Skocz do zawartości

[Zaakceptowane]Skarga na zarząd frakcji samc - złe prowadzenie frakcji

Wnuczek22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Frakcja do której należy oskarżony : samc 

Nick osoby oskarżonej : zarząd 

Powód : Hejka a więc tak piszę tą skargę nie po to żeby komuś dogryźć czy coś innego tylko chce dobrze dla frakcji w której spędziłem najwięcej swojego czasu. Frakcja San Andreas  Medical centre od ostatniego czasu jest bardzo mało aktywna. Jako członek innej frakcji która zawsze jest na rp Zauważyłem że np. wypadki przebiegają bez udziału Medyków co sprawia duży problem wykonywaniu Roll playu. Problem jest tutaj jak na moje złym prowadzeniu frakcji. Jako były V Lider doświadczyłem nieobecności lidera  też czy też zarządu We frakcji aktualnie jest może jedną aktywną osobą jaką jest Xian Rekrutacja przebiega bez większego promowania pomimo że do frakcji  dodano ostatnio nowości aktualnie również nadal widzę pomimo mojej nieobecności frakcji nieobecność zarządu głównego śmiało mogę powiedzieć że frakcja tak naprawdę jest bez zarządu również z tego co widzę osoby które są we frakcji nawet Nie wykonują normy i nie widzę konsekwencji działań. Jeżeli Lider nie ma czasu zajmować się frakcja to dlaczego nie zwolni tej posady komuś kto chciałby to przejąć i poprowadzić tak jak powinno

Dowody : Dowód? Myślę że wystarczający dowód to ilość osób we frakcji i martwa frakcja ponieważ nikt nie w chodzi na duty

Oczekiwania : Moje oczekiwania to porozmawiac z zarządem w Frakcji aby zachęcali pracowników żeby wykonywali swoje obowiązki Naprawdę chce dobrze dla mojej byłej frakcji wiem że jest to ciężkie aby funkcja była aktywna ponieważ Serwer pomału niestety umiera ale chciałbym zobaczyć bynajmniej tą frakcje która była kilka miesięcy temu

@KrzysztoW

Edytowane przez Wnuczek22
  • Like 16

Czołem! Z tej strony Generał Brygadier eazi_.

Jako, że jestem liderem frakcji S.A Fire Department, która dużo angażuje się we wspólne rp z frakcją SAMC chciałbym się wypowiedzieć. 

Ostatnio chciałem złożyć zażalenie w stronę jednego z pracownika, rozmawiałem z Riko, który normalnie był dostępny na ts3, a jaką odpowiedź dostałem? Nie mam czasu.

Lidera na serwerze prawie, że nie widać. Moim zdaniem, jak i pewnie wielu osób przydałaby się rekrutacja na nowego lidera S.A Medical Center.

Pozdrawiam,

Generał Brygadier eazi_.

• Like 5

23 minuty temu, eazi_ napisał:

Czołem! Z tej strony Generał Brygadier eazi_.

Jako, że jestem liderem frakcji S.A Fire Department, która dużo angażuje się we wspólne rp z frakcją SAMC chciałbym się wypowiedzieć. 

Ostatnio chciałem złożyć zażalenie w stronę jednego z pracownika, rozmawiałem z Riko, który normalnie był dostępny na ts3, a jaką odpowiedź dostałem? Nie mam czasu.

Lidera na serwerze prawie, że nie widać. Moim zdaniem, jak i pewnie wielu osób przydałaby się rekrutacja na nowego lidera S.A Medical Center.

Pozdrawiam,

Generał Brygadier eazi_.

Popieram słowa o rekrutacji a u niego słowa ,,Nie mam czasu" występują cały czas

• Like 2

Witam, Detective II zexsti z San Andreas Police. 

W ostatnim czasie zauważyłem że frakcja S.A Medical Center. Posiada znikomą aktywność z nawet zerową 
Z czego połowa Członków Frakcji, Nie jest nauczona RP tylko Ctrl c Ctrl v a jeżeli dasz im rozbudowane RP Nie wiedzą co zrobić. 

Moim zdaniem jest zamiana  lidera który będzie Prowadził Frakcje Poprawnie aby coś się ruszyło.  

• Like 3

8 minut temu, RamboFR napisał:

Popieram to, jedyny "aktywny wmiare" członek frakcji to Xi'an. Uważam że rekrutacja  na lidera S.A Mecical Center jest bardzo potrzebna .

Najlepiej by było jakby była rekru na lidera

Edytowane przez PatrykZYouTube

Dodając naprawdę jest to irytujące że frakcje takie jak  San Andreas fire depXXX czy San Andreas polis depXXX muszę wykonywać medyczne RP a przecież od tego jest inna frakcja która jest absolutnie niezauważalna na serwerze

• Like 1

19 minut temu, Riko_FR napisał:

Sprawa nie polega na tym że ja nie mam czasu, bo mam go wystarczająco na tyle żeby frakcje prowadzić, jakoś przez dłuższy czas frakcja miała się dobrze za mojej kadencji, mamy deficyt pracowników z powodu braku chęci do gry osób i bycia we frakcji po to żeby siedzieć na duty i jeździć patrole, problem z brakiem pracowników we frakcji nie jest spowodowany moim brakiem zaangażowani bo ja się bardzo dużo angażuje ale w sytuacjach które tego wymagają, rekrutacja jest promowana na tyle ile to możliwe, sam zapewniłem nagrody dla pracowników którzy będą promować rekrutacji oraz system poleceń rekrutacji. Więc pisanie że ja nic nie robię owszem  można to tak odbierać zewnątrz, ale w rzeczywistości jest inaczej. Ja zapewniłem dla frakcji wszystkie warunki które są wymagane od lidera, frakcja została przebudowana, zostały wprowadzone nowości, cały czas pracujemy nad rzeczami które wpłyną na rozwój frakcji. Moja aktywność na serwerze rzeczywiście jest znikoma ale to nie znaczy że porzuciłem frakcje, cały czas wykonuje swoje obowiązki. Każda frakcja ma gorsze momenty przez jakiś czas jak my teraz, ale mogę zagwarantować że to minie za jakiś czas. 

To jak to jest w takim razie ze pracownicy frakcji piszą że masz mówiąc karygodnie wywalone?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.