eazi_ Opublikowano 11 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2024 Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Posiadanie minimum 50 godzin na serwerze, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej Wzór podania: Imię Wiek: Nick: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 12.12.2024 do 16.12.2024, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Imię łukasz Wiek 14 Nick: abdulkebab Login: abdulkebab SID: 143564 Ilość godzin na serwerze: 18 godz ale miałem styczność z pozarnictwem Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: zależy od szkoły ale będę się starał jak najwiecej Coś o sobie: Cześć jestem Łukasz mam 14 lat interesuje się pozarnictwem graniem w gry oraz sportem, uważam że nadam się do frakcji Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: uważam że powinienem zostać wybrany ze względu na moją wiedzę o straży Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak w irl należę do młodzieżowej straży pożarnej oraz posiadam dużo osób z rodziny w straży Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie tak mi się wydaje Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane posiadam dysgrafie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sharik Opublikowano 12 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2024 Imię: Grzegorz Wiek: 19 Nick: Sharik Login: Sharik SID: 138768 Ilość godzin na serwerze: 68 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Nie jestem w stanie jednoznacznie stwierdzić, ale jestem pewien, że nie będę mieć problemów z aktywnością i wyrabianiem norm. Coś o sobie: Mam na imię Grzegorz i mam 19 lat. Interesuję się sportem, głównie piłka nożna i sztuki walki oraz służbami mundurowymi. Na co dzień uczęszczam do technikum informatycznego, którego został mi ostatni rok. W MTA gram od około 2016 roku, lecz miałem w tym czasie kilka przerw. Uważam się za osobę sumienną, a poza tym chętnie uczę się nowych rzeczy i poszerzam swoje horyzonty, Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Posiadam podstawową wiedzę o pożarnictwie, jestem osobą sumienną i odpowiedzialną, a poza tym szybko uczę się nowych rzeczy. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak, jestem członkiem lokalnego OSP. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Jedyną karą jaką dostałem był kick za brzydkie słowa na G1. Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syn_Indera Opublikowano 14 Grudnia 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2024 Imię: Kacper Wiek: 13 Nick: kacpero0234 Login: kacpero0234 SID: 102366 Ilość godzin na serwerze: 636 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: zależy ale napewno wyrobię normę Coś o sobie: Witam jestem kacper. interesuję się strażą , wojskiem oraz rolnictwem. lubię tu grać Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Kiedyś tu byłem i dobrze wspominam te chwile. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak w mta Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://imgur.com/8JCKF1v Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi