MonikaFrucDoMnie Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października (edytowane) Witajcie drodzy czytelnicy! W tym poście zamierzam opowiedzieć wam moje zdanie na temat odejścia byłego lidera frakcji SAMC, czyli Endera było dobre dla innych członków frakcji, oraz dla serwera. Zapraszam do czytania! Jak dobrze wiemy, Ender zwolnił się z liderki frakcji SAMC dnia 29.08.2024, o czym nas nie poinformował. Dowiedzieliśmy się o tym 3 lub 4 dni później kiedy to właściciel serwera Inder00 napisał do mnie na discordzie abym powiedział innym członkom frakcji, że Ender zwolnił się z liderki. Informacja ta odbiła się dużym echem we frakcji, gdyż drastycznie spadła aktywność frakcji SAMC na serwerze, zostały wstrzymane wszelkie zasady dotyczące normy, awansów, degradów, minusów, plusów itp. Ender jak dobrze wiemy był liderem jako jedyny, to znaczy że opiekował się on frakcją w pojedynke iż nie chciał brać sobie nikogo do pomocy czy to na vice lidera, czy to do rang zarządu frakcji, bo jak sam stwierdził: "Nie brałem nikogo bo zająłem się frakcją sam:" I Teraz powstaje pytanie, czy Ender planował nas o tym poinformować że odchodzi, czy chciał aby ślad po nim zaginał, i nikt nie wiedział co się z nim stało. Moje zdanie jest jednogłośne, że Ender poprostu nie chciał nas o tym informować, tylko chciał nam powiedziec na spotkaniu, lecz dlaczego nie powiedział, ani się na nim nie zjawił? Ta odpowiedz nie zostanie wyjaśniona z powodu niskiej aktywności Endera z powodu spraw prywatnych, o których nie chcę się wypowiadać. 3 tygodnie po odejściu Endera z liderki SAMC została otworzona rekrutacja na nowego lidera. Czy bedzię nim YoggieS? Czy możę Riko_FR? Odpowiedź na to pytanie poznamy niebawem. Podsumowując, Ender nie poinformował nas o swoim odejściu bo miał zbyt dużo na głowie tego dnia, nikt nie robił z tego powodu zamieszania, nikt się o to z nim nie spierał, lecz przez to że nie poinformował nikogo z frakcji o swoim odejściu indywidualnie, frakcja SAMC na jakiś czas umarła. Na obecną chwilę Ender ma się dobrze, trafił on na listę zasłużonych członków z powodu bycia liderem ponad 2 lata. W imieniu całej frakcji, @Ender_, dziękujemy ci bardzo za wspólnie spędzony czas, każdą minutę na służbie, oraz każdą chwilę wspólnego rozmawiania na komunikatorze TeamSpeak3. Z poważaniem, Yung_Jaquinek33 _______________________________________________________________________________________ Materiał przygotowany przez: Redaktor Yung_Jaquinek33 Edytowane 10 Października przez Aleks_ 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wetix Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Może i byłem krótko ale pięknie wspominam czas spędzony w tej frakcji, oczywiście nadal jestem oraz zostanę przez bardzo długi czas (zamierzam), byłem bardzo krótko w frakcji jak był ender liderem bardzo chciał bym żeby poznać bardziej endera lecz nie miałem na to czasu dużo za często z nim nie rozmawiałem ( wsumie tylko jak był na ts i wpadł raz na jakiś czas na częstotliwość 1 ale wspominam go bardzo dobrze był miłą osobą przynajmniej tak go pamiętam @Ender_ byłeś super i nadal jesteś nie zmieniaj się i dąż do sukcesów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Mimo kilku nieścisłości w artykule, które niekoniecznie dobrze wpływają na mój wizerunek, również dziękuję i życzę powodzenia. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października 2 minuty temu, Ender_ napisał: Mimo kilku nieścisłości w artykule, które niekoniecznie dobrze wpływają na mój wizerunek, również dziękuję i życzę powodzenia. [*] Spoczywaj w spokoju Bogumiło 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Ender był najlepszym liderem jakiego widziałem, to on nas uczył na szkoleniach które dobrze wspominam. Mam nadzieje że kiedyś może wrócisz Buggy bomba. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siasio Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października Kto miał wiedzieć ten wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wombat Opublikowano 11 Października Udostępnij Opublikowano 11 Października rafałek dobry chłopak i pomyśleć ze mu ogarnąłem tego lidera 😄 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi