Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na główny zarząd San News oskarżonego przez eazi_

eazi_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! 
Z tej strony Zastępca Dyrektora PatrykZYouTube_2137.
Z racji iż ta skarga dotyczy również mnie chciałbym się też na ten temat wypowiedzieć. Zacznijmy od tego iż Aleks wydalił @eazi_'ego bez skonsultowania tego ze mną moim zdaniem wydalenie z black listą BMA było nie odpowiednie dla tego że eazi_ nic nie zrobił takiego aby dostać lote z Black Listą BMA. Chciałbym odłączyć się oraz odwołać od wszystkich decyzji które zostały podjęte w tej sprawie, nie były one prze ze mnie konsultowanie oraz nie dostałem prawa głosu. Nie chcę ponosić odpowiedzialności za cudze błędy. Cała ta sytuacja została mi wyjaśniona przez Zastępce Redaktora Naczelnego eazi_ oraz Zastępce Redaktora Naczelnego H3TP. Oczywiście zawiniłem jako V-Lider biznesu i jestem gotowy ponieść konsekwencje tego że nie zrobiłem nic jako osoba na takim stanowisku. 

Z wyrazami szacunku
Zastępca Dyrektora PatrykZYouTube_2137.

• Like 5
  • Haha 1

Witam!
Z tej strony Nadbrygadier Trup0_0.
Uważam, że zachowanie Lidera SanNews jest karygodne. Brak konsultacji z osobą, którą wydalono z BMA, czekanie na Indera podczas rozmowy z własnymi pracownikami, gdzie Inder nie jest w ogóle potrzebny, oraz sama faworyzacja pracowników to niewłaściwe postępowanie. Namawianie innych frakcji, aby nie brały udziału w obchodach święta państwowego, które upamiętnia odzyskanie niepodległości? Wstyd.

Ponadto obrona oraz opowiadanie się po stronie pracownika, który źle reprezentował biznes na Discordzie, również pozostawia wiele do życzenia. Przeszkadzanie frakcji w mustrze, bo w niej znajduje się jedna nielubiana osoba? To żart. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale bez przesady. Czasem trzeba schować osobiste konflikty na jakiś czas, uszanować inne osoby obecne w danym momencie, ich czas, i nie prowokować.

Dziękuję i życzę miłego dnia!

Z wyrazami szacunku,
Nadbrygadier Trup0_0

• Like 2
  • Haha 1

3 minuty temu, Aleks_ napisał:

Witam, Dyrektor Naczelny Aleks_
Pora trochę odwrócić kota ogonem a więc zaczynamy. 
Wy mnie oceniacie a sami lepsi nie jesteście pierwszy lepszy przykład z brzegu wasz kochany pracownik @hsuo.odwala a wy nie umiecie go wydalić zajęło wam to aż 2 tygodnie. 
Następnie mi mówicie o faworyzacji a sami co robicie Xellox leci w górę jak Adam Małysz w awansach. 
Albo V-lider S.A. Fire Department wy tego nie nazywacie faworką bo wam @Inder00 niby na to pozwolił. 
Próbujecie mi wmówić, że maciek jest zdenerwowany na mnie a ja nawet tego nie odczuwam. 
Jeszcze lepsze info pan @eazi_ postanawiam mi zaproponować usunięcie skargi zamian za v-lidera w San News. 
image.thumb.png.faa6d7bbb366f15a0275da75537c8531.png
Wyolbrzymia fakty dotyczące @PatrykZYouTube abym go wydalił z swojej posady. 
Próbujecie mi przestawić cały biznes ale coś wam nie idzie. 
Macie problem bo regulamin nie działa wstecz i próbujecie znaleźć powód aby kogoś uwalić. 
Ostatnio był bardziej rygorystyczny bo chciałem coś sprawdzić, ale to zostawię dla siebie. 
@eazi_ w jednym momencie podlizujesz mi się a zaraz szczelasz z ucha do  swoich kolegów. 
Jeszcze to zasłanianie się tym, że gadałem z inderem i chyba da ci lote. 
Chłopie ty jedynie co wiesz to czy czasami ktoś nie odwala. 
Ja kończe z tą skargą oraz nie będziemy więcej rozmawiać na ten temat. 

Z poważaniem
Dyrektor Naczelny San News

Witam,
Co do Hsuo - nie miałem ani jednej skargi na niego, a sam, jak napisałeś to mówiłeś, że się dogadacie. Nie miałem, jakiegokolwiek dowodu, ani powodu, aby go wyrzucić z frakcji. Ale czy w tej skardze rozmawiamy o nim? Nie sądzę tak.

Nie wiesz, co się dzieje u mnie we frakcji, a coś płaczesz o xeelloxie. Chłopaczyno nie masz, jakiegokolwiek pojęcia o tym, a płaczesz bo próbujesz mi wbić szpilkę bez, jakiegokolwiek dowodu. 

Vlider co to ma do tego? Dostałem frakcje w opłakanym stanie to inder powiedział, że mogę sobie wziąć vlidera. Co ty człowieku wypisujesz, błaźnisz się.

Inder pisząc wiadomość do mnie ukazał, że twoje zachowanie było karygodne dlatego iż uznałem, że jest na ciebie zdenerwowany. 

Hahaha, mamy cię. Wraz z H3TP uznaliśmy, że zobaczymy twoją reakcje. H3TP słyszał całą naszą rozmowę. Chcieliśmy zobaczyć, jak się zachowasz. Po wszystkim, gdy H3TP i Patryk byli na ciebie zdenerwowani obmyśliliśmy plan. Podjąłeś wczoraj wiele złych decyzji liderze.

Co do Patryka, ja ci tylko udowadniałem jakim hipokrytą jesteś. Wyzywasz go co słowo na ts3 najpierw, wczoraj na rozmowie, a koniec końcu mówisz, że nie możesz go wywalić. To ja ci udowadniałem, jaki niekompetentny jesteś. 

No rel coś nam nie idzie.

Czyli twoim zdaniem, jeżeli ktoś pisał artykuły za pomocą AI to z racji, że nie było zapiski w regulaminie nawet minusa nie dasz?

Nie skomentuje, jakiegoś nie potrzebnego zdania o rygorystycznym Aleksie xd.

Szczelam? Co to znaczy. Lider San News btw, a słowa napisać nie potrafi. W mojej opinii zarząd też powinien pokazywać, jakieś artykuły od siebie, bo patrząc na wiadomości Aleksa to ciężko z ich ortografią. I nie gościu nie podlizuje ci się. Na każdej naszej rozmowie argumentuje cię argumentami, a gdy przychodzi pora na to, że muszę cię traktować, jak lidera to wiadomo, że cię tak traktuje. 

Nie powiedziałem, że chyba da ci lotę tylko w mojej opinii inder powinien Ci dać lotę. 

A co mam jeszcze wiedzieć? Nie widziałem innych skarg ode mnie, jak na ciebie i lilcie.

Współczuję.

Od siebie dodam, że nawet Patryk uważa, że popełniłeś błąd. Można to wyczytać w jego wypowiedzi powyżej. 

Oj aleks aleks witam w grze.

Godzinę temu, PatrykZYouTube napisał:

Ja ci powiem tak ja zawaliłem bo nie sprawdziłem kiedy pisał powrót bo te odejścia na szybko sprawdzałem ale potem zmieniłem to no.

Głupie tłumaczenie. Nie zmienia to faktu, że lider się zwraca w arogancki sposób na tickecie. (Dowody u GKF na pv)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.