XpajonczekX Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca (edytowane) Witajcie drodzy czytelnicy! w dzisiejszym artykule chciałbym przybliżyć nieco Historię straszących zjaw — nimf z Fern Ridge. Zapraszam do czytania. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Legenda zjaw. Pewnej jesieni 2000 roku, pewna starsza mieszkanka Fern Ridge opiekująca się swoimi dwoma wnuczętami dostrzegła, że wnuczęta nie wracają do domu. Starsza kobieta wyszła z domu i zaczęła szukać dzieci naokoło domu, po czym zaczęła słyszeć krzyk dzieci znad rzeki. Zostawszy wszystkie obowiązki w domu pobiegła nad rzekę zobaczyć co tam się dzieje i dostrzegła, że jej wnuczęta się topią. Kobieta wszedł do wody i zaczęła próbować uratować dzieci, lecz nie udało jej się ich uratować. Po szybkim wyjściu z wody staruszka w szoku pobiegła do swojej chatki, aby wezwać pomoc, lecz na skutek szoku dostała zawału i zmarła. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Historia oraz spowiedź rybaka z Blueberry Adama Petrovicza, który znalazł ciała dzieci oraz 68-letniej kobiety: Udało mi się otrzymać pozwolenie na przeprowadzenie wywiadu z rybakiem, oto cały przebieg naszej rozmowy: M: Młodszy Redaktor | R: Rybak z Blueberry M: witam, z tej strony Redaktor aplikujący xpajonczekx — kłaniam się. R.: Witam redaktorze, jestem Adam Petrovicz. Co cię do mnie sprowadza ? M: Adamie, chciałbym poznać historię jak znalazłeś ciała dwójki dzieci oraz starszej kobiety ? R.: No dobra, będzie ciężko, lecz opowiem. No więc to było tak, że przyjechałem sobie na ryby nad rzekę w Fern Ridge lata 2002 roku. Zauważyłem, że nad rzeką znajduje się chatka, w której się mogłem zatrzymać, więc podjechałem koło chatki i zacząłem robić sobie zestawy na wędkach. Podczas robienia wędek usłyszałem krzyk dzieci dochodzący znad rzeki, więc pobiegłem zobaczyć co się dzieje nad rzeką, lecz po przybyciu nad rzekę nie dostrzegłem żadnej żywej duszy. Po wejściu do rzeki i sprawdzeniu, czy na pewno ktoś się nie topi, zobaczyłem na dnie dwa małe szkielety, więc szybko wyszedłem z wody i pobiegłem do chatki, aby ochłonąć, do której ogóle wcześniej nie wchodziłem. Po wejściu do chatki dostrzegłem smród oraz rozkładające się ciało na podłodze. Szybko wyszedłem z chatki i zadzwoniłem na pomoc z okazji znalezienia rozkładających się zwłok w chatce oraz dwóch szkieletów na dnie rzeki w Fern Ridge. Policja oraz detektywi potwierdzili, że na dnie leżały szkielety dwójki małych dzieci o nieokreślonych płciach, oraz rozkładające się ciało 68-letniej kobiety. M: O kurde! Ciekawa, lecz przerażająca i smutna historia. Czy wiesz coś jeszcze na temat kobiety i dzieci ? R.: Nie wiem za wiele, ale chodzą plotki, że po przybyciu nad rzekę nadal słychać głos krzyczących dzieci. M: Dobrze, dziękuję za tą niezwykłą historię i za to, że miałeś czas, aby przeprowadzić ze mną wywiad na temat nimf straszących nad rzeką. R.: Również dziękuję, końcu ktoś przejął się tą sprawą, aby nie chodzić nad tą rzekę i dać spoczywać tym dzieciom. Żegnaj redaktorze. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Mam nadzieję, że spodoba wam się mój artykuł oraz wciągniecie się w temat nimf znad rzeki Fern Ridge. Poniżej przedstawię wam miejsce, gdzie mieszkała starsza kobieta z wnuczętami oraz gdzie zginęły dzieci. Pozdrawiam serdecznie, Redaktor Aplikujący xpajonczekx Edytowane 3 Marca przez Aleks_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi