Mentorek Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Nick: Mentorek SID: 29185 Frakcja: SAFD Stopień służbowy posiadany we frakcji: Generał Brygadier Powód odejścia: No co dużo się rozczulać, wypaliłem się już na tym serwerze w tej frakcji, prawie 3 lata z przerwami, coś się kończy - coś zaczyna. @Smallspy. - Sorki @Krajnus227 - Dzięki za szansę bratku @wierzba_420, @eazi_ - Powodzenia 3 4 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mandarynka Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 A taki dobry chłopak był 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niemamkartybiedronka Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 B) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Millermilch Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Joł, trzymaj się. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drabinson Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 no elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borsuk Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 to co widzimy się na rp XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sowa45 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Trzymaj się :d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi phone Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Dzięki mentorek za poświęcenie dla frakcji pamiętaj, że drzwi otwarte dla ciebie są zawsze. Powodzenia tam wiesz i odwiedzaj nas czasem. I ostatni raz dziękuję w imieniu całej frakcji! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klonek12391 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 @Mentorek gratulacje nareszcie zrobiłeś ten krok. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XeelloX Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Joł, trzymaj się. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 narka mentorek PS: kocham kurtki zimowe, bo są nieletnie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Mentorek ja ci przekazywałem tą liderkę z nadzieją że chociaż znajdziesz jakąś kompetentną osobę na tą liderkę obszczaną ale eazi albo wierzba proszę cię wierzba tak samo jak ty mało czasu będzie poświęcał a eazi nie jest nawet w 30% przygotowany na taką posadę. Ale cóż to twoja decyzja twoje rzycie jedno dobre że ty zdecydowałeś że tak będzie lepiej i to się liczy. Trochę szkoda że ta frakcja już prawdopodobnie się nie podniesie bo w tobie pokładałem ostatnie nadzieję na jej podniesienie a teraz to tylko jedyna nadzieja to znów ty, ja albo madarynka. No cóż miłego chlania menelu i siemano 😄 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Godzinę temu, StaryMacias napisał: Racje masz Krajnus Ja zawsze mam 🙂 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vesspe Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 15 godzin temu, Krajnus227 napisał: Mentorek ja ci przekazywałem tą liderkę z nadzieją że chociaż znajdziesz jakąś kompetentną osobę na tą liderkę obszczaną ale eazi albo wierzba proszę cię wierzba tak samo jak ty mało czasu będzie poświęcał a eazi nie jest nawet w 30% przygotowany na taką posadę. Ale cóż to twoja decyzja twoje rzycie jedno dobre że ty zdecydowałeś że tak będzie lepiej i to się liczy. Trochę szkoda że ta frakcja już prawdopodobnie się nie podniesie bo w tobie pokładałem ostatnie nadzieję na jej podniesienie a teraz to tylko jedyna nadzieja to znów ty, ja albo madarynka. No cóż miłego chlania menelu i siemano 😄 Gdyby chociaż raz się podniosła od momentu odejścia np. Mandarynki to byłoby super xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigCarl Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, Vesspe napisał: Gdyby chociaż raz się podniosła od momentu odejścia np. Mandarynki to byłoby super xD Tutaj odejścia akurat nie było a lota ale no odkąd nie ma go to frakcji nie ma tak naprawdę niby nie był najlepszy ale przynajmniej ją dobrze trzymał jakoś z aktywnością 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajnus227 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 8 godzin temu, Vesspe napisał: Gdyby chociaż raz się podniosła od momentu odejścia np. Mandarynki to byłoby super xD No ciągle było tutaj po 5 osób. Czasami były momenty gdzie frakcja sobie dobrze radziła ale po chwili znów upadała bo się znajdowały zjeby co to psuły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Wkoncu się nie będziesz pocił tu dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyCJ. Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Naturalna kolej rzeczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smallspy. Opublikowano 20 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi