Ender_ Opublikowano 27 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2023 7 minut temu, VexHQ napisał: Nick: VexHQ SID: 115800 Przybliżona data odejścia: pol roku temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: stęskniłem się+zmiana lidera posiadana ranga przed odejściem: patamedic II Dowód na bycie we frakcji: Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Responder I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Lipiec poprzedniego roku? (nie jestem pewien) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się posiadana ranga przed odejściem: Hospital Deputy Menager Dowód na bycie we frakcji: Ludzie pamietają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 27 Stycznia Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 44 minuty temu, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: Lipiec poprzedniego roku? (nie jestem pewien) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Stęskniłem się posiadana ranga przed odejściem: Hospital Deputy Menager Dowód na bycie we frakcji: Ludzie pamietają Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Resident, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zryxen Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego (edytowane) Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia:okolo rok temu albo i dłużej Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ w tej frakcji mi szło najlepiej i tęsknię za medycznymi rp posiadana ranga przed odejściem:paramedic I Dowód na bycie we frakcji:nie mam takiego ale jest moje podanie w archiwum ale też pamiętają mnie osoby z tej frakcji Edytowane 22 Lutego przez zryxen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2 godziny temu, zryxen napisał: Nick:zmienny.pdw SID:108112 Przybliżona data odejścia:okolo rok temu albo i dłużej Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ w tej frakcji mi szło najlepiej i tęsknię za medycznymi rp posiadana ranga przed odejściem:paramedic I Dowód na bycie we frakcji:nie mam takiego ale jest moje podanie w archiwum ale też pamiętają mnie osoby z tej frakcji Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Zbyt długi czas od odejścia, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację, która otworzy się za parę dni, zapraszamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia Nick: Krzych2155 SID: 137726 Przybliżona data odejścia: 3 tygodnie temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ nudzi mi się za wami posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Ender pamięta mn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 10 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 13 minut temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 SID: 137726 Przybliżona data odejścia: 3 tygodnie temu Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ nudzi mi się za wami posiadana ranga przed odejściem: Paramedic II Dowód na bycie we frakcji: Ender pamięta mn Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plussszi Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia (edytowane) Nick:Plussszi SID:113010 Przybliżona data odejścia: maj 2024 nie pamietam dokladnie Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi rp, dobrej atmosfery. Nie wiem co mogę dodać posiadana ranga przed odejściem: Emergency medical responder II, jak pamietam Dowód na bycie we frakcji: mam screeny z poboru i klipy z patrolu, niestety pliki są zbyt duże zeby je załączyć. Mogę podesłać. Bylem w samc za czasow Borsuczka i Riko_fr Edytowane 26 Kwietnia przez Plussszi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: 25 marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: stesknilem sie posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: boggeybomba mnie pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 26 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 1 godzinę temu, Plussszi napisał: Nick:Plussszi SID:113010 Przybliżona data odejścia: maj 2024 nie pamietam dokladnie Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Brakuje mi rp, dobrej atmosfery. Nie wiem co mogę dodać posiadana ranga przed odejściem: Emergency medical responder II, jak pamietam Dowód na bycie we frakcji: mam screeny z poboru i klipy z patrolu, niestety pliki są zbyt duże zeby je załączyć. Mogę podesłać. Bylem w samc za czasow Borsuczka i Riko_fr Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Zbyt długi czas od odejścia, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację. 5 minut temu, Sowa45 napisał: Nick: Sowa45 SID: 55212 Przybliżona data odejścia: 25 marca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: stesknilem sie posiadana ranga przed odejściem: Doctor Dowód na bycie we frakcji: boggeybomba mnie pamieta Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Doctor, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja Nick: Yuma_ SID: 106709 Przybliżona data odejścia: Dokładnie 18 lutego. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Poczułem znów chęci do RP związanego z ratownictwem medycznym. posiadana ranga przed odejściem: EMT II (poboczne, Lider HU, Szkoleniowiec). Dowód na bycie we frakcji: Frakcja pamięta (chodzi o ciebie Ender). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja 8 godzin temu, Yuma napisał: Nick: Yuma_ SID: 106709 Przybliżona data odejścia: Dokładnie 18 lutego. Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Poczułem znów chęci do RP związanego z ratownictwem medycznym. posiadana ranga przed odejściem: EMT II (poboczne, Lider HU, Szkoleniowiec). Dowód na bycie we frakcji: Frakcja pamięta (chodzi o ciebie Ender). Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic II, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Nick: Riko_FR SID: 71382 Przybliżona data odejścia: Wrzesień Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zmiany w zarządzie serwera i tym samym powrót do gry posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: znasz mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Godzinę temu, Riko_FR napisał: Nick: Riko_FR SID: 71382 Przybliżona data odejścia: Wrzesień Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Zmiany w zarządzie serwera i tym samym powrót do gry posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: znasz mnie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Advanced Emergency Medical Technician II, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca Nick: YoggieS SID: 72398 Przybliżona data odejścia: maj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ mam taką chęć posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: Ender wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 21 Czerwca Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 14 minut temu, YoggieS napisał: Nick: YoggieS SID: 72398 Przybliżona data odejścia: maj Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ mam taką chęć posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: Ender wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic II, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvs Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca Nick: dejvs SID: 109970 Przybliżona data odejścia: Luty 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wiecej czasu mam posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: Ender pamięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 16 Lipca Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 1 minutę temu, dejvs napisał: Nick: dejvs SID: 109970 Przybliżona data odejścia: Luty 2024 Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: wiecej czasu mam posiadana ranga przed odejściem: EMT I Dowód na bycie we frakcji: Ender pamięta Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Responder I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 19 Lipca Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 17 minut temu, Wojtini napisał: Nick: WojtiniSzef SID: 44034 Przybliżona data odejścia: 2022? (bezpodstawna lota od andzi) Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: Żeby nauczyć członków prawdziwego RP, skoro są we frakcji? posiadana ranga przed odejściem: Lider Dowód na bycie we frakcji: Serio? Powrót w szeregi SAMC zostaje Odrzucony. Zostałeś wydalony oraz minął zbyt długi czas od odejścia, powrót jedynie możliwy poprzez rekrutację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia Nick: Poczciwy.Krzychu SID: 137726 Przybliżona data odejścia: 12 kwietnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ mam już więcej czasu na w samc posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: Ender wie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 1 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 4 godziny temu, Poczciwy.Krzychu napisał: Nick: Poczciwy.Krzychu SID: 137726 Przybliżona data odejścia: 12 kwietnia Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: ponieważ mam już więcej czasu na w samc posiadana ranga przed odejściem: Paramedic I Dowód na bycie we frakcji: Ender wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Emergency Medical Responder I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 10 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia Nick: Alanerty SID: 124465 Przybliżona data odejścia: no wiesz Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: no wiesz posiadana ranga przed odejściem: no wiesz Dowód na bycie we frakcji: no wiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 11 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 9 godzin temu, Alanerty napisał: Nick: Alanerty SID: 124465 Przybliżona data odejścia: no wiesz Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: no wiesz posiadana ranga przed odejściem: no wiesz Dowód na bycie we frakcji: no wiesz Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic II, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alwonzo Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Nick: Yuma_ SID: 106709 Przybliżona data odejścia: 1 czerwca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo tak posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: ender wie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 25 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 7 minut temu, Yuma napisał: Nick: Yuma_ SID: 106709 Przybliżona data odejścia: 1 czerwca Dlaczego zamierzasz wrócić w szeregi frakcji: bo tak posiadana ranga przed odejściem: P1 Dowód na bycie we frakcji: ender wie Powrót w szeregi SAMC zostaje Zaakceptowany. Proponuję powrót na stopień Paramedic I, zapraszam na TeamSpeak 3 w celu ustalenia szczegółów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi