Aleks_ Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) Witajcie Drodzy Czytelnicy! W tym artykule odpowiem na pytanie: Co się stało z artykułem o Szabadabie? Zapraszam do przeczytania artykułu! Materiał nie spełniał moich oczekiwań. Po czasie i przeanalizowaniu artykułu na chłodno uznałem, że artykuł nie był wystarczający. Po prostu zdjąłem go z forum, pod presją emocji. Emocje wzięły górę! Na discordzie doszło do mojej sprzeczki z członkami owej organizacji i pod wpływem emocji, które posiada każdy człowiek. Zachowałem się jak szczeniak bo uznałem, że opublikuje z tak ch***wymi dowodami. Uznaje tamten artykuł za porażkę oraz brak profesjonalizmu z mojej strony. Nie przeproszę szabadaby!? Tak nie przeproszę ich bo uważam, że nie mam za co ponieważ mają swoje za uszami. Natomiast przepraszam was moi Drodzy Czytelnicy w waszym przypadku uważam, że wykonanie tak nieprofesjonalnej roboty nie powinno mieć miejsca. Ale... Droga organizacjo bądź na baczności mimo, że rozmawiamy oraz darze was szacunkiem, to będę miał na was oko jak i na wszystkich, którzy są podejrzani o różne przekręty. Zamieszczam wam tu SS artykułu z linkami. Linki: https://www.mediafire.com/file/e66fvs2kgr48f7w/Dowód2.mp4/file https://www.mediafire.com/file/qaxcwiansj4o9ep/Dowód1.mp4/file https://www.mediafire.com/file/k8q7ml1iwafs0lt/Dowód3.mp4/file Pamiętajcie Redakcja San News nigdy nie odpuszcza! Materiał przygotował Reporter Specjalista Aleks_. Wielki Brat patrzy, nawet nie wiecie kiedy! Edytowane 25 Maja 2024 przez sqober 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) Będę na baczności strażniku Texasu 🫡 Ps. Pamiętaj to działa w 2 strony 😎 Edytowane 25 Maja 2024 przez Wombat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lvk4sz Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 Jestem w strachu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipek Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xQBIK Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 niezłe te nasze przekręty, tak naprawdę mamy układy z całą administracją. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 10 minut temu, xQBIK napisał: niezłe te nasze przekręty, tak naprawdę mamy układy z całą administracją. Owocowe czwartki mamy u indera 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) 1 godzinę temu, xQBIK napisał: niezłe te nasze przekręty, tak naprawdę mamy układy z całą administracją. Tu nie chodziło o was, ci co wczoraj siedzieli ze mną na tsie , będę wiedzieć o co chodzi. Artykuł nie ma na celu ataku w waszą strone, ponieważ wydajecie się spoko ludźmi, którzy mają wielu wrogów. Pojawi się również artykuł pt. "Nie taki diabeł straszny jak go malują" Edytowane 25 Maja 2024 przez Aleks_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasTroll Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 x d o s i k 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 33 minuty temu, Aleks_ napisał: Tu nie chodziło o was, ci co wczoraj siedzieli ze mną na tsie , będę wiedzieć o co chodzi. Artykuł nie ma na celu ataku w waszą strone, ponieważ wydajecie się spoko ludźmi, którzy mają was wroga. Pojawi się również artykuł pt. "Nie taki diabeł straszny jak go malują" To o kogo ci chodzi bo siedziałeś praktycznie ze wszystkimi wczoraj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 25 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 14 minut temu, Wombat napisał: To o kogo ci chodzi bo siedziałeś praktycznie ze wszystkimi wczoraj Chodzi mi o osoby którzy was oskarżają o wiele osób a sami robią swoje . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LilO86 Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 (edytowane) rel j**ane szabadaba jakie nn 🤯😵🙉 Edytowane 25 Maja 2024 przez LilO86 skibidi toilet sigma rizz ohio 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaszki Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 1 godzinę temu, LilO86 napisał: rel j**ane szabadaba jakie nn 🤯😵🙉 Dokładnie masz rację liliput 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kichuuu Opublikowano 25 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2024 zasrane szubidubi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi