Emol Opublikowano 15 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2024 W dniu 11.11.2024 o 23:44, eazi_ napisał: Teraz bez śmiechów żartów. Wypowiedz się normalnie pod skargą co sądzisz. Zachowajmy powage. polac mu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H3TP Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Jak tak patrzę na to i na ilość wiadomości, proponuję samemu to rozwiązać bo zanim maciek to sprawdzi to prędzej uświadczymy nowa osobę na gkf xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apellovskyy Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Jak dobrze że razem z @imgores’em biznes prowadzilismy w idealny sposob… W dniu 13.11.2024 o 23:30, Aleks_ napisał: I love chatgpt xD Wtfff co to ma byc ze lider biznesu gdzie powinno sie pisac takie raeczy samemu uzywa chatu gpt, imo wydalic taki zarzad i powolac nowy 6 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleks_ Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Nie no ja uwielbiam AI. Tak lubię z niej korzystać, że jej zakazałem 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Witam! Z tej strony Zastępca Dyrektora PatrykZYouTube_2137. Z racji iż ta skarga dotyczy również mnie chciałbym się też na ten temat wypowiedzieć. Zacznijmy od tego iż Aleks wydalił @eazi_'ego bez skonsultowania tego ze mną moim zdaniem wydalenie z black listą BMA było nie odpowiednie dla tego że eazi_ nic nie zrobił takiego aby dostać lote z Black Listą BMA. Chciałbym odłączyć się oraz odwołać od wszystkich decyzji które zostały podjęte w tej sprawie, nie były one prze ze mnie konsultowanie oraz nie dostałem prawa głosu. Nie chcę ponosić odpowiedzialności za cudze błędy. Cała ta sytuacja została mi wyjaśniona przez Zastępce Redaktora Naczelnego eazi_ oraz Zastępce Redaktora Naczelnego H3TP. Oczywiście zawiniłem jako V-Lider biznesu i jestem gotowy ponieść konsekwencje tego że nie zrobiłem nic jako osoba na takim stanowisku. Z wyrazami szacunku Zastępca Dyrektora PatrykZYouTube_2137. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trup0_0 Opublikowano 16 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2024 Witam! Z tej strony Nadbrygadier Trup0_0. Uważam, że zachowanie Lidera SanNews jest karygodne. Brak konsultacji z osobą, którą wydalono z BMA, czekanie na Indera podczas rozmowy z własnymi pracownikami, gdzie Inder nie jest w ogóle potrzebny, oraz sama faworyzacja pracowników to niewłaściwe postępowanie. Namawianie innych frakcji, aby nie brały udziału w obchodach święta państwowego, które upamiętnia odzyskanie niepodległości? Wstyd. Ponadto obrona oraz opowiadanie się po stronie pracownika, który źle reprezentował biznes na Discordzie, również pozostawia wiele do życzenia. Przeszkadzanie frakcji w mustrze, bo w niej znajduje się jedna nielubiana osoba? To żart. Rozumiem, że można kogoś nie lubić, ale bez przesady. Czasem trzeba schować osobiste konflikty na jakiś czas, uszanować inne osoby obecne w danym momencie, ich czas, i nie prowokować. Dziękuję i życzę miłego dnia! Z wyrazami szacunku, Nadbrygadier Trup0_0 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 3 minuty temu, Aleks_ napisał: Witam, Dyrektor Naczelny Aleks_ Pora trochę odwrócić kota ogonem a więc zaczynamy. Wy mnie oceniacie a sami lepsi nie jesteście pierwszy lepszy przykład z brzegu wasz kochany pracownik @hsuo.odwala a wy nie umiecie go wydalić zajęło wam to aż 2 tygodnie. Następnie mi mówicie o faworyzacji a sami co robicie Xellox leci w górę jak Adam Małysz w awansach. Albo V-lider S.A. Fire Department wy tego nie nazywacie faworką bo wam @Inder00 niby na to pozwolił. Próbujecie mi wmówić, że maciek jest zdenerwowany na mnie a ja nawet tego nie odczuwam. Jeszcze lepsze info pan @eazi_ postanawiam mi zaproponować usunięcie skargi zamian za v-lidera w San News. Wyolbrzymia fakty dotyczące @PatrykZYouTube abym go wydalił z swojej posady. Próbujecie mi przestawić cały biznes ale coś wam nie idzie. Macie problem bo regulamin nie działa wstecz i próbujecie znaleźć powód aby kogoś uwalić. Ostatnio był bardziej rygorystyczny bo chciałem coś sprawdzić, ale to zostawię dla siebie. @eazi_ w jednym momencie podlizujesz mi się a zaraz szczelasz z ucha do swoich kolegów. Jeszcze to zasłanianie się tym, że gadałem z inderem i chyba da ci lote. Chłopie ty jedynie co wiesz to czy czasami ktoś nie odwala. Ja kończe z tą skargą oraz nie będziemy więcej rozmawiać na ten temat. Z poważaniem Dyrektor Naczelny San News Witam, Co do Hsuo - nie miałem ani jednej skargi na niego, a sam, jak napisałeś to mówiłeś, że się dogadacie. Nie miałem, jakiegokolwiek dowodu, ani powodu, aby go wyrzucić z frakcji. Ale czy w tej skardze rozmawiamy o nim? Nie sądzę tak. Nie wiesz, co się dzieje u mnie we frakcji, a coś płaczesz o xeelloxie. Chłopaczyno nie masz, jakiegokolwiek pojęcia o tym, a płaczesz bo próbujesz mi wbić szpilkę bez, jakiegokolwiek dowodu. Vlider co to ma do tego? Dostałem frakcje w opłakanym stanie to inder powiedział, że mogę sobie wziąć vlidera. Co ty człowieku wypisujesz, błaźnisz się. Inder pisząc wiadomość do mnie ukazał, że twoje zachowanie było karygodne dlatego iż uznałem, że jest na ciebie zdenerwowany. Hahaha, mamy cię. Wraz z H3TP uznaliśmy, że zobaczymy twoją reakcje. H3TP słyszał całą naszą rozmowę. Chcieliśmy zobaczyć, jak się zachowasz. Po wszystkim, gdy H3TP i Patryk byli na ciebie zdenerwowani obmyśliliśmy plan. Podjąłeś wczoraj wiele złych decyzji liderze. Co do Patryka, ja ci tylko udowadniałem jakim hipokrytą jesteś. Wyzywasz go co słowo na ts3 najpierw, wczoraj na rozmowie, a koniec końcu mówisz, że nie możesz go wywalić. To ja ci udowadniałem, jaki niekompetentny jesteś. No rel coś nam nie idzie. Czyli twoim zdaniem, jeżeli ktoś pisał artykuły za pomocą AI to z racji, że nie było zapiski w regulaminie nawet minusa nie dasz? Nie skomentuje, jakiegoś nie potrzebnego zdania o rygorystycznym Aleksie xd. Szczelam? Co to znaczy. Lider San News btw, a słowa napisać nie potrafi. W mojej opinii zarząd też powinien pokazywać, jakieś artykuły od siebie, bo patrząc na wiadomości Aleksa to ciężko z ich ortografią. I nie gościu nie podlizuje ci się. Na każdej naszej rozmowie argumentuje cię argumentami, a gdy przychodzi pora na to, że muszę cię traktować, jak lidera to wiadomo, że cię tak traktuje. Nie powiedziałem, że chyba da ci lotę tylko w mojej opinii inder powinien Ci dać lotę. A co mam jeszcze wiedzieć? Nie widziałem innych skarg ode mnie, jak na ciebie i lilcie. Współczuję. Od siebie dodam, że nawet Patryk uważa, że popełniłeś błąd. Można to wyczytać w jego wypowiedzi powyżej. Oj aleks aleks witam w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 17 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 @Aleks_Czemu ty coś dodajesz i zaraz usuwasz? Jak się zacytuje to wiadomość zostaję. Ty mi jedno, ja ci odpowiadam i co? Pokazujesz, jak bezradny jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 No po co wy ciągnięcie to 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 Ja wam dam odpowiedź co tu trzeba zrobić. 1. #Pora_Zmienic_Lidera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 (edytowane) 6 godzin temu, Arhael napisał: Ja wam dam odpowiedź co tu trzeba zrobić. 1. #Pora_Zmienic_Lidera nie ma po co Edytowane 17 Listopada 2024 przez PatrykZYouTube 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 18 minut temu, PatrykZYouTube napisał: nie ma po co Panie jest po co. Reformy trzeba robić. For democracy! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzasTroll Opublikowano 17 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2024 xddd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Witam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 Teraz, Serix napisał: Witam hejhej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serix Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 1 minutę temu, eazi_ napisał: hejhej Jak leci 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 19 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 13 minut temu, Serix napisał: Jak leci pomaleńku do przodu, a u ciebie co tam, jak tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milek. Opublikowano 19 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2024 W dniu 17.11.2024 o 14:43, Wikipedia napisał: No po co wy ciągnięcie to odpul sie chociaz dymy na forum sa 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 20 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 17 godzin temu, milek. napisał: odpul sie chociaz dymy na forum sa Git 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 20 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2024 Witam, z dniem 20.11.2024 22:05 został dodany podpunkt numer 6. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 9 godzin temu, eazi_ napisał: Witam, z dniem 20.11.2024 22:05 został dodany podpunkt numer 6. Polecam jeszcze raz zobaczyć na ogl na dc 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Godzinę temu, PatrykZYouTube napisał: Polecam jeszcze raz zobaczyć na ogl na dc I co z tego, że po fakcie to zrobiliście? Gdyby nie ja tuszowalibyście to dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smifu Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Ja polecam od zaczęcia zmiany zarządu gkf bo ta skarga nigdy nie zostanie sprawdzona 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 21 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 12 godzin temu, eazi_ napisał: I co z tego, że po fakcie to zrobiliście? Gdyby nie ja tuszowalibyście to dalej. Ja ci powiem tak ja zawaliłem bo nie sprawdziłem kiedy pisał powrót bo te odejścia na szybko sprawdzałem ale potem zmieniłem to no. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eazi_ Opublikowano 21 Listopada 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2024 Godzinę temu, PatrykZYouTube napisał: Ja ci powiem tak ja zawaliłem bo nie sprawdziłem kiedy pisał powrót bo te odejścia na szybko sprawdzałem ale potem zmieniłem to no. Głupie tłumaczenie. Nie zmienia to faktu, że lider się zwraca w arogancki sposób na tickecie. (Dowody u GKF na pv) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi