Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA 24 Grudnia 2019r

Arhael
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: KWASDEOKSYRYBO
  • Imię: Kacper
  • SID: 4264
  • Czy masz sprawny mikrofon?  Tak
  • Czy posiadasz komunikator Discord? Posiadam
  • Ilość minut na serwerze: 14407
  • Przeczytałeś regulamin? Tak 
  • Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8,5/ Ortografia 9
  • Ile czasu dałbyś radę poświęcić na służbę: W czasie weekendu nawet do 6 godzin a w tygodniu w trakcie szkoły jakieś 2/3 godziny dziennie.
    • Dlaczego ty 3 zdania: Ponieważ jestem miłym, pomocnym oraz uczciwym Graczem na serwerze MultiRPG. Byłem już w fabryce aut oraz po prostu mam chęć pomagania innym graczom. Słucham się porad wyższych rang.
  • Coś o sobie: Mam na imię Kacper mam 16 lat raz chodzę do 1 klasy technikum. Moją pasją są samochody ciężarowe, stunt, nurkowanie. Jestem spokojny, nie jest łatwo wyprowadzić mnie  z równowagi.
Edytowane przez KWASDEOKSYRYBO

• Nick: Farciarzyk12
  • Imię: Arek
  • SID:  33976
  • Czy masz sprawny mikrofon? Tak
  • Czy posiadasz komunikator Discord? Tak
  • Ilość minut na serwerze:  1217
  • Przeczytałeś regulamin? Ta
  • Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 
  • Ile czasu dałbyś radę poświęcić na służbę: Tyle ile gram 
  • Dlaczego ty 3 zdania: Jestem porządnym obywatelem SA, chciałbym zająć się czynną służbą pomocy osobą potrzebującym.
  • Coś o sobie: jestem miłośnikiem gier PC, gram w piłkę nożną idk co więcej...

• Nick: papcio
  • Imię: Kacper
  • SID: 1427 
  • Czy masz sprawny mikrofon? : Tak posiadam,
  • Czy posiadasz komunikator Discord? : Tak posiadam,
  • Ilość minut na serwerze: 8989
  • Przeczytałeś regulamin? Tak
  • Znajomość RP/Ortografii (0-10) : 9/10
  • Ile czasu dałbyś radę poświęcić na służbę: Ponad 3 godzinny dziennie 
  • Dlaczego ty 3 zdania: Zawsze gdy coś mnie interesuje to angażuje się do tego jak najmocniej potrafie. Jestem ogarniętym nie odwalam na serwerze, w stosunku do graczy jestem miły i nie wybucham złością Jestem osobą stanowczą i wiem czego chce  .Myśle ,że w pracy Sara sprawdził bym się bardzo dobrze.Jestem osobą konsekwentywną zawsze mnie interesowała ta praca teraz gdy okazja się nadarzyła nie mogę jej zmarnować . Gdy zostanie mi powierzone zadanie wykonuję je bez żadnego zawahania. Będę się starał i gdybym się dostał nie zmarnował bym tej szansy. Nie zawiódł bym nikogo! Będę się starał najbardziej jak umiem.Lubie jeździć samochodami więc jazda po mapie i szukanie samochodów do odholowania nie będzie sprawiać mi problemu. Jestem też bardzo miły w stosunku do graczy. Znam też bardzo dobrze mapę. Znam dobrze RP owej frakcji, nie mam problemów z wykonywaniem powierzonych mi obowiazków. Chciałbym spróbować jak to być pracownikiem frakcji SARA, bardzo polubiłem tą frakcje. Z miłą chęcią będę uczestniczył w służbie SARA (jeżeli się dostane) i na pewno nie odejdę z niej szybko.
  • Coś o sobie: Cześć, na imię mam Kacper, na ogół jestem bardzo spokojny i trudno wyprowadzić mnie z równowagi, moim hobby jest jeżdżenie na rowerze wyczynowo oraz jak to każdy lubię pograć na komputerze w rozmaite gry, Interesuję się starą motoryzacją oraz rzeczami z tym związanymi. Często wolę wyjść ze znajomymi na dwór, niż siedzieć i grać na komputerze, Jak to każdy człowiek mam też wady, jedną z nich jest lenistwo, próbuje z tym walczyć lecz niekiedy mi to się nie udaje. Zawsze próbuje dopiąć wszystko na ostatni guzik, bardzo nie cenię sobie obgadywania kogoś za plecami, jeżeli masz do kogoś problem to nie obgaduj go za plecami tylko mu to powiedz.

• Nick:Petit
  • Imię:Krzysztof
  • SID:29189
  • Czy masz sprawny mikrofon?: Pewnie
  • Czy posiadasz komunikator Discord?: Oczywiście
  • Ilość minut na serwerze:1728
  • Przeczytałeś regulamin? Tak bo laweta jest kozacka ❤️ 
  • Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
  • Ile czasu dałbyś radę poświęcić na służbę: Zalezy od dnia, ale myslę że dosc sporo czasu mam wolnego.
  • Dlaczego ty 3 zdania:  Myślę że taka osoba jak ja przyjeła by się w szeregach SARA, od jakiegoś czasu już polowałem na rekrutacje do was i akurat się trafiła ta okazja. Myślę że spełnie wszystkie wymagania jakie są w regulaminie, jak i minimalną normę to nie będzie problemu wyrobić. Jeżeli nie dostanę szansy, oczywiście będę próbował w innych terminach.  To chyba na tyle, pozdrawiam.
  • Coś o sobie: Jestem osobą kulturalną oraz komunikatywną, co za tym idzie nie będzie problemu w komunikacji między pracownikami jak i graczami. Pracuję jako magazynier na wózkach widłowych, ale że są święta mam chwilę spokoju dla siebie. Po świętach nadal wolne "L4' musi być aby odpocząć po sylwestrze. Nie lubie opisywać swojej osoby, najlepiej aby ktoś mnie sam poznał i ocenił jaki jestem.

• Arhael zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.