PoteznyWarmianin Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich i Wesołych Świat !! Z dniem dzisiejszym ogłaszam konkurs wraz z @MAKARON .Główna wygrana to tak jak w tytule Tesla Roadster a także 2 i trzecie miejsce wygrywa turismo ft i sandkinga !(2 miejsce turismo, 3 sandking). A oto wymagania: - Like pod tym postem, -Zaobserwowanie mnie i Makarona ale jest to nieobowiązkowe, A zadanie brzmi następująco: Opisz mnie ( Magicznego ) i Makarona w 3 zdaniach. Każde słowa przyjmujemy na „klatę” (krytykę). Druga opcja to opisanie całego roku 2019 jeżeli za bardzo nas nie znacie. Powodzenia !! Wyniki 26.12.19 Edytowane 24 Grudnia 2019 przez MagicznY 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxd Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 13 minut temu, MagicznY napisał: Witam wszystkich i Wesołych Świat !! Z dniem dzisiejszym ogłaszam konkurs wraz z @MAKARON .Główna wygrana to tak jak w tytule Tesla Roadster a także 2 i trzecie miejsce wygrywa turismo ft i sandkinga !(2 miejsce turismo, 3 sandking). A oto wymagania: - Like pod tym postem, mam -Zaobserwowanie mnie i Makarona ale jest to nieobowiązkowe, ok A zadanie brzmi następująco: Opisz mnie ( Magicznego ) i Makarona w 3 zdaniach. Każde słowa przyjmujemy na „klatę”. Powodzenia !! magiczny:magik kox bogacz makaron:miły uprzejmy fajny Wyniki 26.12.19 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejmanik Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 opis 2019: w skrocie smieszny rok, chce sie zajebac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 Opis Magiczny i Makaron to ogólnie spoko mordy. Magiczny miał być w sapd ale go nie byo xd.Makaron fajne autka posiada .Generalnie fajne mordy z was 😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwis15 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2019 2019 Styczen połamana noga Luty Brak szkoły choroba Marzec brak szkoły choroba Kwiecien urodzinki i kozak prezenty Maj Nic ciekawego Czerwiec zleciał Lipiec wakacjeee Sierpień cały czas wakacjeee i granie w mta Wrzesien no nowa szkółka Październik pierwsze ocenki Listopad No prawie święta i poprawianie zagrożeń Grudzien duzooo prezentów deszcz zamiast śniegu i wolne od szkoły Pozdro byki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 26 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Wyniki !!! 1 miejsce - @Bubux wygrywa Tesle Roadster. Gratuluje. 2 miejsce - @Dejwis15 wygrywa turismo ft. Gratuluje. 3 miejsce - @lolek224 wygrywa sandking’a. Gratuluje. Osoby wypisane proszone są o napisanie mi na priv nick w grze i czy będą w stanie 26.12.19 roku o godz. 18 odebrać nagrody. Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 26 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2019 Bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Mój brat ma downa i nie chce dać na dosłownie 5 minut laptop z mta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Ale spokojnie zaraz wbije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Dam tylko nie mam dostępu do laptopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Wchodzę już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 @lolek224, @Dejwis15, @Bubux jesteście na serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Czekam giełda sf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwis15 Opublikowano 28 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 @MagicznYsiema ja juz wbijam na serv jaki nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 28 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2019 Byłem 3 godziny temu ;(( jutro z rana mogę wbić. Co ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwis15 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 @MagicznY a wieczorkiem mozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 5 godzin temu, Dejwis15 napisał: @MagicznY a wieczorkiem mozesz? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwis15 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 To sie zgaamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReQ691 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 tAKI SREDNI TEN ROK BYM POWIEDZIAŁŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi