Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Odejście z frakcji SAFD - Mentorek

Mentorek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Mentorek

SID: 29185

Frakcja: SAFD

Stopień służbowy posiadany we frakcji: Generał Brygadier

Powód odejścia: No co dużo się rozczulać, wypaliłem się już na tym serwerze w tej frakcji, prawie 3 lata z przerwami, coś się kończy - coś zaczyna.

@Smallspy. - Sorki 
@Krajnus227 - Dzięki za szansę bratku
@wierzba_420, @eazi_ - Powodzenia

• Like 3
  • Haha 4
  • Smutny 14

Mentorek ja ci przekazywałem tą liderkę z nadzieją że chociaż znajdziesz jakąś kompetentną osobę na tą liderkę obszczaną ale eazi albo wierzba proszę cię wierzba tak samo jak ty mało czasu będzie poświęcał a eazi nie jest nawet w 30% przygotowany na taką posadę. Ale cóż to twoja decyzja twoje rzycie jedno dobre że ty zdecydowałeś że tak będzie lepiej i to się liczy. Trochę szkoda że ta frakcja już prawdopodobnie się nie podniesie bo w tobie pokładałem ostatnie nadzieję na jej podniesienie a teraz to tylko jedyna nadzieja to znów ty, ja albo madarynka. No cóż miłego chlania menelu i siemano 😄

• Like 3
  • Haha 2

15 godzin temu, Krajnus227 napisał:

Mentorek ja ci przekazywałem tą liderkę z nadzieją że chociaż znajdziesz jakąś kompetentną osobę na tą liderkę obszczaną ale eazi albo wierzba proszę cię wierzba tak samo jak ty mało czasu będzie poświęcał a eazi nie jest nawet w 30% przygotowany na taką posadę. Ale cóż to twoja decyzja twoje rzycie jedno dobre że ty zdecydowałeś że tak będzie lepiej i to się liczy. Trochę szkoda że ta frakcja już prawdopodobnie się nie podniesie bo w tobie pokładałem ostatnie nadzieję na jej podniesienie a teraz to tylko jedyna nadzieja to znów ty, ja albo madarynka. No cóż miłego chlania menelu i siemano 😄

Gdyby chociaż raz się podniosła od momentu odejścia np. Mandarynki to byłoby super xD

• Like 3

Godzinę temu, Vesspe napisał:

Gdyby chociaż raz się podniosła od momentu odejścia np. Mandarynki to byłoby super xD

Tutaj odejścia akurat nie było a lota ale no odkąd nie ma go to frakcji nie ma tak naprawdę niby nie był najlepszy ale przynajmniej ją dobrze trzymał jakoś z aktywnością

• Like 2

8 godzin temu, Vesspe napisał:

No ciągle było tutaj po 5 osób. Czasami były momenty gdzie frakcja sobie dobrze radziła ale po chwili znów upadała bo się znajdowały zjeby co to psuły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.