Korneljaa Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 2 godziny temu, ❤𝓑𝓔𝓓𝓝𝓐𝓡❤ napisał: Nick:BednaR_223 SID: 10791) Powód otrzymania BlackListy:Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Wracając do frakcji po odejściu z niej zmienił się lider, z którym nie mogłem się dogadać, przez co wolałem odejść z frakcji (po tygodniu) zamiast tworzyć jakichś konfliktów przez do dostałem BL na odejście z frakcji niepotrzebnie powiedziałem swoją opinię na temat zarządzania frakcją za co żałuję i za co dostałem (BMA) jestem jedną z dwóch osób, która powiedziała to wtedy i jako jedynie mamy BMA przy hotelu z frakcji. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Tak Coś od siebie: Przepraszam za tamtą sytuację Odrzucam, zapoznaj się z informacją w jakim dziale powinieneś napisać odwołanie od BL BMA. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoliToJa Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Nick: MoliToJa Sid: 113024 Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Ironicznie napisałem coś w strone frakcji TSA przy *Myska*, nie było to coś mocnego, lecz wręcz mało obrażającego, ale niestety dostałem BL, za wszystko przepraszam cały zarząd i mam nadzieję, że moja apelacja zostanie zaakceptowana. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 24 minuty temu, MoliToJa napisał: Nick: MoliToJa Sid: 113024 Powód otrzymania BlackListy: Obraza Tsa Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Ironicznie napisałem coś w strone frakcji TSA przy *Myska*, nie było to coś mocnego, lecz wręcz mało obrażającego, ale niestety dostałem BL, za wszystko przepraszam cały zarząd i mam nadzieję, że moja apelacja zostanie zaakceptowana. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie❤️ Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Nick: Suavemente Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co tu dużo powiem przeliczyłem się z czasem Czy BlackLista ma dopisek BMA?: NIE MA Coś od siebie: słychać Od półtora roku nikogo na widoku Tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 16 godzin temu, Czemu.znow.nie.moge.zasnac napisał: Nick: Suavemente Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co tu dużo powiem przeliczyłem się z czasem Czy BlackLista ma dopisek BMA?: NIE MA Coś od siebie: słychać Od półtora roku nikogo na widoku Tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_008 Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 (edytowane) Nick:SiwyKrolKasyna Sid:90905 Powód otrzymania BlackListy: Nick: Siwy_008 SID: 90905 - Niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: w sumie to już nie pamiętam ale to było dawno z tego co pamiętam to miałem na koncie 3 minusy i apelację w rozpatrzeniu a pan Apellovskyy postanowił nie poczekać i dał mi BL. A tak poza tym dużo się u mnie zmieniło i się ogarnęłem. Nie będę już odwalał itd 😞 sorry. Fajnie by było powrócić i usiąść razem znowu na tsie @sqober i pozostały skład TSA np bambusek Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie:Może się uda Edytowane 6 Grudnia 2023 przez Siwy_008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2023 Godzinę temu, Siwy_008 napisał: Nick:SiwyKrolKasyna Sid:90905 Powód otrzymania BlackListy: Nick: Siwy_008 SID: 90905 - Niegodne reprezentowanie frakcji, odwalanie. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: w sumie to już nie pamiętam ale to było dawno z tego co pamiętam to miałem na koncie 3 minusy i apelację w rozpatrzeniu a pan Apellovskyy postanowił nie poczekać i dał mi BL. A tak poza tym dużo się u mnie zmieniło i się ogarnęłem. Nie będę już odwalał itd 😞 sorry. Fajnie by było powrócić i usiąść razem znowu na tsie @sqober i pozostały skład TSA np bambusek Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie:Może się uda Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Nick: Gruby_Sławek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Nie dotrzymałem umowy z powodu braku czasu poprostu się przeliczyłem z tym Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie: Od półtora roku nikogo na widoku tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2023 W dniu 7.12.2023 o 19:35, Gruby_Slawek napisał: Nick: Gruby_Sławek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Nie dotrzymałem umowy z powodu braku czasu poprostu się przeliczyłem z tym Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie ma Coś od siebie: Od półtora roku nikogo na widoku tylko dźwięki hip hopu na dziewiątym piętrze w bloku Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 Nick: Wtedy Gruby_Sławek Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No Ogólnie przeliczyłem się z czasem miałem po miesiacu ale niestety czas okazał sie nie łaskawy pozdrawiam Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: No Przerpraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2024 11 minut temu, Kezuuu napisał: Nick: Wtedy Gruby_Sławek Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No Ogólnie przeliczyłem się z czasem miałem po miesiacu ale niestety czas okazał sie nie łaskawy pozdrawiam Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: No Przerpraszam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 23 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2024 Nick: Kezuuu wtedy Gruby_Slawek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No niestety odszedłem bo czas pokazał że nie mam czasu Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Coś napewno 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 21 godzin temu, Kezuuu napisał: Nick: Kezuuu wtedy Gruby_Slawek Sid:129902 Powód otrzymania BlackListy: Odejście w przeciągu miesiąca od powrotu (niedotrzymanie umowy). 23.09.2023 Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No niestety odszedłem bo czas pokazał że nie mam czasu Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: Coś napewno Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamiX Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Nick: Damix Sid: 18935 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę trakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co mam powiedzieć trochę się odwalalo wiem że nie powinienem ale cóż życie. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: czastrol ma duże uszy i weź zaakceptuj bo nudy na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2024 Nick: kezuuu Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Nie dotrzymanie umowy Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: no co będę mówił ale możliwe że bym wrocił Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: kocham cie sqober wygrywam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 8 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2024 19 godzin temu, DamiX napisał: Nick: Damix Sid: 18935 Powód otrzymania BlackListy: Działanie na szkodę trakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: No co mam powiedzieć trochę się odwalalo wiem że nie powinienem ale cóż życie. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: czastrol ma duże uszy i weź zaakceptuj bo nudy na serwie Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 18 godzin temu, Trzaskowskyyy napisał: Nick: kezuuu Sid: 129902 Powód otrzymania BlackListy: Nie dotrzymanie umowy Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: no co będę mówił ale możliwe że bym wrocił Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie Coś od siebie: kocham cie sqober wygrywam Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 Nick: Krzych2155 (na forum był Kamix55) Sid: 137726 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem sę że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- L w idera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 1 godzinę temu, Krzych2155 napisał: Nick: Krzych2155 (na forum był Kamix55) Sid: 137726 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: To tak nie wiedziałem jaka frakcja do mnie pasuje i postanowiłem odejść z frakcji raz j i potem powrócić i dlatego mam black liste ale teraz przekonałem sę że warto tam być. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: Pozdrawiam lidera Frakcji i V- L w idera Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wari_ Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 Nick: eksibln (dawniej Wari) Sid: 119673 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przypadkowo opuściłem discorda frakcji TSA, ponieważ czyściłem niepotrzbne serwery, i nie zauważyłem, że był to serwer frakcyjny. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: Przepraszam, następnym razem zobaczę na jaki serwer klikam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 26 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2024 1 godzinę temu, Wari_ napisał: Nick: eksibln (dawniej Wari) Sid: 119673 Powód otrzymania BlackListy: Hotel z frakcji. Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Przypadkowo opuściłem discorda frakcji TSA, ponieważ czyściłem niepotrzbne serwery, i nie zauważyłem, że był to serwer frakcyjny. Czy BlackLista ma dopisek BMA?: Nie. Coś od siebie: Przepraszam, następnym razem zobaczę na jaki serwer klikam. Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ananaseq Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 Nick: Ananaseq69 Sid: 106465 Powód otrzymania: Obraza frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Było to dawno byłem młodym gówniakiem i zwyzywałem tsa nie było to ironicznie nie będę kłamał, ale było mineło, czas zacząć od nowa i zmieniać serwer na lepsze. Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie: Przepraszam szczerze z serduszka ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 48 minut temu, Ananaseqjd napisał: Nick: Ananaseq69 Sid: 106465 Powód otrzymania: Obraza frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: Było to dawno byłem młodym gówniakiem i zwyzywałem tsa nie było to ironicznie nie będę kłamał, ale było mineło, czas zacząć od nowa i zmieniać serwer na lepsze. Czy BlackLista ma dopisek BMA?:Nie Coś od siebie: Przepraszam szczerze z serduszka ❤️ Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Zaakceptowany! Jeszcze jedna taka akcja i pożegnamy się na zawsze. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 Nick: kacpero0234 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: ja powróciłem na TSA i odszedłem po 10 dniach ale nie wiedziałem że trzeba dłużej siedzieć Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szuneq Opublikowano 20 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2024 2 minuty temu, kacpero004132 napisał: Nick: kacpero0234 Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: ja powróciłem na TSA i odszedłem po 10 dniach ale nie wiedziałem że trzeba dłużej siedzieć Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie ma Coś od siebie: no Twój wniosek odwołania się od Czarnej Listy we frakcji zostaje Odrzucony! Zbyt krótki czas od otrzymania kary. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpero00 Opublikowano 1 Stycznia Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia Nick: syn_Indera Sid: 102366 Powód otrzymania BlackListy: robienie hotelu z frakcji Wyjaśnienie sytuacji otrzymania kary: opuściłem frakcje przed wyznaczonym czasem lecz ja nie wiedziałem że po powrocie trzeba odczekać Czy BlackLista ma dopisek BMA?: nie Coś od siebie: nowy rok nowy lider TSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi