NeuRoSeK Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 (edytowane) Siemka ! Chciałbym ogłosić konkurs o 2kkk ! Aby wygrać należy : Zostawić pod tym postem reakcje oraz napisac w komentarzu jakieś miłe słówko do mnie ;D Wyniki konkursu będa 12.01.2020 🙂 Liczę na duża aktywność ;D @KuBa1092 wygrał konkurs, losowałem liczbę podań czyli od 1 do 33 ... Screenshot tutaj : Edytowane 12 Stycznia 2020 przez NeuRoSeK 30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
All4Tech Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 To ten no nie wiem miłego dnia tak, to jest to wygram to 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timy Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Sztos ziomek z ciebie że robisz takie konkursy dla innych 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwis15 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Krótko bo miało być słówko MIŁOŚĆ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emeryt Opublikowano 4 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2020 Miło mi Pana powitać najlepszego kierowcy w TSA jakiego pamietam 😁😁 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdusTV Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Szanuję w twojej osobie że dzielisz się swoimi piniędzorami, krótko mówiąc, słodziak ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 W porządku jesteś 😀 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMewy Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie znam cię. Ale skoro organizujesz taki konkurs na pewno jesteś spoko mordą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mapteb_PL Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Nie chcę być januszem, ale jak darmowe to biere. Super jesteś, że taki konkursik organizujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 @NeuRoSeK To jest spoko Ziomek, Miły sympatyczny Gracz. Może nie znam Cię na tyle Jak co niektórzy, ale Masz Ciepłe serduszko robiąc takie konkursy. Takich Graczy szukać ze świecą. Dzięki temu Konkursikowi dałeś mi natchnienie w napisaniu Wiersza❤️ Szczęściem może być każdy uśmiech, każdy dobry uczynek,nowy dzień, nowa wiadomość,dobra ocena, NeuRoSeK spełnia dzisiaj marzenia. A moim szczęściem jest to, pisząc ten Wiersz, bo jest nadzieja Że mogę wygrać Pieniążki Te... ❤️❤️ @NeuRoSeK Spoko Mordko Pozdrawiam Cię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funisiak Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Dobra mordeczka z ciebie, dużo cię kojarzę bo jesteś aktywny, nigdy nie widziałem tak wielkiego konkursu więc jesteś też szlachetny, z fartem mordo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rynom Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Sympatyczna i miła, pomocna Mordeczka ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legonas Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Miłego dnia ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Fajny kolega. Jeszcze cie kojarze z TSA 🙂 Jesteś spoko morda 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 5 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Jesteś spoko mordką lubię Cię bogaczu:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardmacus Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Kocham cie ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzik* Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) Jesteś k00zakiem ❤️ Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Dzik* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemka Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Miłe słówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Sympatyczna mordeczko uwielbiam cie jak robisz konkursy 🙂 ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 git mordeczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz.cj* Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Miłe słowo Neurosek jest fajny xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszWawrzyn Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Super kolega z ciebie takie konkursy robisz że chej . Naprawdę super koleś z ciebie powiem tak NAJLEPSZY GRACZ NA SERWERE MULTI RPG (Pewnie na innych też jak grasz!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domrapu Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Chciałbym wygrać jesteś spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReQ691 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 jestes spko gosc. i przydalo by mi sie 2kk pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promil9876 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2020 Sądzę że jesteś spoko mordą miłą, pomocną a w dodatku sympatyczną :3 REP+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi