Wnuczek22 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Nick: wnuczek22 SID: 112633 Ranga posiadana we frakcji: Hospital Deputy Menager (V-Lider) Powód: Po prostu wypalenie się. Frakcja nie sprawia mi tej przyjemności którą sprawiała kiedyś. ---------------------------------------------------------- Mimo to chciałbym bardzo podziękować za tyle czasu spędzonego z frakcją @Riko_FR - dziękuje za dwukrotne danie mi szansy w zarządzie frakcji @Tajemniczymnich (borsuk) - dziękuje za danie mi szansy we frakcji @Plussszi - dziękuje za godziny wspólnej służby @Wikipedia - za wspólną służbę @wierzba_420 - za wspólną służbę @klonek12391 - a tobie dziękuje za Black Liste 🙂 ------------------------------------------------------- a zarządowi frakcji życzę powodzenia ❤️ KRÓTKOFALÓWKA> [Hospital Deputy Manager (20)] wnuczek22: 002 - LAST STATUS IV ps. licze na zasłużonego ❤️ 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wikipedia Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykZYouTube Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Bajo 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Dziekujemy za rozgrywke, bajo bajo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierzba_420 Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Trzymaj się szefie w krainie wiecznej debesty 💖 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riko_FR Opublikowano 9 Stycznia Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Kocham cię, pamiętaj ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 10 Stycznia Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Twój temat został rozpatrzony pozywtynie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi