MonikaFrucDoMnie Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października (edytowane) Cześć multi! Nastała moja pora kiedy to każdy dowiaduje się o moim drugim koncie na którym miałem to black listę gkfu. Nie jest mi z tego powodu przykro ponieważ po pierwsze to tylko gra a po drugie odchodzę z serwera tak czy siak. Mimo wszystko i tak chciałbym podziękować poszczególnym osobą: @Aleks_za poprawianie każdego mojego wywiadu/artykułu, za każda chwile na ts3 oraz wspólne duty @sqoberza nadanie mi szansy w san newsach na rekrutacji, za to że jako jedynemu mi musiałeś robic spotkanis bo się niecierpliwilem. @PatrykZYouTubeza każdą chwilę na ts3, wspólne duty san newsow, samc, sara. Za to że miałeś cierpliwość do mnie i robiłeś mi szkolenia po 2-3 razy abym zdał egzamin w samc. @ZeXza szanse w sara, wspólne duty oraz wspólne rozmowy na ts3 @Ender_za nadanie mi szansy w frakcji samc, wspólne duty, wspólne meczyki w lolu, każdą chwilę wspólne gry w mc, oraz rozmowy na ts3 @Lotos_1972PLza chwilę na ts3, wspólne duty, wspólne plutoniki oraz za szkolenia air unit w samc. @YoggieSza nauczenie mnie czegoś wiecej o medycynie, wspólne gry w mc, naukę hospitalki, za każdą chwilę na ts3. @Inder00za to że mimo iż wiedziałeś o moim drugim koncie, mimo wszystko pozwalałeś mi dalej grac na twoim serwerze @Wikipediaze moglem się posmiac z tego jak się wyzywalas z innymi i za wspólne chwilę na ts3 oraz na duty. I tobie @Siasioza szanse w fabryce :)) Jeśli apelka bedzie pozytywna, wiedzcie że będę grał dalej na mutlirpg, ponieważ multirpg to rodzina i naprawdę grając tu przez ostatni rok naprawdę świetnie się bawiłem, nabyłem nowych znajomych, oraz dobrze spedzalem czas na kamerkach z wami. Z całym poważaniem oraz szacunkiem do serwera, chciałbym powiedzieć wam poraz ostatni, dziękuję, i cześć❤... Edytowane 26 Października przez JAQUINEK 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoggieS Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października 3 maj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października (edytowane) Na razie!😞. Pamiętaj będziemy jeszcze razem gadali nawet może będziemy robili świece na kamerkach? Edytowane 26 Października przez PatrykZYouTube 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaFrucDoMnie Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 25 minut temu, PatrykZYouTube napisał: Na razie!😞. Pamiętaj będziemy jeszcze razem gadali nawet może będziemy robili świece na kamerkach? Musimy robic, gadac napewno będziemy s kto wie, jak apelka acc to wielki powrot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotos_1972PL Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Trzymaj się przyjacielu 😞 było za***iście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ender_ Opublikowano 26 Października Udostępnij Opublikowano 26 Października Trzymaj się, miłego tam małolat 🤠 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonikaFrucDoMnie Opublikowano 26 Października Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 22 minuty temu, Ender_ napisał: Trzymaj się, miłego tam małolat 🤠 Dzięki Bogumiło 🤠 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi