KubaseK Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam Kochani a zarazem żegnam na jakiś czas, Właśnie się dowiedziałem że z moim Tatusiem jest bardzo zle 😞 . Mój ojciec choruję od 3 lat na raka złośliwego/drobnokomurkowego. Właśnie się pogorszyło Mu. Na jakiś czas , mniejmy nadzieję że wrócę jeszcze ale muszę się z Wami pożegnać..... Ciężko będzie mi przerywać grę ale i ciężko mi teraz z Wszystkim w życiu prywatnym się pogodzić 😞 @Smallspy.-Kochanie 3 maj się Moja kochana ROOT ❤️ @Lady4K-jesteś Wspaniałą Dziewczyną jak i Administratorką jesteś, pomocną i miłą, nigdy Cię nie zapomnę. @Izaa93-Spoko mordka, dzięki za wspólne odwalanie nocne jak i Wspólną grę.. @MrThePat-Moja kochana Mordka ❤️ @Perzu-Właściciel 150% i spoko ziomek. @xBartek.-Spk pomocny Właściciel @Inder00- Trzymaj Sie byku, twój Serwer Zawsze Naj Naj MultiRPG ❤️ JB :P @pedofil-Moja kochana mordka z serwera, byku nigdy Cię nie zapomnę... @AnimaL-może z nami było raz dobrze raz zle ale spk morda z Ciebie @Krzysztow-Gz jeszcze raz awansiku, aby tak dalej @Adamooo-jak na chwilę obecną 1 z 2 najlepszych SuPP, 3majcie Się wszyscy, Będzie mi Was brakowało ;( 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hesse Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 elko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnimaL Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Narqzie na gazie 😻 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Trzymaj się, zoorganizujemy jeszcze kiedyś G1 💪😆 Edytowane 8 Stycznia 2020 przez NeveR. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Przed chwilą, NeveR. napisał: Trzymaj się, zoorganizujemy jeszcze kiedyś G1 😆 Może, miejmy nadzieję Byku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Bajo 😘 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Trzymaj się ,wracaj kiedy będziesz mógł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Trzymaj się. Wróć do nas kiedyś, lecz pamiętaj , ze życie realne jest najważniejsze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 8 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Tatusiowi Już Dużo nie zostało ;( Kurde jak mi szkoda go , wszystkiego, niewiem co zrobić mam ze sobą, właśnie wróciłem od rodziców ;( Tata nic nie jje bo go w srodku boli tylko pije by sie nie odwodnić, byłem 2 dni temu u niego to jeszcze inaczej wyglądał a teraz to już katastrofa, niewiem jak ja sobię poradzę jak mi jego zabraknie 😞 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamooo Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Trzymaj się mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2020 Mordo aż mi ciebie szkoda i twojego taty współczuję mu i niech tam zdrowieje jak najszybciej no i żegnaj mam nadzieję że wrócisz do nas szybko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaWiDhAhA Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Bay byłeś moim najlepszym kumplem na serwie 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaseK Opublikowano 16 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Mój tatuś 23:10 Nas opuścił ;( Pokój jego Duszy, mam nadzieję Że Bedziecie mnie wpierać, Nie będzie mnie jakiś czas:* pozdrawiam Cały serwer ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi