Lepross Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Twój nick:Lepross Nick pracownika na którego jest skarga: @BuGi512 Za co jest skarga: wiec tak zostawiłem rs7 na giełdzie lv zaparkowaną na ręcznym. zobaczyłem sobie giełde czy jest coś ciekawego bo 10 minutach sprawdzani wracałem w miejsce odstawienie auta widziałem że cały parking byl czysty bo jak prakowałem cały parking byl prawie pełny myślałem że admin wytepal all do przecho bo kolejnch 10 minutach chciałem odebrać monstera z pp aż moim oczom ukazuję się że jest jeszcze jakieś auto wyciągłem je była to własnie ta rs7. (niestety nie zrobiłem z tego ss)) napisałem do niego na pm że będe pisał na niego skarge on odpowiada za co odpisałem mu cała akcje a on bo chwili napisał tego typu że mam sobie a pisać cejotku Dowody w postaci ss: niestety mam jakieś błedy z ss ale wszystkie wiadomości pm można znalesc w logach serwerach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 @Lepross Logi możesz znaleźć z folderze MTA 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 30 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Brak dowodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi