Skocz do zawartości

Redakcja San News - Wywiad z Assistant Chief of Police oraz byłym Administratorem - Barym.

Ben
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.a95f46bdcda8a678d0fca5193f034603.png

INFORMACJE

Witam, z tej strony Młodszy Dziennikarz Ben z redakcji prasowej San News, dziś moim i Państwa gościem był Assistant Chief Of Police Bary z frakcji San Andreas Police Department.

WYWIAD

Ben_: Witam! Z tej strony Młodszy Dziennikarz Ben_  z redakcji San News.

Ben_ Ukazuje legitymację Dziennikarską o numerach [221]

Bary_: Cześć Assistant Chief of Police Bary_ z San Andreas Police.
Ben_: Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
Bary_:  No pewnie, czemu nie.
Ben_: Dobrze, a więc może na sam początek opowiesz nam coś o sobie?
Bary_: Jasne, już, tylko zapnij pas - bo trochę tego jest.
Bary_: Jestem Bary, gram tu od początku 2020 roku, zacząłem grać tutaj z dobrym ziomkiem X-x-Fabian-x-X, początkowo miała być to rozgrywka czysto dla zabawy, lecz gdzieś na przełomie listopada 20 roku, napisałem podanie do Police Academy, gdzie się dostałem, i tak gram, przegrałem już tutaj ponad trzy tysiące godzin, wiem nie jest to powód do dumy, ale jest jak jest, byłem kilka razy w Administracji serwera, blisko trzy lata byłem w zarządzie San Andreas Police Department, z czego prawie dwa lata na głównym.
Ben_: Wspomniałeś, że byłeś kiedyś na głównym zarządzie Police Department, możesz opowiedzieć czy bycie na takiej posadzie jest trudne?
Bary_: Szczerze? To był najtrudniejszy okres w SAPD, nie będę ukrywał - jest to moment gdzie trzeba wziąć się w garść, po części rzucić "przyjaźnie" by móc obiektywnie podchodzić do systemu awansów, karania funkcjonariuszy, choć nie zawsze to wychodziło idealnie.
Ben_: Okey, napomniałeś że rozgrywkę zacząłeś ze swoim bardzo dobrym kolegą, opowiesz coś nam o twoich początkach rozgrywki?
Bary_: Co by tu dużo opowiadać, był to świetlany czas naszej platformy MTA, pandemia, każdy w domu, przepełnione serwery, przyszliśmy się tu dobrze bawić, nie był wcześniej to mój główny serwer, więc traktowałem go jako odskocznie.
Ben_: Co skłoniło cię do powrotu w szeregi składu Police Department?
Bary_: Szczerze? Nie wiem, odbija mi na stare lata, myślę że brak aktualnie większych zobowiązań w życiu prywatnym, po pracy nie miałem co robić, wszystko co mogłem to pozamykałem także uznałem że w sumie nie mam co robić to wrócę na "stare śmieci"
Ben_: Jaką rolę obejmujesz aktualnie we frakcji, i jakie są twoje obowiązki.
Bary_: Aktualnie noszę na swoich barkach dwie jednostki, jest to Supervisory Staff jednostka zajmująca się nadzorowaniem funkcjonariuszy, pilnowaniem porządków przy działaniach wszelakiej maści, oraz wyszedłem z inicjatywą że z reaktywuje Investigative Bureau dobra jednostka mojego brachola Dewena, shootout dla niego.
Bary_: Na razie więcej na temat Investigative Bureau nie mogę więcej zdradzić ponieważ jednostka jest zawiana lekką nutką tajemnicy czym będzie się zajmować, aczkolwiek mogę uchylić rąbek tajemnicy - że będziemy czynnie realizować aktywne nakazy aresztowań.
Ben_: Jasne, odbiegając od frakcji, możesz uchylić nam tajemnice twojego majątku jak go pozyskałeś i w jakich kwotach aktualnie eskaluje?
Bary_: Ahh, dużo tu mówić, jest to dosyć ciekawa i zarazem kolorowa historia, pierwszym moim sentymentalnym pojazdem jest Karin Sultan o ID 96288, jest to wóz który odmienił bieg tuningu na serwerze, ponieważ na rok 2021, większość Sultanów, była na full body kitach, gdzie rozpopularyzował clean look, jest to wóz dosyć znany w starym gronie graczy oraz organizatorów zlotów na G1, wóz kupiłem na samym stereo, na przełomie 2021 roku, zrobiłem mu Chiptuning, bak300 oraz licznik RGB, gdzie już na późniejszych eventach wsadziłem do niego pozostałe MK'ki, przez co stał się na fullu, następnym wozem jest mój drugi wóz Pegassi Infernus o ID 1708, którego już zakupiłem na full dodatkach jego właścicielem stałem się na przełomie roku 2023 roku, przez ten czas sporo wozów się przewinęło przez moje ręce, co pozwoliło mi uzyskać taki wóz, ponieważ wymieniłem Infernusa cabrio deluxomode którego dostałem na swoje bodajże 18'ste urodziny od mojego serdecznego brachola Dewena, i dopłaciłem do wcześniej wspomnianego Infernusa.
Ben_: Dobra, przejdziemy teraz do grona Administracji, w którym miałeś zaszczyt być parę razy. Opowiesz nam o Administracji od zaplecza?
Bary_: Co by tu opowiadać, Administracja kiedyś a dziś? To są dwie różne aktualnie ekipy, kiedyś panowały inne zasady oraz podejście do graczy jak mam porównywać do dzisiejszego wcześniej kary były surowsze, aktualnie są dosyć pobłażliwe patrząc na pozycję serwera oraz graczy.
Ben_: Myślisz że czym było spowodowane, nadawanie srogich kar w przeszłości serwera?
Bary_: Większa ilość graczy którzy nie traktowali tego serwera na poważnie, pff, zresztą do tej pory niektórzy nie biorą tego serwera na poważnie.
Ben_: Uważasz że Administratorzy boją się nadawać teraz srogich kar?
Bary_: Tak, boją się, zdecydowanie.
Ben_: Kto według ciebie, był jednym z najlepszych Administratorów na serwerze?
Bary_: Nie mam aktualnie swojego ulubieńca.

Ben_: Jasne, przejdziemy sobie do szybkich strzałów.
Bary_: Pewnie, zamieniam się w słuch.

SZYBKIE STRZAŁY

Ben_: Wolisz kebaba czy pizze?
Bary_: Oczywiście że pizze.

Ben_: KFC czy Mcdonald?
Bary_: O kurde, powiem tak, jak mieszkałem sam - dużo jadłem McDonalda bo nie jestem wybitnym kucharzem, a miałem pod blokiem, aczkolwiek trochę się przejadł, więc raczej KFC.

Ben_: S.A Police Department czy L.A Police Department.
Bary_: Zdecydowanie LAPD, jestem LEA head'em.

Ben_: Liderka za czasów krzywego czy Liderka za czasów NinjSS?
Bary_: O kurde.
Bary_: Szczerze? Chyba za czasów Ninji bo byłem wtedy beztroskim klapkiem, aczkolwiek fajnie wspominam MeFiuFiu.

Ben_: Psy czy Koty? 
Bary_: Psy.

Ben_: Pepsi czy Cola?
Bary_: Cola, zdecydowanie, wyrosłem z Pepsi.

Ben_: Praca czy Szkoła?
Bary_: Praca, praca daje guap a szkoła siwe włosy na głowie.

ZAKOŃCZENIE

Ben_: Dobrze to już by było na tyle, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Bary_: Szarałt dla sztywnych gitów ze Speed Huntersów, dobrze chłopaki robią, pozdrawiam również wojowników dobrego przekazu.
Ben_: Możemy zrobić zdjęcie pamiątkowe?
Bary_: Zdjęcie z idolem? Dawaj.

image.thumb.png.6d11e9baf4cd2ab98e1071700544ee08.png

Edytowane przez Ben
  • Like 6

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.