Skocz do zawartości

Wygraj darmowe 2kkk.

.Frogg*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak. myślę o ciebie bardzo pozytywnie jesteś fajną humorystyczna osobą. w niektórych sytułacjach możesz bardzo dobrze pomóc i w każdym czasie można na ciebie polegać. często organizujesz fajne venty gdzie ludzie mogą wygrać. jesteś często aktywny różne raporty też robisz 

Edytowane przez Lepross
żabka
  • Like 1
  • Haha 3

Choć mam 6,6k godzin na serwerze nie miałem zbyt dużo okazji abyś mógł mi pomóc w jakikolwiek sposób

Jedynie kiedy miałem przyjemność prowadzić z tobą jakąkolwiek konwersacje było to wtedy gdy zablokowano mi transakcje.

Bardzo mi wtedy pomogłeś za co jestem ci wdzięczny.

Myślę że jesteś dla nas bardzo miły i pomagasz jak możesz takie jest moje spostrzeżenie.

kc kc kc ❤️

10 minut temu, .Frogg* napisał:

Witam was drodzy gracze przychodzę z inicjatywą konkursu o zawrotną kwotę aż 2kkk oraz kluczyki do mojej agerki mk3/4 elektryk na 24h.  Pomyślicie skąd taki pomysł a więc pomyślałem o wielu graczach którzy nie mają wygórowanej sytuacji finansowej i takie przykładowo moje 2kkk pozwoliło by takiemu oto własnie graczowi rozwinąć skrzydła na naszym serwerze. Co należy aby wziąść udział w konkursie? Wystarczy zostawić obojętnie jaką reakcję pod postem oraz napisać szczerych parę zdań na temat mojej osoby jaki jestem dla was i jak oceniacie moją prace krytykę też zniosę także piszecie dowoli. Wyniki ogłoszę w środe o godzinie 18.00 życzę powodzenia siemanko. 

z fartem Żabka.

• .Frogg* zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.