Skocz do zawartości

Redakcja San News - Kosmici w San Andreas

Miras.Cygan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.2edf5371f71aa3c4210163b3f52c336d.png

Witajcie drodzy czytelnicy!

W dzisiejszym artykule, chciałbym przybliżyć wam historię kosmitów na terenie San Andreas. Zapraszam do czytania!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wstęp do historii.

Pewnie wielu z nas, dorośli, młodsi jak i też starsi na swój sposób wierzymy w to, że poza nami we wszechświecie jest ktoś jeszcze i nie jesteśmy sami. Według mnie jest to pewna teoria, wszechświat jest tak ogromny, mamy tyle galaktyk, planet itd. Więc raczej nie możliwe jest to, żebyśmy byli jedyną tak rozwiniętą cywilizacją. Myślę, że na ten moment i tak nie mamy wystarczających dowodów na to, że nie jesteśmy jedyni, no chyba że poszukamy wystarczająco dobrze i uwierzymy niektórym na słowo.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Telefon Elizabeth Gawin.

Udało mi się dotrzeć do nagrania rozmowy telefonicznej pomiędzy Elizabeth Gawin a Komendą Policji w Los Santos (nie pytajcie jak ;)) )

Zapraszam do słuchania!

E: Elizabeth Gawin | P: Komenda Policji w Los Santos

P: Dzień dobry, Komenda Policji Los Santos, w czym mogę pomóc?

E: Dobry wieczór, tu Elizabeth Gawin z Ganton... Chciała bym zgłosić coś bardzo dziwnego!

P: Co się stało pani Elizabeth?

E: No... ja właśnie wyjrzałam przez okno, i zauważyłam to coś! Widziałam to  na niebie, takie światła, poruszały się w kółko i nagle zniknęły!

P: Proszę pani, może to samolot, albo jakiś dron?

E: Ależ skąd, ja bardzo dobrze wiem, jak wygląda samolot. To było ciche, zmieniało kolory i... o matko, może to było UFO?!

P: Spokojnie pani Gawin, niech pani się nie denerwuje. Może ktoś lampiony puszczał, albo satelity Starlink przelatywały na niebie?

E: A ja myślę, że to kosmici! Może powinniście zbadać te sprawę?

P: Jasne przyjmiemy zgłoszenie, ale proszę się nie martwić. Proszę zamknąć okna i odpocząć.

E: Dobrze, dobrze... ale jak jutro rano zobaczycie małych szarych ludzików siejących spustoszenie, to proszę pamiętać, że ja pierwsza to zgłosiłam!

P: Na pewno to zapamiętamy. Miłego wieczoru pani Elizabeth!

E: Wzajemnie!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lil' Probe'Inn, czy potwierdza istnienie UFO?

Lil' Probe'Inn jest to bar znajdujący się nieopodal Fort Carson w Bone County, ma on bardzo przytulne i małe wnętrze. Serwuje się tam raczej śniadania i tanie alkohole, można zagrać w bilard lub przyjść spotkać się ze znajomymi i napić się czegoś. Nie jest to jedyny taki bar w San Andreas, więc dlaczego zdaniem wielu jest on wyjątkowy? Już pod samym barem, na znaku Lil' Probe'Inn możemy zauważyć kręcącą się atrapę UFO, która wygląda jak żywcem wyjęta z filmu, lecz to nie wszystko. W środku na ścianach możemy znaleźć ogrom zdjęć bardzo słabej jakości, na niektórych wręcz ledwo cokolwiek widać, obok zdjęć wisi mapa San Andreas z zaznaczonymi punktami w różnych miejscach. Co przedstawiają zdjęcia na ścianach? Na każdym ze zdjęć można zobaczyć domniemane spodki UFO krążące po niebie. Na niektórych widać je wyraźnie, na niektórych widać rozmazane kreski na niebie, a na naprawdę niewielu widać wszystko z dokładnością. Można by stwierdzić, że zdjęcia są podrobione, lecz na zdjęciach widnieje data zrobienia zdjęcia wraz z podpisem z tyłu kiedy zdjęcie zostało wykonanie, najstarsze zdjęcie zostało wykonane 12.03.1975r.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To by było na tyle!

Dziękuję wam za przeczytanie mojego artykułu, postaram się aby następny zawierał więcej informacji.

Poniżej zostawiam zdjęcia bar Lil' Probe'Inn.

Pozdrawiam, Młodszy Reporter -JUK-Bartusiak!

Lil27Inn_29.thumb.webp.3119d317c53d753f1082278c6617bdbd.webp

image.thumb.png.8b2f675e82fe14381bfcd85a5383719c.png

Edytowane przez PatrykZYouTube

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.