Skocz do zawartości

Redakcja San News - Skandal w S.A Police Department!

Aleks_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

266277633_sannewsobraz.thumb.png.d36390ef7d340d8e562255dc0305bf90.png.ee6565eb38311760711b0b32c129d1eb.png

Witajcie drodzy czytelnicy! 
W tym artykule przestawię wam wyniki śledztwa przeprowadzonego przeze mnie oraz @PatrykYouTube.
To co odkryliśmy jest niedopuszczalne.
Zapraszam do przeczytania tego artykułu i zostawienie serduszka!

Sierżant bez egzaminu pościgowego!?

Tak nie przesłyszeliście się, są sierżanci bez egzaminu pościgowego co za tym idzie nie mogą dbać o bezpieczeństwo w naszym stanie. 

Odejście nie zatwierdzone przez ponad tydzień!

Funkcjonariusz @Ben czeka na zatwierdzenie poprzez forum swojego odejścia od ponad tygodnia, takie zachowanie jest nie dopuszczalne ze strony
Executive Staff.

Przypomnę tylko, że zarząd ma 3 dni na rozpatrzenie odejścia.

image.thumb.png.da59c8da7de0d862d1a03e99afd4865f.png

image3.thumb.png.9ccee787cbbe68e569250330c5b1d90f.png

Brak wyników rekrutacji do Police Academy!

Otworzono nabór do akademii a wyników nie ma., uważam to za nie stosowne zachowanie. 

A przypomnę tylko, że zarząd ma 48h na rozpatrzenie i ogłoszenie wyników. Można stwierdzić, że to brak szacunku do graczy. Uważam również, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca bo to brak profesjonalizmu ze strony najwyższych stopni w PD . 

Korekta po rozmowie z Zarządem :

Nabór kończy się teraz (16.05.2024) ponieważ był  błąd po stronie GKF, mianowicie brak promocji na forum .  

Chciałbym tu zacytować fragment wywiadu z policjantem:

Reporter: Wiadomo kiedy wyniki do Police Academy jeśli nie to jaki powód takiego przestoju ?
Policjant: Niestety nie mam takich informacji, wiem jedynie ze rozporządzają szkoleniowców oraz "ogarniają pewne sprawy" - to jedyne informacje, które przekazał mi Bary po zapytaniu o wyniki.

Brak odpowiedzi w dziale skarg!

Posłużę się jedną skargą która czeka na rozpatrzenie od 3 maja. 
Mamy już 16 maja, a skarga nie została rozpatrzona przez zarząd.
Te zachowanie jak i inne nie powinny mieć miejsca, a jeśli funkcjonariusz dopuszcza się rażącego łamania regulaminu? 

image.thumb.png.579ef9ff3f95047886fc51ef5b9d17a6.pngimage2png.thumb.png.bade691d6ba59fba9dd738750d5b87a8.png

@Bigsmoke w czasie choroby pełnił obowiązki zarządu!

Niech was oczy nie mylą ten funkcjonariusz był ostatnio ciężko chory i mimo tego postanowił pełnić obowiązki, jest to przykre,
że nikt inny nie zaproponował odpoczynku. 

Mówię tu o ostatniej  niedzieli gdzie mimo trudności wszedł na serwer i zrobi ss'a godzin swoich kolegów. 
Patrząc na te zachowanie jego kolegów i koleżanek z zarządu, można to nazwać brakiem człowieczeństwa. 

Teraz chciałbym zacytować fragment wywiadu z policjantem:

Reporter: Czy funkcjonariusz BigSmoke wykazuje jako jedyny zainteresowanie frakcją?
Policjant: Może nie jako jedyny ale tak, w tym miejscu chciałbym w sumie pochwalić BigSmoke'a, bo gdy nie mieliśmy tego spotkania jako jedyny w ten sam dzień wszedł na służbę jedynie żeby zapisać normy chociaż sam jest chory i powinien się kurować, a nie zajmować całą frakcja.

Skomentujcie to sami, bo ja nie mógłbym ugryź się w język. 

Chief of the Police nie wykazuje zaangażowanie w życie frakcji!?

Z tego co udało mi się ustalić funkcjonariusze nie odczuwają  jego obecności wśród nich. Na dowód zacytuje fragment z wielu wywiadów,
które przeprowadziłem wraz z @PatrykYouTube.

Reporter: Czy Chief of the Police w ogóle angażuje się w sprawy frakcji?
Policjant: Nawet nie pamiętam kiedy go ostatni raz widziałem.

Podsumowując...

@Barski oraz @AleksiQ nie zajmują się frakcją i są do wymiany. Za to kogo nie zapytałem to @Bigsmoke zagarniał pochwały oraz
wsparcie od funkcjonariuszy.

Jeżeli chodzi o odpowiedź GKF to jej niestety nie udzielili...

Zapraszam do wypowiedzenia się w odpowiedziach z chęcią poczytam co o tym myślicie oraz mam nadzieje, że @Smallspy. wraz z @DonGrasso podejmą zdecydowane kroki aby rozwiązać ten problem . 

Poniżej dodam tylko ss z konwersacji z DonGrasso. 

image4.thumb.png.60efa4ebea9a15eae9d0c72c68b5c563.png

Powiem tak nie wydać efektów tych kroków od kilku tygodni. Czyżby faworyzacja zarządu i granie na zwłokę? Sami odpowiedzcie sobie na te pytanie.

Dziękuje za przeczytanie artykułu ❤️

Materiał przygotowali dla was Reporter Specjalista Aleks_,
Dziennikarz  @PatrykYouTube oraz dzielni Funkcjonariusze  SAPD za co im dziękuje ❤️

Zapraszam do śledzenia nowości w San News!
Pamiętajcie o serduszku oraz wypowiedzeniu się w odpowiedziach.

Edytowane przez Aleks_
  • Like 26

• sqober zmienił(a) tytuł na Redakcja San News - Skandal w S.A Police Department!

Tam w sapd to powinni cały skład wywalić i postawić od nowa frakcje bo to nie tylko ci wymienieni co mają gdzieś frakcje ale większość sapd nawet nie ma szacunku do gracza. 

A tam w na tym serwie to już trzeba przywyknąć że sapdy mają kija w pupci a ci co siedzą na kanale szabada i dobrze z administracją się znają to mają lepiej i są faworyzowani. 

• Like 2

Zapomniałeś dodać panie redaktorze o byłym v liderze który przez dobre pół roku nie wchodził na duty 😅 ta frakcja ostatnio to jeden wielki żart 

A jeśli chodzi o artykuł to props ode mnie 😁

Edytowane przez Wombat
  • Like 4

Godzinę temu, Wombat napisał:

Zapomniałeś dodać panie redaktorze o byłym v liderze który przez dobre pół roku nie wchodził na duty 😅 ta frakcja ostatnio to jeden wielki żart 

A jeśli chodzi o artykuł to props ode mnie 😁

To nie pierwsza taka sytuacja 

• Like 1

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.