niemamkartybiedronka Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 Nick: Skooczny Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 31.10.2022 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Dalsza chęć odgrywania RP 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 20 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2023 1 minutę temu, Skooczny napisał: Nick: Skooczny Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Nadbrygadier Data opuszczenia frakcji: 31.10.2022 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Dalsza chęć odgrywania RP Akceptuję, zapraszam na TS w ramach uzgodnienia stopnia po powrocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teq_83 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Nick: teq83 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: podchorąży Data opuszczenia frakcji: 16.12.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Teraz, aloneiwonderland napisał: Nick: teq83 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: podchorąży Data opuszczenia frakcji: 16.12.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: bo fajnie było Akceptuję, z powodu że się skończyła rekrutacja uzupełniająca i przyszło bardzo mało osób zostaje przywrócony na stopień podchorążego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nick: eazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Podchorąży Data opuszczenia frakcji: parę miesięcy temu. Dowód na bycie we frakcji: zarząd raczej pamięta ale coś może znajdę jak chcecie. z kiedyś coś takiego mam xd [23] Konsonex: [1 albo 2] ostatnie trzy cyfry Slop wyjazd na patrol w składzie ... Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chęć mnie naszła, a zarząd może mnie do akademii przywróci. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 8 minut temu, eazi_ napisał: Nick: eazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Podchorąży Data opuszczenia frakcji: parę miesięcy temu. Dowód na bycie we frakcji: zarząd raczej pamięta ale coś może znajdę jak chcecie. z kiedyś coś takiego mam xd [23] Konsonex: [1 albo 2] ostatnie trzy cyfry Slop wyjazd na patrol w składzie ... Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Chęć mnie naszła, a zarząd może mnie do akademii przywróci. Akceptuję, a więc tak jak uzgodniliśmy zostajesz dopisany do akademii. Zgłoś się do mnie na discordzie Xyrex#3467 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichuMich72405 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Nick: MichuMich72405 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Ogniomistrz Data opuszczenia frakcji: 16.10.2022 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd wie Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Mam pewne plany, powracamy 😉 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 29 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Akceptuję, jutro ogarniemy wszytko. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M1ka Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: 05.01.2023 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jest plan każdy wie jaki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Godzinę temu, M1ka napisał: Nick: M1ka Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: 05.01.2023 Dowód na bycie we frakcji: Zarząd pamięta Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Jest plan każdy wie jaki Akceptuję, zapraszam na TS3 w ramach uzgodnienia stopnia po powrocie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProJa1111 Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 Nick: ProJa1111 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: 16 października 2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Widzę że wraca stara ekipa to może bedzie ciekawie 😉 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xyrex. Opublikowano 5 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2023 2 godziny temu, ProJa1111 napisał: Nick: ProJa1111 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan Data opuszczenia frakcji: 16 października 2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Widzę że wraca stara ekipa to może bedzie ciekawie 😉 Akceptuje, zapraszam TS3 w celu uzgodnienia stopnia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Nick: Mentorek Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Brygadier. Data opuszczenia frakcji: Coś koniec sierpnia. Dowód na bycie we frakcji: Każdy pamięta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Tak jakoś poprostu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 17 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2023 Teraz, Mentorek napisał: Nick: Mentorek Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Brygadier. Data opuszczenia frakcji: Coś koniec sierpnia. Dowód na bycie we frakcji: Każdy pamięta. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Tak jakoś poprostu. Akceptuję, zapraszam na kanał TS3 w ramach uzgodnienia stopnia po powrocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidx1 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Nick: dawidx1 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: 30.03.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wracam do gry na serwerze, i chętnie pograłbym w SAFD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2023 2 godziny temu, dawidx1 napisał: Nick: dawidx1 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: strażak Data opuszczenia frakcji: 30.03.2022 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Wracam do gry na serwerze, i chętnie pograłbym w SAFD Skontaktuj się ze mną na discordzie w celu uzgodnienia warunków powrotu. Mentorek#4804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Nick: eazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz. Również posiadałem (szkoleniowiec, egzaminator) Data opuszczenia frakcji: 19.03.2023 Dowód na bycie we frakcji: Wystarczy, ze sobie mentor wejdziesz na ogłoszenia i multum egzaminów przeze mnie zrobionych. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Frakcja nie żyje. Kto jak nie ja 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 7 godzin temu, eazi phone napisał: Nick: eazi_ Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Ogniomistrz. Również posiadałem (szkoleniowiec, egzaminator) Data opuszczenia frakcji: 19.03.2023 Dowód na bycie we frakcji: Wystarczy, ze sobie mentor wejdziesz na ogłoszenia i multum egzaminów przeze mnie zrobionych. Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Frakcja nie żyje. Kto jak nie ja 😉 Acc, zapraszam discord. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacpersonn Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Nick:Kacpersonn Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan(egzaminator, próbny zarząd, szkoleniowiec) Data opuszczenia frakcji:26 września 2021 Dowód na bycie we frakcji:https://multirpg.pl/topic/46125-zaakceptowanedzięki-za-te-6-miesięcy/#comment-242458 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powrót na serwer + zakończenie nauki(maturka) 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 W dniu 3.05.2023 o 12:26, Kacpersonn napisał: Nick:Kacpersonn Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Kapitan(egzaminator, próbny zarząd, szkoleniowiec) Data opuszczenia frakcji:26 września 2021 Dowód na bycie we frakcji:https://multirpg.pl/topic/46125-zaakceptowanedzięki-za-te-6-miesięcy/#comment-242458 Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powrót na serwer + zakończenie nauki(maturka) Akceptuje, zgłoś się do mnie na discordzie. Mentorek#4804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubix561 Opublikowano 4 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Nick:Kubix561 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: 3 kwietnia 2023 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powrót na serwer, więcej czasu Edytowane 4 Czerwca 2023 przez kubix561 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 W dniu 4.06.2023 o 21:29, kubix561 napisał: Nick:Kubix561 Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Starszy Strażak Data opuszczenia frakcji: 3 kwietnia 2023 Dowód na bycie we frakcji: Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Powrót na serwer, więcej czasu Acc, zapraszam na discorda w celu uzgodnienia warunków powrotu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Nick: eazi Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: ok. 17 Maja Dowód na bycie we frakcji: zarząd raczej zna Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: pograłby trochę 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentorek Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 1 godzinę temu, eazi_ napisał: Nick: eazi Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Młodszy Aspirant Data opuszczenia frakcji: ok. 17 Maja Dowód na bycie we frakcji: zarząd raczej zna Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: pograłby trochę Akceptuję, zapraszam na ts3 w celu uzgodnienia warunków powrotu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Nick: Krajnus227.KrulGBA Jaki stopień posiadałeś we frakcji: Generał Brygadier Data opuszczenia frakcji: Nwm dawno Dowód na bycie we frakcji: Nie trzeba wystarczy wejść w profil XD Dlaczego masz zamiar powrócić w nasze szeregi: Nie masz lidera smallspy 6 17 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi