Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na główny zarząd San News oskarżonego przez eazi_

eazi_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

13.11.2024

OŚWIADCZENIA
Główny Zarząd biznesu San News oficjalnie odpowiada na postawione im zarzuty. 

Odniesienie do podpunktu 1:
Wydalenie było impulsywne i nie miało jasnego powodu co doprowadziło do konfliktu  pomiędzy pracownikiem a zarządem. 
Zachowanie na koszarach było lekko nie na miejscu, ale hsuo sam zasługuje na  takie samo traktowanie takie jak on traktuje innych. 

Odniesienie do podpunktu 2:
Organizacja tzw. zastawiania SAFD nie było w żaden sposób powiązana z San News ani tym bardziej z Dyrektorem Naczelnym, a co do krzyczenia dawajcie na drugą stronę to po prostu panowała atmosfera taka a nie inna. 

Odniesienie do podpunktu 3:
Co do faworyzacji byłej pracownicy, nigdy jej nie było, każdy awans był poparty jakimiś zasługami. @LILCIAwkładała w biznes całe serce i była za to wynagradzana. Sugerowanie faworyzowania jej jest tu  nie na miejscu. Sam zwrot polecam quit z biznesu nie jest niczym złym aby od razu karać, degradować. Konsekwencje zostały wyciągnięte  za nie potrzebną kłótnie oraz nie odpowiednie zachowanie. 

Odniesienie do podpunktu 4:
Brak komentarza.

Odniesienie do podpunktu 5: 
Bojkot 11 listopada był pomysłem porywczym i decyzje podejmowano pochopnie było to spowodowane katastrofalnym zachowaniem nie których osób z frakcji SAFD. 
Sugestia braku dostania nowych koszar była trafna na tamten  moment, bo pracownicy S.A. Fire Department nie okazywali szacunku do tego co dostają. 
Co do informacji na temat @PatrykZYouTube, nie zamierzamy się wypowiadać bo to są sprawy biznesowe, które nie powinny ujrzeć światła dziennego w tej skardze. 

PODSUMOWANIE
Podsumowując skarga jest w jakimś stopniu słuszna, ale przypominamy iż tego samego dnia zostało wszystko rozwiązane przez Główny Zarząd. 
Dodatkowa chcemy wspomnieć o tym, że według regulaminu dowody bazujące na logach z notatnika nie mają żadnego odzwierciedlenia we skargach. 

Podpisali:
Dyrektor Naczelny @Aleks_
Zastępca Dyrektora @PatrykZYouTube

• Like 2
  • Haha 2
  • Smutny 1

51 minut temu, Aleks_ napisał:

13.11.2024

OŚWIADCZENIA

Wydalenie było impulsywne i nie miało jasnego powodu co doprowadziło do konfliktu  pomiędzy pracownikiem a zarządem. 
Zachowanie na koszarach było lekko nie na miejscu, ale hsuo sam zasługuje na  takie samo traktowanie takie jak on traktuje innych. 

Organizacja tzw. zastawiania SAFD nie było w żaden sposób powiązana z San News ani tym bardziej z Dyrektorem Naczelnym, a co do krzyczenia dawajcie na drugą stronę to po prostu panowała atmosfera taka a nie inna. 

Co do faworyzacji byłej pracownicy, nigdy jej nie było, każdy awans był poparty jakimiś zasługami. @LILCIAwkładała w biznes całe serce i była za to wynagradzana. Sugerowanie faworyzowania jej jest tu  nie na miejscu. Sam zwrot polecam quit z biznesu nie jest niczym złym aby od razu karać, degradować. Konsekwencje zostały wyciągnięte  za nie potrzebną kłótnie oraz nie odpowiednie zachowanie. 

Brak komentarza.

Bojkot 11 listopada był pomysłem porywczym i decyzje podejmowano pochopnie było to spowodowane katastrofalnym zachowaniem nie których osób z frakcji SAFD. 
Sugestia braku dostania nowych koszar była trafna na tamten  moment, bo pracownicy S.A. Fire Department nie okazywali szacunku do tego co dostają. 
Co do informacji na temat @PatrykZYouTube, nie zamierzamy się wypowiadać bo to są sprawy biznesowe, które nie powinny ujrzeć światła dziennego w tej skardze. 

PODSUMOWANIE
Podsumowując skarga jest w jakimś stopniu słuszna, ale przypominamy iż tego samego dnia zostało wszystko rozwiązane przez Główny Zarząd. 
Dodatkowa chcemy wspomnieć o tym, że według regulaminu dowody bazujące na logach z notatnika nie mają żadnego odzwierciedlenia we skargach. 

Podpisali:

1. Tobie, jako liderowi nie wypada takie zachowanie, jeżeli masz konflikt z jakimś graczem.

2. Jest powiązane bo robiłes to na duty.

3. Źle obrałem słowa, nie chodzi o awanse, a o kary, które ona otrzymała, a jakie ja choć ja nie powinienem żadnej otrzymać.

4. Szkoda, bo to ważny punkt.

5. Co, jak co, ale nie wypada tak robić.

Co do rozwiązania, to gdyby nie skarga nie byłoby to rozwiązane więc to żadne wytłumaczenie. Co do dowódow z notatnika, jest tam podana dokładna data i godzina więc sobie inder sprawdzi, a sam się wyżej do tego przyznałeś więc nie rozumiem.

average chatgpt user

(brat ustawil evil jonklera na profilowe i mysli ze jest jakis zbudowany inaczej (macedonski klekot jajec + nonadrenaline + adrenaline + still water + balkan rage + sigma + those who knows))

Edytowane przez dul3k.
  • Like 2

16 godzin temu, Aleks_ napisał:

13.11.2024

OŚWIADCZENIA

Brak komentarza.

PODSUMOWANIE

Podpisali:

Jako osoba neutralna powiem od siebie tyle zachowując przy tym powagę oraz dostosowując swoją odpowiedź do twojej:

To, co otrzymalismy w twojej wypowiedzi, to czysta wymiana bzdur, która nie wnosi absolutnie niczego do sprawy. Żadne z przekazanych informacji nie są rzeczowe ani oparte na faktach. To, co napisałeś, wygląda na odpowiedź wygenerowaną przez AI, która nie ma żadnej wartości merytorycznej. Oczekuję konkretów i danych, które rzeczywiście odpowiadają na zarzuty @eazi_. Jeśli nie jesteś w stanie dostarczyć sensownej odpowiedzi, wolałbym, abyś nie marnował jego czasu i poczekal na odpowiedź Indera.

#zmiana_lidera_wymagana

Edytowane przez Arhael
Poprawka
  • Like 4

13 godzin temu, Aleks_ napisał:

I love chatgpt xD

W tych san news na akademiach też uczysz korzystać z chatu gpt w artykułach? Bo tak se sprawdziłem artykuł tego całego PoczciwegoKrzycha i jakimś cudem wyszło że jest on w 100% ai. Zmiana lidera jak najszybciej proszę. Ładny przykład dajesz młodym dzieciakom które nie będą umiały rozprawki na polskim napisać lub opowiadania bo zawsze wszystko z chatemgpt pisali bo pan aleks ich tak nauczył.

14 minut temu, eazi_ napisał:

Główny Zarząd SanNews sam wypowiedział się nie używając sztucznej inteligencji.
image.thumb.png.14b9d188acf229fa66f7692008783782.png

Lecz nie zmienia to faktu, że owa wypowiedź jest bez sensu.

Jak coś nie mój screen, sam używam innej strony która jest dla mnie zaufana, nie znam ani twojej ani osoby która zrobiła ssa który właśnie wysłałem. Pozdrawiam serdecznie jak dla mnie tak czy siak chat gpt tutaj w jakiś sposób pomógł może nie aż 80%. Co nie zmienia faktu że zachowanie lidera jest żenujące i śmieszne pozwalając członkom na używanie narzędzi AI, zamiast ich czegoś nauczyć.

image.png

(balkan rage + prime + sigma + skibidi + nonadrenaline + mefedron + those who know + mango mango mango + phonk + arabskie szlifowanie stalagmitu)

• Like 2

Godzinę temu, dul3k. napisał:

W tych san news na akademiach też uczysz korzystać z chatu gpt w artykułach? Bo tak se sprawdziłem artykuł tego całego PoczciwegoKrzycha i jakimś cudem wyszło że jest on w 100% ai. Zmiana lidera jak najszybciej proszę. Ładny przykład dajesz młodym dzieciakom które nie będą umiały rozprawki na polskim napisać lub opowiadania bo zawsze wszystko z chatemgpt pisali bo pan aleks ich tak nauczył.

w tych srannews jest Kacpero0234 uwazaj

• Like 2

Wrzucam screenshoty, nie będę wkopywał kogo artykuły sprawdzałem ale powiem tak, wziąłem 3 różne osoby a oto wyniki. mogę tyle powiedzieć że 1 wynik 45% human oraz ostatni wynik 54% ai posiada użytkownik @.sheiuza co akurat należy się pochwała, za to NAGRODA STAŁEGO UŻYTKOWNIKA CHATUGPT należy sie......... PoczciwyKrzychu Gratulujemy !!! Pobił pan rekord z wynikiem 99% AI! Jak widać reszta idzie na skróty. Nie zdziwiłbym się gdyby sam lider wiedział o przekrętach za pomocą AI a nawet sam namawiał członków do korzystania z takich narzędzi, jak sam twierdzi przecież jest fanem tak. 

Źródło: GPTZero (Advanced Scan)

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Ponadto potwierdzam, oświadczenie zarządu San News jest w 100% stworzone przez człowieka

Nie wiem jak pan, panie @Aleks_ale ja na pana miejscu kategorycznie bym zabraniał używania jakichkolwiek narzędzi AI członkom biznesu i bym to kontrolował, jednak pan woli mieć to gdzieś i po prostu olewać czy jest to praca autorska czy zwykły plagiat.

Edytowane przez dul3k.
  • Like 2

8 minut temu, dul3k. napisał:

Wrzucam screenshoty, nie będę wkopywał kogo artykuły sprawdzałem ale powiem tak, wziąłem 3 różne osoby a oto wyniki. mogę tyle powiedzieć że 1 wynik 45% human oraz ostatni wynik 54% ai posiada użytkownik @.sheiuza co akurat należy się pochwała, za to NAGRODA STAŁEGO UŻYTKOWNIKA CHATUGPT należy sie......... PoczciwyKrzychu Gratulujemy !!! Pobił pan rekord z wynikiem 99% AI! Jak widać reszta idzie na skróty. Nie zdziwiłbym się gdyby sam lider wiedział o przekrętach za pomocą AI a nawet sam namawiał członków do korzystania z takich narzędzi, jak sam twierdzi przecież jest fanem tak. 

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Ponadto potwierdzam, oświadczenie zarządu San News jest w 100% stworzone przez człowieka

Nie wiem jak pan, panie @Aleks_ale ja na pana miejscu kategorycznie bym zabraniał używania jakichkolwiek narzędzi AI członkom biznesu i bym to kontrolował, jednak pan woli mieć to gdzieś i po prostu olewać czy jest to praca autorska czy zwykły plagiat.

i ich ukarac a nie slowne ostrzezenie bo tez moge se takie cos wygenerowac i se to czytac

• Like 1

21 minut temu, Aleks_ napisał:

Główny Zarząd San News
Witaj graczu @dul3k.dziękujemy za twoje zaangażowanie w naszą społeczność. Dzięki tobie regulamin San News został dostosowany do panujących tredów AI. 

Z poważaniem
Główny Zarząd San News

Dzięki ale BL za prowadzenie auta nie przystosowanego do mojego stopnia moglibyście zdjąć za takie małe coś nie powinno być blki 😂

8 godzin temu, dul3k. napisał:

image.png

image.png

image.png

image.png

image.png

Ogólnie to wypowiem się tak.

Jestem początkującym pracownikiem biznesu jakim jest San News, sztuczna inteligencja służyła mi do pomocy w artykułach czego nie przeczę, jednak starałem się to robić tak żeby sztuczna inteligencja nie robiła wszystkiego za mnie i ja też coś od siebie dołożyłem.

• Like 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.