jacopo112 Opublikowano 24 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2024 (edytowane) Witajcie drodzy czytelnicy! Dziś przedstawię wam dzielnicę Glen Park w Los Santos zapraszam do zapoznania się z artykułem. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Glen Park to dzielnica mieszkalna w Los Santos od zachodu graniczy ze skrzyżowaniem na Mulholland, Śródmieściem Los Santos i dzielnicą handlową, od wschodu z Las Colinas i Jefferson a od południa z Idlewood. Dzielnica dość zamożna oraz zadbana. głównie zamieszkiwana przez klasę średnią czyli okolicznych budowniczych oraz mechaników i pracowników fabryk. Znajdziemy tu kilka sklepów oraz rozpoznawalny park ze stawem oraz mostem który jest naprawdę piękny i zadbany. W parku spotkamy różnorodne drzewa oraz kwiatki. A w stawię spotkamy wiele gatunków ryb ozdobnych oraz często widywane są tam łabędzie. Niestety dzielnica zmaga się z gangami oraz handlem narkotykami, czynniki te wpływają na to że niektórzy z mieszkańców nie czują bezpiecznie wieczorami i o tym co myślą na ten temat mieszkańcy dowiemy się za chwilę. Obok Glen Park znajduje się sławny skate park. jeden z najbardziej rozbudowanych kompleksów tego typu w okolicy. To miejsce rozkochuje w sobie miłośników jazdy wyczynowej na deskorolkach i BMX jak i wszystkich tych którzy po prostu lubią spędzić aktywnie czas. Wracając jednak do ciemniejszej strony Glen parku, Spytałem kilku mieszkańców co sądzą o tym co aktualnie dzieje się w dzielnicy i co uważają o sytuacjach z gangami. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ PAN BOGDAN Starszy redaktor Jacopo112 - [J] Pan Bogdan mieszkaniec dzielnicy - [B] [J] Witam panie Bogdanie co uważa pan o ostatniej sytuacji w jakiej znalazł się Glen park? [B] Witam serdecznie, ja na Glen parku mieszkam od kiedy pamiętam i nigdy problemów nie było. dopiero ostatnio pojawiły się takowe lecz uważam ze jest to problem tego że nikt nie pilnuje tu porządku tak jak kiedyś a patologia się szerzy. [J] Jasne w takim razie dziękuje za odpowiedź, miłego dnia! [B] Również dziękuje. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- PANI KUNEGUNDA Starszy redaktor Jacopo112 - [J] Pani Kunegunda- [K] [J] Witam pani Kunegundo co uważa pani o ostatniej sytuacji w jakiej znalazł się Glen park? [K] Witam, mieszkam na Glen parku dopiero kilka miesięcy więc nie wiem jak wyglądało to kiedyś, lecz mogę powiedzieć że kocham tą dzielnice jednak wieczorami nie czuje się tu bezpiecznie. Ponieważ właśnie wieczorami gangi wychodzą na ulicę oraz sieją terror. moja koleżanka została napadnięta gdy wracała wieczorem z imprezy dlatego uważam na siebie i panu też polecam. [J] jasne w takim razie dziękuje za odpowiedź, miłego dnia! [K] Również dziękuje. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- OSTATNIA OSOBA NA NASZEJ LIŚCIE TO OGRODNIK ZAJMUJĄCY SIĘ PARKIEM, PAN RADZIMIR. Starszy redaktor Jacopo112 - [J] Pan Radzimir- [R] [J] Witam pana Radzimira co uważa pan o ostatniej sytuacji w jakiej znalazł się Glen park? [R] uważam że nie jest źle, mi w mojej pracy nie przeszkadzają a dopóki tak zostanie nie mam z tym problemu jednak to fakt że inni mieszkańcy miewają problemy z obecnością gangów na Glen Park. [J] Dziękuje za odpowiedź, miłego dnia! _______________________________________________________________________________________________________________________ Jak widzimy zdania są podzielone, niektórzy z mieszkańców sądzą ze nie jest tam źle za to niektórzy uważają ze nie jest tam bezpiecznie. Podsumowując, dzielnica ta jest bardzo urokliwa jednak ma ona swoje problemy. Na Glen Parku sytuacja robi się coraz bardziej napięta a na jej rozwiązanie czekają mieszkańcy. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tu znajduję się zdjęcie wykonane nocą na Glen Park Artykuł przygotował Starszy Redaktor @jacopo112. Zapraszam do śledzenia nowości w San News! Edytowane 25 Listopada 2024 przez Aleks_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi