Skocz do zawartości

Fabryka Aut- Rekrutacja 24/7

Karol.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

1616042707_logofabryka.thumb.png.8707b04c1e577cd012760e0aa1976abc.png

Z dniem dzisiejszym zostaje otworzony kolejny nabór do biznesu Fabryka Aut

Oto wymagania które musi spełniać osoba aplikująca na stanowisko:

- Znajomość regulaminu biznesowego oraz regulaminu Głównej Komisji Frakcyjnej
- Wysoki poziom kultury oraz znajomość podstaw ortografii
- Minimum 50 przegranych godzin na serwerze
- Podanie napisane ZGODNIE ZE WZOREM
- Posiadanie sprawnego mikrofonu
- Posiadanie komunikatorów takich jak Discord oraz Teamspeak3
- Minimum 14 lat

Ważne informacje:

• Przy składaniu aplikacji należy zastosować się do wzoru przedstawionego poniżej, w przypadku braku zastosowania podanie zostaje usunięte
• Prześmiewcze podania będą skutkowały wpisaniem na czarną listę biznesu.
• Podania należy składać w odpowiedzi pod owym postem

Tak prezentuje się wzór:

Cytat

Nick:
Login:
SID:
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:
Czy należysz do administracji serwera?:
Wklej link do swoich kar serwerowych:

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):
Coś od siebie (opcjonalnie):

Podania będą rozpatrywane do 48h przez kogoś z zarządu (Wyjątek stanowią osoby które opuściły biznes San News, oni muszą odczekać 72h):
@Karol. @popoq @Kawkosia  @jasiu12343123

Edytowane przez Karol.

Nick: GrzesioFloryda
Login: SpecyFiX
SID:68961
Ilość przegranych godzin na serwerze: 987
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: nie
Czy należysz do administracji serwera?: nie
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: zalezy na ile mi praca pozwoli
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: okolo 3 lata temu bylem w biznesie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Siema jestem Kacper,  lubie gruzy. Moją pasją jest upierdalanie busa w robocie xD
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Pracuje pod mediaexpert wciskanie ludziom kitu to moja specjalność xD

• Like 1

• Karol. zmienił(a) tytuł na Rekrutacja 24/7 Fabryka Aut - Grudzień/Styczeń 2025/26

Nick:ziomekmax200 Login:rexkoksxd SID:55307 Wiek:25 Ilość przegranych godzin na serwerze:185h 11min Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie mam Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4h lub 5h Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Discord Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nic nie mam Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): wszystko wiedziećCoś od siebie (opcjonalnie): chce się dostać do fabryki aut mam na imię Bartek lat 25 lat lubię grać na komputerze różne lubię spędzać z rodzicami I spotykać się ze znajomymi i spacerować i jakiś czas można pograć w komputerze coś innego

Edytowane przez rexkoksxd

19 godzin temu, SpecyFiX napisał:

Nick: GrzesioFloryda
Login: SpecyFiX
SID:68961
Ilość przegranych godzin na serwerze: 987
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: tak
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: zalezy na ile mi praca pozwoli
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: okolo 3 lata temu bylem w biznesie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Siema jestem Kacper,  lubie gruzy. Moją pasją jest upierdalanie busa w robocie xD
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Pracuje pod mediaexpert wciskanie ludziom kitu to moja specjalność xD

Akceptuje. Napisz do mnie na dc Popoq w celu ustalenia terminu przeprowadzenia spotkania. 

11 godzin temu, rexkoksxd napisał:

Nick:ziomekmax200 Login:rexkoksxd SID:55307 Wiek:25 Ilość przegranych godzin na serwerze:185h 11min Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie mam Czy należysz do administracji serwera?:nie Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4h lub 5h Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Discord Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): nic nie mam Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Coś od siebie (opcjonalnie): chce się dostać do fabryki aut

Niestety, ale nie. Napisz zgodnie ze wzorem ( nie zostawiaj pustych odpowiedzi w danym punkcie/pytaniu) 

45 minut temu, Vasti napisał:

Nick: Vasti
Login: Eagle
SID:91542
Ilość przegranych godzin na serwerze: 750
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: zobaczymy ile bede mogl
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: bylem w fabryce 2-3 lata temu.
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Siema elo 320, jestem vasti mam 18 lat. Lubie sluchac muzyki, grac w mta, grac w gierki.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ jestem aktywny na serwerze w bardzo późnych godzinach gdzie wiekszosc osob bedzie niedysponowana.

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq, żeby ustalić termin spotkania wprowadzającego. 

Nick: KrAkErS_
Login: xszymon150
SID: 128080
Ilość przegranych godzin na serwerze: 510
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: TAK
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: TAK 
Czy należysz do administracji serwera?: ZGŁOŚIŁEM SIĘ NA SUPORTTA
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 1/2H
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TAK
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: TAK
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: TAK
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem przewazniej osobą opanowaną interesuje sie grami i motoryzacją, czasem mam letkie   problemy ze słuchem staram sie nad tym zapanować, jestem miłym chłopakiem przewazniej pomagam jeźeli trzeba podwiesc albo dać troche kasy na paliwo/naprawe  oraz uczę się trochę języka Hiszpańskiego bo mojim marzeniem jest pojechać na El Clasico . Jako formę relaksu wybieram słuchanie muzyki oraz leżenie 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ bym był prawię co dzienie na fabryce i pomagał innym , już byłem kiedyś na fabryce aut więc już wszytko wiem , więc odrazu bym pracował .
Coś od siebie (opcjonalnie):jeżeli bym się  dostał bym pracował  prawię co dzienie przynajmiej 1h dzienie i życzę żeby się też inni dostali 

4 godziny temu, _ItZz_ZeReK_ napisał:

Nick: KrAkErS_
Login: xszymon150
SID: 128080
Ilość przegranych godzin na serwerze: 510
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: TAK
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: TAK 
Czy należysz do administracji serwera?: ZGŁOŚIŁEM SIĘ NA SUPORTTA
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 1/2H
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem przewazniej osobą opanowaną interesuje sie grami i motoryzacją, czasem mam letkie   problemy ze słuchem staram sie nad tym zapanować, jestem miłym chłopakiem przewazniej pomagam jeźeli trzeba podwiesc albo dać troche kasy na paliwo/naprawe  oraz uczę się trochę języka Hiszpańskiego bo mojim marzeniem jest pojechać na El Clasico . Jako formę relaksu wybieram słuchanie muzyki oraz leżenie 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Ponieważ bym był prawię co dzienie na fabryce i pomagał innym , już byłem kiedyś na fabryce aut więc już wszytko wiem , więc odrazu bym pracował .
Coś od siebie (opcjonalnie):jeżeli bym się  dostał bym pracował  prawię co dzienie przynajmiej 1h dzienie i życzę żeby się też inni dostali 

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq, by ustalić termin spotkania wprowadzającego. 

PS OD KAROLA: Nadzór na czas akademii

Edytowane przez Karol.

Nick:kacper123___
Login:kacper123___
SID:146612
Ilość przegranych godzin na serwerze:435
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:  SAFD
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 1/2 /3 godziny 
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:tak 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem doswiadczony w graniu na serwerze i miły przez co do tego biznesu idealnie będę pasowac. Tez będę codziennie gral.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem miły przez co idealnie pasuje do interakcji z klijentami. Często gram na serwerze .
Coś od siebie (opcjonalnie): bym gral codziennie zycze innym aby sie dostali powodzenia.

Edytowane przez kacper123___

18 minut temu, kacper123___ napisał:

Nick:kacper123___
Login:kacper123___
SID:146612
Ilość przegranych godzin na serwerze:435
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?:tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:  SAFD
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 1/2 /3 godziny 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem doswiadczony w graniu na serwerze i miły przez co do tego biznesu idealnie będę pasowac. Tez będę codziennie gral.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem miły przez co idealnie pasuje do interakcji z klijentami. Często gram na serwerze .
Coś od siebie (opcjonalnie): bym gral codziennie zycze innym aby sie dostali powodzenia.

Akceptuje.  Odezwij sie do mnie na dc Popoq, w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego.

W dniu 28.12.2025 o 13:48, Karol. napisał:

Nick:Prox
Login:Prox
SID:142319
Ilość przegranych godzin na serwerze:
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie
Czy należysz do administracji serwera?:nie
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:1-6/7godz
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?:nie
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem doswiadczony w graniu na serwerze i miły przez co do tego biznesu idealnie będę pasowac. Tez będę codziennie gral.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem miły przez co idealnie pasuje do interakcji z klijentami. Często gram na serwerze .
Coś od siebie (opcjonalnie): bym gral codziennie zycze innym aby sie dostali powodzenia.

Nick: K0nar
Login: K0nar
SID: 122045
Ilość przegranych godzin na serwerze: 76H 
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie należe
Czy należysz do administracji serwera?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:  Zalezy jak bardzo bedzie tloczno z nauką w szkole ale bede sie staral jak najwiecej 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Niestety nie 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem Konrad mam prawie 17 lat jestem na trzecim roku technikum logistycznego. Od 2019 +- gram na multiRPG z większymi bądz mniejszymi przerwami, Jestem osoba sumienną wiec jak sie czegos podejmuje to staram sie to wykonac jak najlepiej 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Powinniście przyjąć mnie na to stanowisko, ponieważ jestem aktywnym i zaangażowanym graczem MultiRPG, który potrafi pracować zespołowo i sumiennie wykonuje powierzone zadania. Szybko się uczę, przestrzegam zasad serwera i zależy mi na realnym wkładzie w rozwój fabryki oraz całej społeczności.

Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam cala administracje MultiRPG jestescie super nie zmieniajcie sie ❤️

• Like 1

Nick: Maniek2K    
Login: Maniek96
SID: 70377
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1038 godz. 44 min.
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: NIE    
Czy należysz do administracji serwera?: NIE
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 3/4H 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam mam na imię Jakub mam 22 lata aktualnie pracuje ale poza pracą interesuje się sportem w szczególności siatkówką oraz piłką nożną. Moją pasją a jednocześnie hobby jest rolnictwo.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):ponieważ kiedyś już byłem w szeregach tego biznesu i chciałbym spróbować swoich sił na nowo. Oraz jestem osobą która ogarnia mniej więcej co i jak w tym biznesie 
Coś od siebie (opcjonalnie):Pozdrawiam serdecznie cały zarząd oraz wszystkich członków biznesu 

• Like 1

11 godzin temu, K0nar napisał:

Nick: K0nar
Login: K0nar
SID: 122045
Ilość przegranych godzin na serwerze: 76H 
Czy zapoznałeś się z regulaminem fabryki aut oraz Głównej Komisji Frakcyjnej?: Tak
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: Nie należe
Czy należysz do administracji serwera?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:  Zalezy jak bardzo bedzie tloczno z nauką w szkole ale bede sie staral jak najwiecej 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: Tak
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: Niestety nie 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Jestem Konrad mam prawie 17 lat jestem na trzecim roku technikum logistycznego. Od 2019 +- gram na multiRPG z większymi bądz mniejszymi przerwami, Jestem osoba sumienną wiec jak sie czegos podejmuje to staram sie to wykonac jak najlepiej 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Powinniście przyjąć mnie na to stanowisko, ponieważ jestem aktywnym i zaangażowanym graczem MultiRPG, który potrafi pracować zespołowo i sumiennie wykonuje powierzone zadania. Szybko się uczę, przestrzegam zasad serwera i zależy mi na realnym wkładzie w rozwój fabryki oraz całej społeczności.

Coś od siebie (opcjonalnie): Pozdrawiam cala administracje MultiRPG jestescie super nie zmieniajcie sie ❤️

Akceptuje, ale na Nadzór . Jeden minus = lota. Skontaktuj sie do mnie na dc Popoq w celu określenia terminu spotkania wprowadzającego.

10 godzin temu, Maniek2K napisał:

Nick: Maniek2K    
Login: Maniek96
SID: 70377
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1038 godz. 44 min.
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej: NIE    
Czy należysz do administracji serwera?: NIE
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 3/4H 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Witam mam na imię Jakub mam 22 lata aktualnie pracuje ale poza pracą interesuje się sportem w szczególności siatkówką oraz piłką nożną. Moją pasją a jednocześnie hobby jest rolnictwo.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):ponieważ kiedyś już byłem w szeregach tego biznesu i chciałbym spróbować swoich sił na nowo. Oraz jestem osobą która ogarnia mniej więcej co i jak w tym biznesie 
Coś od siebie (opcjonalnie):Pozdrawiam serdecznie cały zarząd oraz wszystkich członków biznesu 

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego. 

Edytowane przez Karol.

Nick:Xsprawa_X
Login:Pudziany22
SID:145
Ilość przegranych godzin na serwerze:35h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:jeszcze nie czekam bo zrobiłem rekru i będę na 2 dniu więc samc 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:14 21h 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem miły pomocny i słucham się starszych rang no i to tyle no 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):będę pomagać proponować auta pisać ogl no i to tyle 
Coś od siebie (opcjonalnie): Proszę chce się dostać pozdro dla @Siasio @Jvnusz @Karol. @popoq @Kawkosia i najbardziej chce karola ale inni też mogą być

Edytowane przez mam_bana

Nick: .peeciuu
Login: .peeciuu
SID: 129962
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1150h 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 3/4h 
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak 
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bylem w fabryce 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siema jestem Piter (elpitos) lubie motoryzacje latam kukirin g2 pozdro 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bylem w tym biznesie i sprawowalem sie dobrze oraz kochałem tą robote dopóki szanowny 14letni gnojek nie zalatwil mi loty z tej roboty
Coś od siebie (opcjonalnie): dzieki pozdro ! 

• Like 3

3 godziny temu, mam_bana napisał:

Nick:Xsprawa_X
Login:Pudziany22
SID:145
Ilość przegranych godzin na serwerze:35h
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:jeszcze nie czekam bo zrobiłem rekru i będę na 2 dniu więc samc 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:14 21h 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem miły pomocny i słucham się starszych rang no i to tyle no 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):będę pomagać proponować auta pisać ogl no i to tyle 
Coś od siebie (opcjonalnie): Proszę chce się dostać pozdro dla @Siasio @Jvnusz @Karol. @popoq @Kawkosia i najbardziej chce karola ale inni też mogą być

Niestety ale nie. Nie spełniasz wymagań 😞

2 minuty temu, .peeciuu napisał:

Nick: .peeciuu
Login: .peeciuu
SID: 129962
Ilość przegranych godzin na serwerze: 1150h 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 3/4h 
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak bylem w fabryce 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): siema jestem Piter (elpitos) lubie motoryzacje latam kukirin g2 pozdro 
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Bylem w tym biznesie i sprawowalem sie dobrze oraz kochałem tą robote dopóki szanowny 14letni gnojek nie zalatwil mi loty z tej roboty
Coś od siebie (opcjonalnie): dzieki pozdro ! 

Akceptuje. Skontatkuj sie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego.

• Karol. zmienił(a) tytuł na Fabryka Aut- Rekrutacja 24/7

Nick:WAFELL_
Login:korniszonek55
SID:12040
Ilość przegranych godzin na serwerze:916
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:3-4godzinki 
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:discorda posiadam ale teamspeeka nie mam narazie 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem wafel interesuje się motoryzacją, zawsze pomagam innym jeżeli potrzebuje np podwózki.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem opanowaną osobą nie szukam konfliktów lubię pomagac innym graczom lubię pracować i pomóc  innym 
Coś od siebie (opcjonalnie):mam nadzieje że się dostane i życzę  żeby inni tez mieli szansę się dostać

2 godziny temu, _WAFELL_2 napisał:

Nick:WAFELL_
Login:korniszonek55
SID:12040
Ilość przegranych godzin na serwerze:916
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:3-4godzinki 
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?:discorda posiadam ale teamspeeka nie mam narazie 
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem wafel interesuje się motoryzacją, zawsze pomagam innym jeżeli potrzebuje np podwózki.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):jestem opanowaną osobą nie szukam konfliktów lubię pomagac innym graczom lubię pracować i pomóc  innym 
Coś od siebie (opcjonalnie):mam nadzieje że się dostane i życzę  żeby inni tez mieli szansę się dostać

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq, w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego. 

Nick:  ak47
Login: ak47
SID: 654
Ilość przegranych godzin na serwerze: 225
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: około 7h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko się uczę
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Gram jako ak47 lubię motoryzacje oraz mam duży starz na serwerze . Bardzo dobrze znam sie nia autach.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Chciałbym się dostać ponieważ lubię pracować z samochodami. Mam smykałkę do sprzedaży samochodów.
Coś od siebie (opcjonalnie): Mam nadzieje ze się dostane i ze się będzie miło pracowało razem.

6 minut temu, ak47 napisał:

Nick:  ak47
Login: ak47
SID: 654
Ilość przegranych godzin na serwerze: 225
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: około 7h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie ale szybko się uczę
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Gram jako ak47 lubię motoryzacje oraz mam duży starz na serwerze . Bardzo dobrze znam sie nia autach.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): Chciałbym się dostać ponieważ lubię pracować z samochodami. Mam smykałkę do sprzedaży samochodów.
Coś od siebie (opcjonalnie): Mam nadzieje ze się dostane i ze się będzie miło pracowało razem.

Akceptuje. Odezwij sie do mnie na dc Popoq w celu ustalenia terminu spotkania wprowadzającego.

Nick:sigma2013
Login:sigma2013
SID:194361
Ilość przegranych godzin na serwerze:70godziny
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie naleze
Czy należysz do administracji serwera?:nie naleze
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4 .5h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie posiadam
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem Mikołaj lubie grać w piłke. zajmuje sie motroyzacją. także lubie grac w mta i na multi rpg.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): poniewaz chciałbym byc w fabryce aut. i ogarniam sprzedawac auta. i bym innym pomagał   w sprzedaży aut.
Coś od siebie (opcjonalnie):siema

Edytowane przez siwek2011

Nick: amazon890
Login: amazon890
SID: 126762
Ilość przegranych godzin na serwerze: 60
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?: 35h
Czy posiadasz komunikatory takie jak Discord oraz teamspeak3?: discord
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: tak
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem osobą ciekawą świata, która chętnie uczy się nowych rzeczy i nie boje się zadawać pytań. Potrafię jasno wyrażać swoje myśli i szukam prostych, ale trafnych odpowiedzi.

Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania):
Coś od siebie (opcjonalnie): Ponieważ moje stanowisko opiera się na logicznych argumentach i realnych korzyściach które przynoszą najlepsze rozwiązania w danej sytuacji. Uwzględnia ono zarówno fakty, jak i potrzeby wszystkich stron, dzięki czemu jest rozsądne, skuteczne i możliwe do wdrożenia 

18 godzin temu, siwek2011 napisał:

Login: sigma2011
SID:194361
Ilość przegranych godzin na serwerze:70godziny
Czy należysz do frakcji, jak tak to do jakiej:nie naleze
Czy należysz do administracji serwera?:nie naleze
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na pracę w biznesie?:4 .5h
Czy posiadasz doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji?: nie posiadam
Napisz kilka zdań o sobie (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): jestem Mikołaj lubie grać w piłke. zajmuje sie motroyzacją. także lubie grac w mta i na multi rpg.
Dlaczego to właśnie Ciebie powinniśmy wybrać na stanowisko? (wymagane minimum 2 rozbudowane zdania): poniewaz chciałbym byc w fabryce aut. i ogarniam sprzedawac auta. i bym innym pomagał   w sprzedaży aut.
Coś od siebie (opcjonalnie):siema