Aleks_ Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Witajcie drodzy czytelnicy! W tym artykule przestawię wam wyniki śledztwa przeprowadzonego przeze mnie oraz @PatrykYouTube. To co odkryliśmy jest niedopuszczalne. Zapraszam do przeczytania tego artykułu i zostawienie serduszka! Sierżant bez egzaminu pościgowego!? Tak nie przesłyszeliście się, są sierżanci bez egzaminu pościgowego co za tym idzie nie mogą dbać o bezpieczeństwo w naszym stanie. Odejście nie zatwierdzone przez ponad tydzień! Funkcjonariusz @Ben czeka na zatwierdzenie poprzez forum swojego odejścia od ponad tygodnia, takie zachowanie jest nie dopuszczalne ze strony Executive Staff. Przypomnę tylko, że zarząd ma 3 dni na rozpatrzenie odejścia. Brak wyników rekrutacji do Police Academy! Otworzono nabór do akademii a wyników nie ma., uważam to za nie stosowne zachowanie. A przypomnę tylko, że zarząd ma 48h na rozpatrzenie i ogłoszenie wyników. Można stwierdzić, że to brak szacunku do graczy. Uważam również, że taka sytuacja nie powinna mieć miejsca bo to brak profesjonalizmu ze strony najwyższych stopni w PD . Korekta po rozmowie z Zarządem : Nabór kończy się teraz (16.05.2024) ponieważ był błąd po stronie GKF, mianowicie brak promocji na forum . Chciałbym tu zacytować fragment wywiadu z policjantem: Reporter: Wiadomo kiedy wyniki do Police Academy jeśli nie to jaki powód takiego przestoju ? Policjant: Niestety nie mam takich informacji, wiem jedynie ze rozporządzają szkoleniowców oraz "ogarniają pewne sprawy" - to jedyne informacje, które przekazał mi Bary po zapytaniu o wyniki. Brak odpowiedzi w dziale skarg! Posłużę się jedną skargą która czeka na rozpatrzenie od 3 maja. Mamy już 16 maja, a skarga nie została rozpatrzona przez zarząd. Te zachowanie jak i inne nie powinny mieć miejsca, a jeśli funkcjonariusz dopuszcza się rażącego łamania regulaminu? @Bigsmoke w czasie choroby pełnił obowiązki zarządu! Niech was oczy nie mylą ten funkcjonariusz był ostatnio ciężko chory i mimo tego postanowił pełnić obowiązki, jest to przykre, że nikt inny nie zaproponował odpoczynku. Mówię tu o ostatniej niedzieli gdzie mimo trudności wszedł na serwer i zrobi ss'a godzin swoich kolegów. Patrząc na te zachowanie jego kolegów i koleżanek z zarządu, można to nazwać brakiem człowieczeństwa. Teraz chciałbym zacytować fragment wywiadu z policjantem: Reporter: Czy funkcjonariusz BigSmoke wykazuje jako jedyny zainteresowanie frakcją? Policjant: Może nie jako jedyny ale tak, w tym miejscu chciałbym w sumie pochwalić BigSmoke'a, bo gdy nie mieliśmy tego spotkania jako jedyny w ten sam dzień wszedł na służbę jedynie żeby zapisać normy chociaż sam jest chory i powinien się kurować, a nie zajmować całą frakcja. Skomentujcie to sami, bo ja nie mógłbym ugryź się w język. Chief of the Police nie wykazuje zaangażowanie w życie frakcji!? Z tego co udało mi się ustalić funkcjonariusze nie odczuwają jego obecności wśród nich. Na dowód zacytuje fragment z wielu wywiadów, które przeprowadziłem wraz z @PatrykYouTube. Reporter: Czy Chief of the Police w ogóle angażuje się w sprawy frakcji? Policjant: Nawet nie pamiętam kiedy go ostatni raz widziałem. Podsumowując... @Barski oraz @AleksiQ nie zajmują się frakcją i są do wymiany. Za to kogo nie zapytałem to @Bigsmoke zagarniał pochwały oraz wsparcie od funkcjonariuszy. Jeżeli chodzi o odpowiedź GKF to jej niestety nie udzielili... Zapraszam do wypowiedzenia się w odpowiedziach z chęcią poczytam co o tym myślicie oraz mam nadzieje, że @Smallspy. wraz z @DonGrasso podejmą zdecydowane kroki aby rozwiązać ten problem . Poniżej dodam tylko ss z konwersacji z DonGrasso. Powiem tak nie wydać efektów tych kroków od kilku tygodni. Czyżby faworyzacja zarządu i granie na zwłokę? Sami odpowiedzcie sobie na te pytanie. Dziękuje za przeczytanie artykułu ❤️. Materiał przygotowali dla was Reporter Specjalista Aleks_, Dziennikarz @PatrykYouTube oraz dzielni Funkcjonariusze SAPD za co im dziękuje ❤️. Zapraszam do śledzenia nowości w San News! Pamiętajcie o serduszku oraz wypowiedzeniu się w odpowiedziach. Edytowane 16 Maja 2024 przez Aleks_ 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Bardzo miło się czytało, ciekawa sytuacja w tym PD, zobaczymy jak dalej się to rozwinie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-TurboSprezarka Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Tam w sapd to powinni cały skład wywalić i postawić od nowa frakcje bo to nie tylko ci wymienieni co mają gdzieś frakcje ale większość sapd nawet nie ma szacunku do gracza. A tam w na tym serwie to już trzeba przywyknąć że sapdy mają kija w pupci a ci co siedzą na kanale szabada i dobrze z administracją się znają to mają lepiej i są faworyzowani. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol. Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Ciekawa akcja, miło się czyta. Podsumuję jednym zdaniem. Giga szacun dla BigSmoke'a, zasługuje on za uznanie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafszu Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Ciekawa sytuacja z nimi 😕 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasTroll Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 wielkie sapdy nigdy nie zostaną tknięte 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 mozesz dopisac kucie przez auto bez powodu i spierdolenie umyslowe, wczoraj jak mnie zawineli na dołek to sterczeli przez 20 minut pod wiezieniem zeby mnie nikt nie mogl wykupic XXDD 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 (edytowane) Zapomniałeś dodać panie redaktorze o byłym v liderze który przez dobre pół roku nie wchodził na duty 😅 ta frakcja ostatnio to jeden wielki żart A jeśli chodzi o artykuł to props ode mnie 😁 Edytowane 16 Maja 2024 przez Wombat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
st4s Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 rework 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Godzinę temu, Wombat napisał: Zapomniałeś dodać panie redaktorze o byłym v liderze który przez dobre pół roku nie wchodził na duty 😅 ta frakcja ostatnio to jeden wielki żart A jeśli chodzi o artykuł to props ode mnie 😁 To nie pierwsza taka sytuacja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Jedna osoba jest dalej w zarządzie i wchodzi raz na miesiąc i to od dobrego roku czasu 🤣 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 16 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 11 minut temu, Wombat napisał: Jedna osoba jest dalej w zarządzie i wchodzi raz na miesiąc i to od dobrego roku czasu 🤣 Fakt jak nie 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelTDI Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Z tego co zauważyłem będąc w frakcji to każdy ma tam wywalone po całym systemie akademicy jeżdżą v-maxem to nic z tego nie mają wyzywają się na ts to nic a zarząd daje minusy za głupie śledzenie zarządu pozdro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verumi Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Mówcie im więcej pozdro 123456 eses 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alanerty Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Sa pi di sie rozpada jak mi przykro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wercia Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Solidny materiał. Nikt nic nie robi. Big smoke na lidera. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bigsmoke Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 Brawo ja Teraz, Bigsmoke napisał: Brawo ja Dzieki 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teq_83 Opublikowano 16 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2024 bary lota tak samo wercia big smoke na lidera i tyle co to ma być lider sapd zamiast ogarniać sprawy bawi się z panienkami 2 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teq_83 Opublikowano 17 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2024 no tak robiłem co mi się podobna 2 godziny temu, Mqtemat5 napisał: Wy się kurwa matoly dziwicie że ta gówniana frakcja tak odpierdala? Dawno pisałem już żeby zmienić zarząd i ta frakcje ogarnąć bo robili co im się podoba kurwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi