eazi_ Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego (edytowane) Rekrutacja w szeregi San Andreas Fire Department. Komenda Główna frakcji S.A Fire Department w dniu dzisiejszym ogłasza nabór do szeregów Fire Department, San Andreas Fire Deparment to odzwierciedlenie straży pożarnej, naszym zadaniem jest walka z pożarami, klęskami żywiołowymi oraz innymi miejscowymi zagrożeniami, zajmujemy się również urozmaicaniem rozgrywki graczom serwera poprzez wiele akcji Roleplay. Czego wymagamy od kandydata? Ukończenie 14 roku życia, Zapoznanie się z regulaminem frakcyjnym oraz regulaminem Głównej Komisji Frakcyjnej, Posiadanie komunikatora discord oraz Teamspeak3, Posiadanie sprawnego mikrofonu Wyrabianie narzuconej normy minutowej. Wzór podania: Imię: Wiek: Nick: Login: SID: Ilość godzin na serwerze: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Coś o sobie: Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Informacje dodatkowe Rekrutacja trwać będzie od 06.02.2025 do 12.02.2025, po tym terminie składanie podań będzie nie możliwe, wyniki ukażą się do 48 godzin po zakończeniu rekrutacji. Prosimy o pogrubienie tylko pytań ze wzoru podania, oraz napisania go rzetelnie bez kłamstw. Podania kolorowe będą z góry odrzucane. Pamiętaj, jeśli nie miałeś nigdy styczności z pożarnictwem, to nie oznacza że nie możesz próbować swoich sił, od nauczenia i przekazania Ci wiedzy jest dobrze wyszkolony sztab szkoleniowy, który takową wiedzę Ci przekażę, powodzenia. Film promocyjny: https://www.youtube.com/watch?v=9cnp2SgvK3M Edytowane 11 Lutego przez eazi_ 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boryss1 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Imię Borys Wiek 16 Nick boryss1 Login boryss1 Sid 126543 Ilość godzin na serwerze 426 Czy posiadasz sprawny mikrofon DC tak. Oraz wymagane komunikatory? Tak Czy zapomniałes się z regulaminem frakcyjnym i regulaminem GKF u. Niezapomniałem się z żadnym Ile czasu w stanie jesteś poswięcić na frakcje myśle że 4 godz dziennie Coś o sobie. Witam mam na imię Borys zajmuje się motoryzacji.Bardzo dużo też gram w mta bo to najlepsza gra na moim laptopie.Jerzdze motorem bo to też uwielbiam Dlaczego to własnie ciebie mamy wybrać. Bo lubię gasić pożary Czy posiadasz styczność z pożarnictwem.tak Czy byłes karany w przeciągu 2 miesięcy nie Czy posiadasz dysleksję /dysgrafia?nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel200 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Wzór podania: Imię:Daniel Wiek:13 Nick:daniel200 Login:daniel200 SID:142751 Ilość godzin na serwerze:21godzin i 50 minut Czy posiadasz sprawny mikrofon na DC tak oraz wymagane komunikatory?:nie mam tylko temspika ale na dniach zrobię Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym,tak regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?:3/4 godziny Coś o sobie:mam na imię Daniel mam 13 lat lubię straż pożarnom i to tyle Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo bende się spisywać Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: trochę Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie byłem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bysior44 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego (edytowane) Imię: Krzysztof Wiek: 17 Nick: Bysior44 Login: Bysior44 SID:96287 Ilość godzin na serwerze: 242h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: dziennie po 5h Coś o sobie: nazywam się Krzysztof mam 17 lat lubię se pograć w gierki , interesuje się siłownia Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: ponieważ jestem spokojny i opanowany Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:coś nie coś potrafię Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie Edytowane 9 Lutego przez Bysior44 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz2237 Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Imię: Daniel Wiek: 14 Nick: Dz2237 Login: Dz2237 SID: 142669 Ilość godzin na serwerze: 47h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Myślę, że przynajmniej godzinę dziennie. Coś o sobie: Lubię Straż Pożarną oraz uwielbiam pomagać innym ludziom. Lubię grać w gry i ogólnie interesuję się grami. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem spokojny, opanowany oraz potrafię rozmawiać z ludźmi i się dogadać. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Coś tam wiem na ten temat Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrashwk Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Imię: Piotr Wiek: 20 Nick: Pietrashwk Login: Pietrashwk SID: 131250 Ilość godzin na serwerze: 87h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje Zależy od dnia ale na oko 2-3h dziennie. Coś o sobie: Mam na imię Piotr jestem żołnierzem oraz strażakiem OSP. Jestem kibicem Hetmana Zamość oraz RKS Motor. Jestem charakterny,spokojny,mam poczucie humoru i cierpliwy{do czasu}. Lubię sporty : piłkę nożną oraz ręczną. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myślę że się sprawdzę w tej roli bo jakąś wiedzę posiadam. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak co tydzień pragnienie gaszę. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? Nie Edytowane 7 Lutego przez Pietrashwk 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadonim Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego (edytowane) Imię: Krzysztof Wiek: 17 Nick: kadonim Login: kadonim SID: 144618 Ilość godzin na serwerze: 38 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od 1 do 4 godz. Coś o sobie: Siema jestem Krzysiek działam aktywnie w MDP (Młodzieżowej Drużynie Pożarniczej) jestem tam już 6 lat więc wiem dużo o pożarnictwie, a także ma przeszkolenie z podstawowej pierwszej pomocy. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Ponieważ jestem osobą która ma dużą wiedze na temat pożarnictwa i pierwszej pomocy. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Tak Edytowane 8 Lutego przez kadonim 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack_Murllow Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego (edytowane) Imię: Tomasz Wiek: 19 Nick: Jack_Murllow Login: Jack_Murllow SID: 84712 Ilość godzin na serwerze: 80godz Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 2-4 godz Coś o sobie: Jestem młodym mechanikiem oraz strażakiem OSP. Posiadam swój własny warsztat w którym naprawiam furki. HWK! Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Posiadam duże doświadczenie związane ze strażą co z pewnością wykorzystam podczas służby. Jestem kulturalną oraz miłą osoba. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 8 Lutego przez Jack_Murllow 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabaluga_ Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Imię: Bartek Wiek: 16 Nick: Tabaluga_ Login: Tabaluga_ SID: 138478 Ilość godzin na serwerze: 35 prawie Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 4-5h lub dłuzej to zalezy od dnia Coś o sobie: mam na imię Bartek mam 16 lat interesuje sie granie majsterkowaniem i miałem styczność ze strażą pożarną i powiem szczerze było całkiem fajnie więc chciał bym dołączyć do safd zeby poznać bardziej wszystko i dalej sie tym interesować i zeby bardziej sie rozwijać Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Myśle ze bym sie sprawdził we frakcji safd juz kiedyś byłem ale musiałem odejść z powodu innych spraw Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: chyba tak choć nie jestem pewien Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem karany Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie mam dysleksji ani dysgrafii 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
missky Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Imię:Mikołaj Wiek:15 Nick:missky Login:Pan_Kot SID:109993 Ilość godzin na serwerze:400h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?:tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: ile bedzie trzeba Coś o sobie: jestem mikolaj mam 15 lat chodze do mechanika i upierdalam moto pozdrawiam całą frakcje<33 Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: poniewaz lubie se pojezdzic autkiem na bombach itp pogasic pozary i pomagac ludzią Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj):nie bylem Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane):tak 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyki Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego (edytowane) Imię:Mariusz Wiek 14 Nick: cyki Login: okekel SID: 14470 Ilość godzin na serwerze: 33 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: w wekkendy tylko bedę mogł grac czyli około 10h Coś o sobie: Jestem Mariusz mam 14 lat Jestem kolarzem uczeszczam do ochotniczej straży interesuje sie grami np fc lubie tez pograc w wolnym czasie w mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlaczego macie wybrać mnie? Przecież to oczywiste jestem młodym graczem ze sporym stażem jak na swoje doświadczenie i wiek plus mam doświadczenie z prawdziwego zycia Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: tak Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy https://imgur.com/a/e3aZnus Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie mam Edytowane 11 Lutego przez Cyki POMYLENIE SIE W TEKŚCIE 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jokezis1 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Imię: Michał Wiek: 15 Nick: Jokezis1 Login: Jokezis1 SID: 144695 Ilość godzin na serwerze: 13h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: 5-6 godzin dziena lub tygodniowo Coś o sobie: Jestem Michał Jaram sie Rami Rp rpg I wolnym czasie lubie grac w mta Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Jestem graczem rozwiniętym lekko i chciałbym odkrywać nowe zadania Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: 8/10 Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj) nie Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie wiem 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storciakgames Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Imię Paweł Wiek 14 Nick Storciak Login eluwa323 Sid 90947 Ilość godzin na serwerze 300 Czy posiadasz sprawny mikrofon DC tak. Oraz wymagane komunikatory? Tak Czy zapomniałes się z regulaminem frakcyjnym i regulaminem GKF u. Tak Ile czasu w stanie jesteś poswięcić na frakcje 1-2 godzin Czasami Może Więcej Coś o sobie. Interesuje Się Graniem Na Takich Pięknych Serwerach Jak Ten Dlaczego to własnie ciebie mamy wybrać. Ponieważ Mam Spore Doświadczenie W Takich Serwerach RP I RPG i Będę Starać Się w Swojej Roli Czy posiadasz styczność z pożarnictwem. Nie Lecz Mam Nadzieje Że To Się Zmieni Czy byłes karany w przeciągu 2 miesięcy Nie Czy posiadasz dysleksję /dysgrafia? Oczywiście Że Nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojek123 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Imię:Bartek Wiek:15 Nick:ba_rt_ek16 Login:wojek123 SID:143897 Ilość godzin na serwerze:150 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?:tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: zależy ale dzienie napewno od 2-3h Coś o sobie: lubię motory jestem w tsa Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?:bo lubię straż mega fajnie bedzie cos nowego spróbować Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?:tak gasiłem patelnię Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): czasami 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamzus Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego (edytowane) Imię: Kamil Wiek: 15 Nick: kamzus Login: kamzus SID: 115832 Ilość godzin na serwerze: 990h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Jasne Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Na spokojnie 2/3h w ciągu dnia Coś o sobie: Witam, mam na imię Kamil, aktualnie chodzę do 2 klasy technikum na kierunek informatyczny i mieszkam w okolicach Gdańska. Na serwerze zacząłem swą przygodę w lutym 2022 roku i spędziłem według mnie dość sporą ilość czasu i dalej zamierzam to robić. Byłem już w tej frakcji lecz niestety na krótki czas z wielu prywatnych powodów. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Dlatego że jestem kulturalny, odpowiedzialny, sumienny, szybko się uczę nowych pojęć/stwierdzeń oraz RP. Jestem dość aktywny i zawsze garnę się do pomocy, myślę że moja osoba w tej frakcji wprowadziła sporo śmiechu i dobrych wspomnień, jestem spokojny, wyluzowany oraz chętny do robienia RP czy innych aktywności związanych z serwerem i frakcją. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Kiedyś byłem w owej frakcji, lecz przydałoby się odświeżyć pamięć :)) Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Nie byłem karany już od dawna Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie Edytowane 11 Lutego przez kamzus 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymekSzefu Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Imię: Szymon Wiek: 15 Nick: SzymekSzefu. Login: szymekszefu SID: 129974 Ilość godzin na serwerze: 1169godz. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: Posiadam Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: Tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: Dziennie kilka godzin. Myślę że tygodniowo jestem w stanie zrobić nawet 20godz. Coś o sobie: Mam na imię Szymon lat 15. Interesuję się motoryzacją szczególnie motocyklami. Lubię grać w gry multiplayer oraz z ciekawą fabułą a także słuchać muzyki. W wolnym czasie lubię pograć w piłkę nożną. Interesuję się także ciężarówkami i w przyszłości chciałbym zostać kierowcą takowej. Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: Staram się być dobrym w tym co robię. Szybko się uczę. Staram się nie odwalać i nie sprawiać problemów. Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: Lekką. Także kiedyś byłem w frakcji i mam trochę pojęcia. Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): Imgur: https://imgur.com/a/ytcOnHv Link do kar na forum:https://multirpg.pl/game/penalties/?search=szymekszefu Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): Nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minipa Opublikowano 11 Lutego Udostępnij Opublikowano 11 Lutego Imię: ksawery Wiek: 15 Nick: hazardzista Login: minipa SID: 129550 Ilość godzin na serwerze:851h Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz wymagane komunikatory?: tak Czy zapoznałeś się z regulaminem frakcyjnym, regulaminem GKF'u?: tak Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na frakcje?: od poniedzialku do piatku w dni nauki szkolnej od 20 do 1.00 lub dluzej a w sobote i niedziele nie moge bo jezdze do dziewczyny Coś o sobie: nazywam sie ksawery mam 15lat dolaczylem na ten serwer od 17lutego 2023 lubie se pograc ale nie zawsze mam czas mieszkam w niemczech no i yolo Dlaczego to właśnie Ciebie mamy wybrać?: a kiedys bylem na tej frakcji i mi sie spodobalo potem nie gralem dlugi okres czasu i teraz wrocilem Czy posiadasz styczność z pożarnictwem?: cos nie cos Czy byłeś karany w przeciągu ostatnich 2 miesięcy (jeśli tak wstaw kary na imgur'a po czym link tutaj): https://multirpg.pl/game/penalties/?page=4 jedna za obraze frakcji na vc bo mi pan policjant rozwalil opony nie wiem jak sie robi ss ale dalem linka Czy posiadasz dysklesję/dysgrafie? (będzie to sprawdzane): nie cos odemnie pozdro z fartem mordeczki kazdemu zycze powodzenia i jak sie dostane widzimy sie w safd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi