Skocz do zawartości

Redakcja SanNews - Odwołanie od Czarnej Listy

Apellovskyy
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, DivX2115 napisał:

Nick:DivX2115

Powód: odejście podczas akademi

Data wpisania: o matko nie pamietam ale chyba pół roku temu

Wyjaśnienie sytuacji: No nie dotrzymałem umowy z zarządem i odszedłem podczas akademi

Akceptuje.

Nick: Poczciwy.Krzychu

Powód: Hotel z biznesu

Data wpisania:09.03.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Serdecznie przepraszam że robiłem hotel z biznesu ale nie wiedziałem  wtedy co mam robić dlatego że miałem mniej czasu i inni doradzali mi odejście ale żałuję że tak zrobiłem bo to jest najlepszy biznes

Edytowane przez Poczciwy.Krzychu

14 godzin temu, Poczciwy.Krzychu napisał:

Nick: Poczciwy.Krzychu

Data wpisania:09.03.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Serdecznie przepraszam że robiłem hotel z biznesu ale nie wiedziałem  wtedy co mam robić dlatego że miałem mniej czasu i inni doradzali mi odejście ale żałuję że tak zrobiłem bo to jest najlepszy biznes

Z racji iż jest to Black Lista z dopiskiem BMA, na dzień dzisiejszy jestem w stanie zdjąć ci jedynie ten dopisek. W związku z tym apelację akceptuję. O ściągnięcie całkowicie Czarnej Listy apeluj za kilka miesięcy.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...

Nick: Ksie3k

Data wpisania: 09.03.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Przepraszam za to że zrobiłem hotel z biznesu ale jak pisałem wcześniej inni mi tak doradzali i taż miałem zbyt mało czasu na granie. Również przepraszam za wcześniejszą sytuację która nastąpiła już nigdy tego nie zrobie i obiecuję poprawe. Ale teraz wiem że ten biznes jest najlepszy i w tym się nie nudzę, ale przepraszam za wszystkie moje czyny jakie wykonałem i naprawdę obiecuję poprawę. Jeszcze raz przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale teraz wiem że tak nie można robić

• Haha 2

Nick:DonJaquino 

Powód:Zlamanie umowy z sqoberem, którą była taka ze po powrocie mialem odczekać miesiac od odejscia bo inaczej dostanę bl, niestety nie dotrzymałem obietnicy

Data wpisania: jakos 3 sierpnia

Wyjaśnienie sytuacji: No cóż mogę rzec, niewiedzialem dokładnie kiedy minie ten miesiąc, a po drugie, jeśli mam byc szczery to poprostu o tym zapomniałem. Chciałbym się moc odwołać teraz oraz przeprosić za to co zrobiłem. Liczę że dostanę drugą szansę❤

W dniu 10.08.2024 o 21:43, Ksie3k napisał:

Wyjaśnienie sytuacji: Przepraszam za to że zrobiłem hotel z biznesu ale jak pisałem wcześniej inni mi tak doradzali i taż miałem zbyt mało czasu na granie. Również przepraszam za wcześniejszą sytuację która nastąpiła już nigdy tego nie zrobie i obiecuję poprawe. Ale teraz wiem że ten biznes jest najlepszy i w tym się nie nudzę, ale przepraszam za wszystkie moje czyny jakie wykonałem i naprawdę obiecuję poprawę. Jeszcze raz przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale teraz wiem że tak nie można robić

Odrzucam, spróbuj apelować za miesiąc.

16 godzin temu, 7Jaquin7 napisał:

Nick:DonJaquino 

Powód:Zlamanie umowy z sqoberem, którą była taka ze po powrocie mialem odczekać miesiac od odejscia bo inaczej dostanę bl, niestety nie dotrzymałem obietnicy

Data wpisania: jakos 3 sierpnia

Wyjaśnienie sytuacji: No cóż mogę rzec, niewiedzialem dokładnie kiedy minie ten miesiąc, a po drugie, jeśli mam byc szczery to poprostu o tym zapomniałem. Chciałbym się moc odwołać teraz oraz przeprosić za to co zrobiłem. Liczę że dostanę drugą szansę❤

Odrzucam.

• 2 tygodnie później...

Wyjaśnienie sytuacji: No to tak jak wcześniej jak pisałem inni doradzali mi abym odszedł z biznesu jak i też miałem mniej czasu a teraz mam więcej czasu i w ogóle. Naprawdę przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale no wiadomo jakie były powody a teraz to ja bardzo żałuję że tak sie stało i już tak nigdy nie zrobie przysięgam a jak zrobie to będzie to z mojej winy i naprawde należeć będzie mi sie to. Bardzo przepraszam jeszcze raz. Wiem że ten biznes jest najlepszy i tam da sie z wszystkimi dogadać i nawet jest najlepszy lider teraz.

• Like 1

W dniu 25.08.2024 o 14:36, Ksie3k napisał:

Wyjaśnienie sytuacji: No to tak jak wcześniej jak pisałem inni doradzali mi abym odszedł z biznesu jak i też miałem mniej czasu a teraz mam więcej czasu i w ogóle. Naprawdę przepraszam za to że robiłem hotel z biznesu ale no wiadomo jakie były powody a teraz to ja bardzo żałuję że tak sie stało i już tak nigdy nie zrobie przysięgam a jak zrobie to będzie to z mojej winy i naprawde należeć będzie mi sie to. Bardzo przepraszam jeszcze raz. Wiem że ten biznes jest najlepszy i tam da sie z wszystkimi dogadać i nawet jest najlepszy lider teraz.

Akceptuje.

Nick: DonJaquino 

Powód: Zlamanie umowy z zarzadem san news - odejście przed miesiącem od powrotu

Data wpisania: 03.08.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Jak mam być szczery to poprostu zapomniałem o tej umowie i kiedy niedostalem awansu 2 tydzień z rzędu to poprostu się zdenerwowałem, niewiedzialem co wtedy robie, teraz bardzo tego żałuję i chce moc powrócić w następnej rekrutacji do moich korzeni, którymi są właśnie san newsy 🥲

• Haha 1

17 godzin temu, 7Jaquin7 napisał:

Nick: DonJaquino 

Powód: Zlamanie umowy z zarzadem san news - odejście przed miesiącem od powrotu

Wyjaśnienie sytuacji: Jak mam być szczery to poprostu zapomniałem o tej umowie i kiedy niedostalem awansu 2 tydzień z rzędu to poprostu się zdenerwowałem, niewiedzialem co wtedy robie, teraz bardzo tego żałuję i chce moc powrócić w następnej rekrutacji do moich korzeni, którymi są właśnie san newsy 🥲

Odrzucam.

• 2 tygodnie później...

Nick:otf_7Jaquin7 

Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news

Wyjaśnienie sytuacji:Kiedy na spotkaniu biznesowym dowiedziałem się że przez 2 tydzień z rzędu niedostalem awansu, uznałem to za faworki, że jazdy dostaje awansy tylko nie ja. Niedawno sytuację wyjaśnił mi znajomy, mianowicie PatrykZYoutube i wiem, że awansu nie dostaje się obowiązkowo co tydzień czy dwa, na awans trzeba sobie zasłużyć. A także napisałem odejście dlatego że gdy otrzymałem kare serwerową i po tym dostałem degrada nie  wiedziałem co mam robić dlatego że nie chciałem zostać zdegradowany.
I dlatego napisałem też odejście, chciałbym również przeprosić @Aleks za to co było kiedyś na ts jak mi odwalało i za to bardzo przepraszam to sie nie powtórzy. Liczę że dojdziemy do porozumienia oraz przy następnej rekrutacji wrócę w szeregi san news 🙂

Edytowane przez 7Jaquin7
  • Haha 1

W dniu 9.09.2024 o 18:51, 7Jaquin7 napisał:

Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news

Wyjaśnienie sytuacji:Kiedy na spotkaniu biznesowym dowiedziałem się że przez 2 tydzień z rzędu niedostalem awansu, uznałem to za faworki, że jazdy dostaje awansy tylko nie ja. Niedawno sytuację wyjaśnił mi znajomy, mianowicie PatrykZYoutube i wiem, że awansu nie dostaje się obowiązkowo co tydzień czy dwa, na awans trzeba sobie zasłużyć. A także napisałem odejście dlatego że gdy otrzymałem kare serwerową i po tym dostałem degrada nie  wiedziałem co mam robić dlatego że nie chciałem zostać zdegradowany.
I dlatego napisałem też odejście, chciałbym również przeprosić @Aleks za to co było kiedyś na ts jak mi odwalało i za to bardzo przepraszam to sie nie powtórzy. Liczę że dojdziemy do porozumienia oraz przy następnej rekrutacji wrócę w szeregi san news 🙂

Odrzucam, spróbuj apelować za miesiąc.

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news - Odejście mniej niż miesiąc po powrocie

Wyjaśnienie sytuacji: Odszedłem mniej niż miesiąc po powrocie bo totalnie totalnie tym zapomniałem. Teraz tego żałuję że wtedy Odszedłem, przepraszam za wszystko co zrobiłem. Mam nadzieję że dostanę ostatnią szansę i ze na tej rekrutacji Która wystartuje już jutro przyjmiecie mnie spowrotem, z fartem pozdro

Edytowane przez JXQUIN3K
  • Like 1

W dniu 22.09.2024 o 16:59, JXQUIN3K napisał:

Powód: Niedotrzymanie umowy z zarzadem san news - Odejście mniej niż miesiąc po powrocie

Wyjaśnienie sytuacji: Odszedłem mniej niż miesiąc po powrocie bo totalnie totalnie tym zapomniałem. Teraz tego żałuję że wtedy Odszedłem, przepraszam za wszystko co zrobiłem. Mam nadzieję że dostanę ostatnią szansę i ze na tej rekrutacji Która wystartuje już jutro przyjmiecie nie spowrotem, z fartem pozdro

Akceptuje. Nie zmarnuj szansy.

• Like 1

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...

Nick: hsuo

Powód: Działanie na szkodę biznesu oraz toksyczność wobec pracowników jak i zarządu. Dodatkowo udostępnianie danych i wizerunku pracowników.

Data wpisania: 04.10.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Ogólnie to wtedy podawałem dane innych osób a stary śmieszny liderek nie miał mi dać jakiego powodu wydalenia z SanNews i dał powód że udostępniałem dane kogos z biznesu a tak nie było. Stary liderek miał niezle w bani najebane i dobrze że go nie ma bo może wkoncu trawy dotknąc

Edytowane przez hsuo.
  • Haha 1

13 godzin temu, hsuo. napisał:

Nick: hsuo

Powód: Działanie na szkodę biznesu oraz toksyczność wobec pracowników jak i zarządu. Dodatkowo udostępnianie danych i wizerunku pracowników.

Data wpisania: 04.10.2024

Wyjaśnienie sytuacji: Ogólnie to wtedy podawałem dane innych osób a stary śmieszny liderek nie miał mi dać jakiego powodu wydalenia z SanNews i dał powód że udostępniałem dane kogos z biznesu a tak nie było. Stary liderek miał niezle w bani najebane i dobrze że go nie ma bo może wkoncu trawy dotknąc

Odrzucam, bma zostaje do końca serwera

Edytowane przez Aleks_
Poprawka
  • Like 2

• 4 tygodnie później...
7 minut temu, StiveX napisał:

Nick: StiveX

Powód: Działanie na szkodę biznesu

Data wpisania:  20.11.2024 r

Wyjaśnienie sytuacji: No co mogę powiedzieć była rekrutacja na zarząd i napisałem podanie nie sam ale przez aplikację AI i zostałem wydalony i dostałem bl

Akecepytuje. Następnym razem skończy się to BL BMA ponieważ jest to już twoja druga blacklista. 

Nick: KrysereK

Powód: Odwalanie na sluzbie, hotel z biznesu

Data wpisania: 05.05.2024 (chb)

Wyjaśnienie sytuacji: Były to bodajże skoki limuzyną z MC, żałuję tego i liczę na drugą szansę 💖

Edytowane przez KrysereK.
.
  • Like 1

6 minut temu, KrysereK. napisał:

Nick: KrysereK

Powód: Odwalanie na sluzbie, hotel z biznesu

Data wpisania: 05.05.2024 (chb)

Wyjaśnienie sytuacji: Nie pamietam do konca, jednakze prosilbym o druga szanse, nie zawiode! ❤

Akceptuję! Nie zmarnuj swojej szansy! Następnym razem może być BMA. Zapraszamy w styczniowej rekrutacji. 

Edytowane przez PatrykZYouTube
  • Like 1

Nick: JaquinekVHS 

Powód: omijanie czarnej listy gkf drugiego konta

Data wpisania: jakoś 15.10.2024

Wyjaśnienie sytuacji: miałem drugie konto na którym miałem czarną listę gkfu, po czym założyłem drugie konto i grałem na multirpg w biznesie San news. Black lista gkf zdjęta, to liczę że ta i też ❤️:)