseudonim zawiera słowo ,,PolskiBurak", więc skrypt wychwytuje, że chcą napisać do ciebie i przesyła tą wiadomość tobie. Myślę, że pomogłem Pozdrawiam Pixelek:3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PolskiBurak 12 Napisano poniedziałek o 12:22 Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Angelos1 31 Napisano poniedziałek o 13:03 no własnie bo na końcu, nicku masz "rak" xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Randy 1 Napisano poniedziałek o 16:11 Ja nie jestem typo tylko Randy ja do cb pisalem bo napisalem "rak" a i jak jest polakburak i rak to jak pisze rak to skrypt wychwytuje mi ze znaleziono graczy na serwerze Pozdro mordyy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
As1k0 24 Napisano wtorek o 23:55 Rozwiązane do zamknięcia @DragonPro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach