ditrajto Opublikowano 6 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2024 Godzinę temu, DivX2115 napisał: Nick:DivX2115 Powód: odejście podczas akademi Data wpisania: o matko nie pamietam ale chyba pół roku temu Wyjaśnienie sytuacji: No nie dotrzymałem umowy z zarządem i odszedłem podczas akademi Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 8 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2024 (edytowane) Nick: Poczciwy.Krzychu Powód: Hotel z biznesu Data wpisania:09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Serdecznie przepraszam że robiłem hotel z biznesu ale nie wiedziałem wtedy co mam robić dlatego że miałem mniej czasu i inni doradzali mi odejście ale żałuję że tak zrobiłem bo to jest najlepszy biznes Edytowane 8 Lipca 2024 przez Poczciwy.Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 14 godzin temu, Poczciwy.Krzychu napisał: Nick: Poczciwy.Krzychu Powód: Hotel z biznesu Data wpisania:09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Serdecznie przepraszam że robiłem hotel z biznesu ale nie wiedziałem wtedy co mam robić dlatego że miałem mniej czasu i inni doradzali mi odejście ale żałuję że tak zrobiłem bo to jest najlepszy biznes Z racji iż jest to Black Lista z dopiskiem BMA, na dzień dzisiejszy jestem w stanie zdjąć ci jedynie ten dopisek. W związku z tym apelację akceptuję. O ściągnięcie całkowicie Czarnej Listy apeluj za kilka miesięcy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2024 Nick: Ksie3k Powód: Hotel z biznesu Data wpisania: 09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Przepraszam za to że zrobiłem hotel z biznesu ale jak pisałem wcześniej inni mi tak doradzali i taż miałem zbyt mało czasu na granie. Również przepraszam za wcześniejszą sytuację która nastąpiła już nigdy tego nie zrobie i obiecuję poprawe. Ale teraz wiem że ten biznes jest najlepszy i w tym się nie nudzę, ale przepraszam za wszystkie moje czyny jakie wykonałem i naprawdę obiecuję poprawę. Jeszcze raz przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale teraz wiem że tak nie można robić 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2024 Nick:DonJaquino Powód:Zlamanie umowy z sqoberem, którą była taka ze po powrocie mialem odczekać miesiac od odejscia bo inaczej dostanę bl, niestety nie dotrzymałem obietnicy Data wpisania: jakos 3 sierpnia Wyjaśnienie sytuacji: No cóż mogę rzec, niewiedzialem dokładnie kiedy minie ten miesiąc, a po drugie, jeśli mam byc szczery to poprostu o tym zapomniałem. Chciałbym się moc odwołać teraz oraz przeprosić za to co zrobiłem. Liczę że dostanę drugą szansę❤ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 12 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2024 W dniu 10.08.2024 o 21:43, Ksie3k napisał: Nick: Ksie3k Powód: Hotel z biznesu Data wpisania: 09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Przepraszam za to że zrobiłem hotel z biznesu ale jak pisałem wcześniej inni mi tak doradzali i taż miałem zbyt mało czasu na granie. Również przepraszam za wcześniejszą sytuację która nastąpiła już nigdy tego nie zrobie i obiecuję poprawe. Ale teraz wiem że ten biznes jest najlepszy i w tym się nie nudzę, ale przepraszam za wszystkie moje czyny jakie wykonałem i naprawdę obiecuję poprawę. Jeszcze raz przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale teraz wiem że tak nie można robić Odrzucam, spróbuj apelować za miesiąc. 16 godzin temu, 7Jaquin7 napisał: Nick:DonJaquino Powód:Zlamanie umowy z sqoberem, którą była taka ze po powrocie mialem odczekać miesiac od odejscia bo inaczej dostanę bl, niestety nie dotrzymałem obietnicy Data wpisania: jakos 3 sierpnia Wyjaśnienie sytuacji: No cóż mogę rzec, niewiedzialem dokładnie kiedy minie ten miesiąc, a po drugie, jeśli mam byc szczery to poprostu o tym zapomniałem. Chciałbym się moc odwołać teraz oraz przeprosić za to co zrobiłem. Liczę że dostanę drugą szansę❤ Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych2155 Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2024 Nick: Ksie3k Powód: Hotel z biznesu Data wpisania: 09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: No to tak jak wcześniej jak pisałem inni doradzali mi abym odszedł z biznesu jak i też miałem mniej czasu a teraz mam więcej czasu i w ogóle. Naprawdę przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale no wiadomo jakie były powody a teraz to ja bardzo żałuję że tak sie stało i już tak nigdy nie zrobie przysięgam a jak zrobie to będzie to z mojej winy i naprawde należeć będzie mi sie to. Bardzo przepraszam jeszcze raz. Wiem że ten biznes jest najlepszy i tam da sie z wszystkimi dogadać i nawet jest najlepszy lider teraz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 27 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2024 W dniu 25.08.2024 o 14:36, Ksie3k napisał: Nick: Ksie3k Powód: Hotel z biznesu Data wpisania: 09.03.2024 Wyjaśnienie sytuacji: No to tak jak wcześniej jak pisałem inni doradzali mi abym odszedł z biznesu jak i też miałem mniej czasu a teraz mam więcej czasu i w ogóle. Naprawdę przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale no wiadomo jakie były powody a teraz to ja bardzo żałuję że tak sie stało i już tak nigdy nie zrobie przysięgam a jak zrobie to będzie to z mojej winy i naprawde należeć będzie mi sie to. Bardzo przepraszam jeszcze raz. Wiem że ten biznes jest najlepszy i tam da sie z wszystkimi dogadać i nawet jest najlepszy lider teraz. Akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Nick: DonJaquino Powód: Zlamanie umowy z zarzadem san news - odejście przed miesiącem od powrotu Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Jak mam być szczery to poprostu zapomniałem o tej umowie i kiedy niedostalem awansu 2 tydzień z rzędu to poprostu się zdenerwowałem, niewiedzialem co wtedy robie, teraz bardzo tego żałuję i chce moc powrócić w następnej rekrutacji do moich korzeni, którymi są właśnie san newsy 🥲 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 1 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2024 17 godzin temu, 7Jaquin7 napisał: Nick: DonJaquino Powód: Zlamanie umowy z zarzadem san news - odejście przed miesiącem od powrotu Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Jak mam być szczery to poprostu zapomniałem o tej umowie i kiedy niedostalem awansu 2 tydzień z rzędu to poprostu się zdenerwowałem, niewiedzialem co wtedy robie, teraz bardzo tego żałuję i chce moc powrócić w następnej rekrutacji do moich korzeni, którymi są właśnie san newsy 🥲 Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 9 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2024 (edytowane) Nick:otf_7Jaquin7 Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji:Kiedy na spotkaniu biznesowym dowiedziałem się że przez 2 tydzień z rzędu niedostalem awansu, uznałem to za faworki, że jazdy dostaje awansy tylko nie ja. Niedawno sytuację wyjaśnił mi znajomy, mianowicie PatrykZYoutube i wiem, że awansu nie dostaje się obowiązkowo co tydzień czy dwa, na awans trzeba sobie zasłużyć. A także napisałem odejście dlatego że gdy otrzymałem kare serwerową i po tym dostałem degrada nie wiedziałem co mam robić dlatego że nie chciałem zostać zdegradowany. I dlatego napisałem też odejście, chciałbym również przeprosić @Aleks za to co było kiedyś na ts jak mi odwalało i za to bardzo przepraszam to sie nie powtórzy. Liczę że dojdziemy do porozumienia oraz przy następnej rekrutacji wrócę w szeregi san news 🙂 Edytowane 10 Września 2024 przez 7Jaquin7 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 10 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2024 W dniu 9.09.2024 o 18:51, 7Jaquin7 napisał: Nick:otf_7Jaquin7 Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji:Kiedy na spotkaniu biznesowym dowiedziałem się że przez 2 tydzień z rzędu niedostalem awansu, uznałem to za faworki, że jazdy dostaje awansy tylko nie ja. Niedawno sytuację wyjaśnił mi znajomy, mianowicie PatrykZYoutube i wiem, że awansu nie dostaje się obowiązkowo co tydzień czy dwa, na awans trzeba sobie zasłużyć. A także napisałem odejście dlatego że gdy otrzymałem kare serwerową i po tym dostałem degrada nie wiedziałem co mam robić dlatego że nie chciałem zostać zdegradowany. I dlatego napisałem też odejście, chciałbym również przeprosić @Aleks za to co było kiedyś na ts jak mi odwalało i za to bardzo przepraszam to sie nie powtórzy. Liczę że dojdziemy do porozumienia oraz przy następnej rekrutacji wrócę w szeregi san news 🙂 Odrzucam, spróbuj apelować za miesiąc. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 22 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2024 (edytowane) Nick:otf_7Jaquin7 Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news - Odejście mniej niż miesiąc po powrocie Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Odszedłem mniej niż miesiąc po powrocie bo totalnie totalnie tym zapomniałem. Teraz tego żałuję że wtedy Odszedłem, przepraszam za wszystko co zrobiłem. Mam nadzieję że dostanę ostatnią szansę i ze na tej rekrutacji Która wystartuje już jutro przyjmiecie mnie spowrotem, z fartem pozdro Edytowane 24 Września 2024 przez JXQUIN3K 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqober Opublikowano 23 Września 2024 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2024 W dniu 22.09.2024 o 16:59, JXQUIN3K napisał: Nick:otf_7Jaquin7 Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news - Odejście mniej niż miesiąc po powrocie Data wpisania: 03.08.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Odszedłem mniej niż miesiąc po powrocie bo totalnie totalnie tym zapomniałem. Teraz tego żałuję że wtedy Odszedłem, przepraszam za wszystko co zrobiłem. Mam nadzieję że dostanę ostatnią szansę i ze na tej rekrutacji Która wystartuje już jutro przyjmiecie nie spowrotem, z fartem pozdro Akceptuje. Nie zmarnuj szansy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikio_3 Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 Nick: Nikio_3 Powód: Odejście podczas Akademii Data wpisania: 03.09 Wyjaśnienie sytuacji: Chyba nie ma co bardziej wyjaśniać tego co jest w powodzie i chciałem za to przeprosić i prosić o danie mi szansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 26 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2024 14 minut temu, Nikio_3 napisał: Nick: Nikio_3 Powód: Odejście podczas Akademii Data wpisania: 03.09 Wyjaśnienie sytuacji: Chyba nie ma co bardziej wyjaśniać tego co jest w powodzie i chciałem za to przeprosić i prosić o danie mi szansy Akceptuje, nie zmarnuj swojej szansy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hsuo. Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 (edytowane) Nick: hsuo Powód: Działanie na szkodę biznesu oraz toksyczność wobec pracowników jak i zarządu. Dodatkowo udostępnianie danych i wizerunku pracowników. Data wpisania: 04.10.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Ogólnie to wtedy podawałem dane innych osób a stary śmieszny liderek nie miał mi dać jakiego powodu wydalenia z SanNews i dał powód że udostępniałem dane kogos z biznesu a tak nie było. Stary liderek miał niezle w bani najebane i dobrze że go nie ma bo może wkoncu trawy dotknąc Edytowane 24 Listopada 2024 przez hsuo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 (edytowane) 13 godzin temu, hsuo. napisał: Nick: hsuo Powód: Działanie na szkodę biznesu oraz toksyczność wobec pracowników jak i zarządu. Dodatkowo udostępnianie danych i wizerunku pracowników. Data wpisania: 04.10.2024 Wyjaśnienie sytuacji: Ogólnie to wtedy podawałem dane innych osób a stary śmieszny liderek nie miał mi dać jakiego powodu wydalenia z SanNews i dał powód że udostępniałem dane kogos z biznesu a tak nie było. Stary liderek miał niezle w bani najebane i dobrze że go nie ma bo może wkoncu trawy dotknąc Odrzucam, bma zostaje do końca serwera Edytowane 25 Listopada 2024 przez Aleks_ Poprawka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RamboFR Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Nick: RamboFR Powód: nie odczekanie po dołąćzeniu miesiąca czy cioś takiego Data wpisania: 18.12 Wyjaśnienie sytuacji: brak czasu liczę na pozytywne rozpatrzenie apelki jeszcze tu wrócę:) @Aleks_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 18 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2024 Teraz, RamboFR napisał: Nick: RamboFR Powód: nie odczekanie po dołąćzeniu miesiąca czy cioś takiego Data wpisania: 18.12 Wyjaśnienie sytuacji: brak czasu liczę na pozytywne rozpatrzenie apelki jeszcze tu wrócę:) @Aleks_ Akceptuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StiveX Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 Nick: StiveX Powód: Działanie na szkodę biznesu Data wpisania: 20.11.2024 r Wyjaśnienie sytuacji: No co mogę powiedzieć była rekrutacja na zarząd i napisałem podanie nie sam ale przez aplikację AI i zostałem wydalony i dostałem bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 21 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2024 7 minut temu, StiveX napisał: Nick: StiveX Powód: Działanie na szkodę biznesu Data wpisania: 20.11.2024 r Wyjaśnienie sytuacji: No co mogę powiedzieć była rekrutacja na zarząd i napisałem podanie nie sam ale przez aplikację AI i zostałem wydalony i dostałem bl Akecepytuje. Następnym razem skończy się to BL BMA ponieważ jest to już twoja druga blacklista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kryser Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) Nick: KrysereK Powód: Odwalanie na sluzbie, hotel z biznesu Data wpisania: 05.05.2024 (chb) Wyjaśnienie sytuacji: Były to bodajże skoki limuzyną z MC, żałuję tego i liczę na drugą szansę 💖 Edytowane 25 Grudnia 2024 przez KrysereK. . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 25 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2024 (edytowane) 6 minut temu, KrysereK. napisał: Nick: KrysereK Powód: Odwalanie na sluzbie, hotel z biznesu Data wpisania: 05.05.2024 (chb) Wyjaśnienie sytuacji: Nie pamietam do konca, jednakze prosilbym o druga szanse, nie zawiode! ❤ Akceptuję! Nie zmarnuj swojej szansy! Następnym razem może być BMA. Zapraszamy w styczniowej rekrutacji. Edytowane 25 Grudnia 2024 przez PatrykZYouTube 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linqr Opublikowano 28 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2024 Nick: JaquinekVHS Powód: omijanie czarnej listy gkf drugiego konta Data wpisania: jakoś 15.10.2024 Wyjaśnienie sytuacji: miałem drugie konto na którym miałem czarną listę gkfu, po czym założyłem drugie konto i grałem na multirpg w biznesie San news. Black lista gkf zdjęta, to liczę że ta i też ❤️:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi