Skocz do zawartości

Redakcja San News - Co się stało z artykułem o szabadabie?

Aleks_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

266277633_sannewsobraz.thumb.png.d36390ef7d340d8e562255dc0305bf90.png.c4d9ba2f0d826915fb7ec9a736388732.png

Witajcie Drodzy Czytelnicy!
W tym artykule odpowiem na pytanie:
Co się stało z artykułem o Szabadabie? 
Zapraszam do przeczytania artykułu!

Materiał nie spełniał moich oczekiwań. 

Po czasie i przeanalizowaniu artykułu na chłodno uznałem, że artykuł nie był wystarczający.
Po prostu zdjąłem go z forum, pod presją emocji. 

Emocje wzięły górę! 

Na discordzie doszło do mojej  sprzeczki z członkami owej organizacji i pod wpływem emocji, które posiada każdy człowiek. 
Zachowałem się jak szczeniak bo uznałem, że opublikuje z tak ch***wymi dowodami. 
Uznaje tamten artykuł za porażkę oraz brak profesjonalizmu z mojej strony. 

Nie przeproszę szabadaby!? 

Tak nie przeproszę ich bo uważam, że nie mam za co ponieważ mają swoje za uszami.
Natomiast przepraszam was moi Drodzy Czytelnicy w waszym przypadku uważam, że wykonanie tak nieprofesjonalnej roboty nie powinno mieć miejsca.

Ale...

Droga organizacjo bądź na baczności mimo, że rozmawiamy oraz darze was szacunkiem, to będę miał na was oko jak i na wszystkich, którzy są podejrzani o różne przekręty. 
Zamieszczam wam tu SS artykułu z linkami. 

ss.thumb.png.428c7985a90174f620a7e75a85e3de23.png

Linki:

https://www.mediafire.com/file/e66fvs2kgr48f7w/Dowód2.mp4/file

https://www.mediafire.com/file/qaxcwiansj4o9ep/Dowód1.mp4/file

https://www.mediafire.com/file/k8q7ml1iwafs0lt/Dowód3.mp4/file

Pamiętajcie Redakcja San News nigdy nie odpuszcza!
Materiał przygotował Reporter Specjalista Aleks_.
Wielki Brat patrzy, nawet nie wiecie kiedy!

Edytowane przez sqober
  • Haha 1
  • Smutny 1

1 godzinę temu, xQBIK napisał:

niezłe te nasze przekręty, tak naprawdę mamy układy z całą administracją.

Tu nie chodziło o was, ci co wczoraj siedzieli ze mną na tsie , będę wiedzieć o co chodzi. 

Artykuł nie ma na celu ataku w waszą strone, ponieważ wydajecie się spoko ludźmi, którzy mają wielu wrogów. 

Pojawi się również artykuł pt. "Nie taki diabeł straszny jak go malują"

Edytowane przez Aleks_
  • Smutny 1

33 minuty temu, Aleks_ napisał:

Tu nie chodziło o was, ci co wczoraj siedzieli ze mną na tsie , będę wiedzieć o co chodzi. 

Artykuł nie ma na celu ataku w waszą strone, ponieważ wydajecie się spoko ludźmi, którzy mają was wroga. 

Pojawi się również artykuł pt. "Nie taki diabeł straszny jak go malują"

To o kogo ci chodzi bo siedziałeś praktycznie ze wszystkimi wczoraj 

• Smutny 1

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.