Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. .Frogg* Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Witam was drodzy gracze przychodzę z inicjatywą konkursu o zawrotną kwotę aż 2kkk. Pomyślicie skąd taki pomysł a więc pomyślałem o wielu graczach którzy nie mają wygórowanej sytuacji finansowej i takie przykładowo moje 2kkk pozwoliło by takiemu oto własnie graczowi rozwinąć skrzydła na naszym serwerze. Co należy aby wziąść udział w konkursie? Wystarczy zostawić obojętnie jaką reakcję pod postem oraz napisać szczerych parę zdań na temat mojej osoby jaki jestem dla was i jak oceniacie moją prace krytykę też zniosę także piszecie dowoli. Wyniki ogłoszę w środe o godzinie 18.00 życzę powodzenia siemanko. z fartem Żabka. Edytowane 14 Stycznia 2020 przez .Frogg* 39 13 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryflexx Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 No co byczku jesteś spoko administratorem. Nie słyszałem o tobie złego słowa. Robote wykonujesz zajebiście. No i tyle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciXu69 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 To tak ja oceniam twoją pracę na 10/10 bo jesteś mega pozytywną osobą oraz robisz wiele dla tego serwera. Oby tak dalej Zabka, bo naprawde twoja praca jest godna podziwu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noface Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 No to tak, pomocny adminek co moge powiedzieć.? morda MAXXX ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~Pysiek-B480^ Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Jesteś miłym wręcz udciwym graczem otuż nieszkoda ci pieniędzy bo chcesz by inni gracze nowi” otrzymali od ciebie pieniądze i ładnie rozwinęli się na serwerze popieram i lubię takich ludzi pozdrawiam Froog Edytowane 10 Stycznia 2020 przez ~Pysiek-B480^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sereda Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 żabciu.... jesteś wspaniały dla graczy, nie słyszałem o tobie nigdy złego słowa i pomagasz graczom i czasami mi :), po prostu jestes kozak i tyle XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiendzu,., Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Zabka - jesteś fajnym adminem Zabka- bardzo cię cenię Zabka - Jesteś bardzo humorystyczną postacią Zabka - nic złego w tobie nie ma po za banami ale to wiadomo Oceniam twoją pracę 7/10 krytykę 6/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fialo123 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Kozak support :) miły pomocny jako tako pomogłeś mi parę razy ale działasz i widać ❤️ ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepross Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Więc tak. myślę o ciebie bardzo pozytywnie jesteś fajną humorystyczna osobą. w niektórych sytułacjach możesz bardzo dobrze pomóc i w każdym czasie można na ciebie polegać. często organizujesz fajne venty gdzie ludzie mogą wygrać. jesteś często aktywny różne raporty też robisz Edytowane 10 Stycznia 2020 przez Lepross żabka 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rentyy Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 najlepszy admin no nic wiecej dodac ani nic ujac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mustafa Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Chyba jeden z lepszych adminów ( też nie kojarze cie zbyt dobrze wiec nie moge sie bardziej wypowiedzieć ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gacus23 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 jesteś tak spoko że mi staje jak cię widzę po prostu każdy cię kocha albo nienawidzi ja jestem za tymi co cię kochają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexiol Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Tak szczerze, Mało cie znam jak widze twoją prace bardzo dobrze ja wykonujesz. Eventy są u cb bardzo dobrze w porównani do 1 osoby z Administracji , wykonuj prace ta dalej a napewno nigdy nie bedziesz miał złej Opinii . 3Maj się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NitroX2115 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Jesteś bardzo spoko administratorem i nie ma do ciebie zastrzeżeń robisz spoko serwer i szanuję 🔥🔥👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokk Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 z sianem słabo ale co zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shizeRR_ Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Jesteś według mnie najfajniejszym administratorem zawsze mi pomagasz w problemach no i co można jeszcze o tobie powiedzieć prawie codziennie siedzisz na serwerze i pomagasz innym robisz fajne eventy zawsze można na tobie polegać pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzwvnek Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Choć mam 6,6k godzin na serwerze nie miałem zbyt dużo okazji abyś mógł mi pomóc w jakikolwiek sposób Jedynie kiedy miałem przyjemność prowadzić z tobą jakąkolwiek konwersacje było to wtedy gdy zablokowano mi transakcje. Bardzo mi wtedy pomogłeś za co jestem ci wdzięczny. Myślę że jesteś dla nas bardzo miły i pomagasz jak możesz takie jest moje spostrzeżenie. kc kc kc ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek.1973 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 10 minut temu, .Frogg* napisał: Witam was drodzy gracze przychodzę z inicjatywą konkursu o zawrotną kwotę aż 2kkk oraz kluczyki do mojej agerki mk3/4 elektryk na 24h. Pomyślicie skąd taki pomysł a więc pomyślałem o wielu graczach którzy nie mają wygórowanej sytuacji finansowej i takie przykładowo moje 2kkk pozwoliło by takiemu oto własnie graczowi rozwinąć skrzydła na naszym serwerze. Co należy aby wziąść udział w konkursie? Wystarczy zostawić obojętnie jaką reakcję pod postem oraz napisać szczerych parę zdań na temat mojej osoby jaki jestem dla was i jak oceniacie moją prace krytykę też zniosę także piszecie dowoli. Wyniki ogłoszę w środe o godzinie 18.00 życzę powodzenia siemanko. z fartem Żabka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek.1973 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) Jesteś zajebistym adminem wręcz najlepszym ale nie spam bardzo proszę bo dostanę całej tej bożej kurwicy pozdro żabo skacz tam po liliach wodnych w oczku wodnym Edytowane 10 Stycznia 2020 przez arek.1973 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domineg05 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 łokieć pięta defibrylator żabcia to najlepszy administrator :) Zabcia: -najlepszy admini -zawsze pomoze -zawsze tepnie 😄 -jest wyrozymiały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xerdox Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 No wariacik jesteś zajebistym administratorem. Miałem z tobą raz tylko stycznisc. Wydajesz się spoko wariat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKubaxx Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Nie znam cię zbyt długo ale skoro jesteś adminem to musisz robić dużo pozytywnych rzeczy i musisz pomagać ludziom skoro jesteś na tym miejscu gdzie teraz 💪 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wvilku Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 no elo prosze gram dopiero 1 dzien i wiesz jak to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LushElm79 Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 (edytowane) No ogólnie dobra morda z ciebie jest, pomagałeś mi nie raz w różnych sytułacjach, jesteś dobrym adminem i tyle z mojej strony chyba ;D Ty trollu XD Edytowane 10 Stycznia 2020 przez LushElm79 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LTPIndustries Opublikowano 10 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2020 Ja akurat dostałem od ciebie prawko,i po 30 sekundach konwersacji stwierdziłem że jesteś takim adminem z zasadami,bo akurat dostałem za jazdę pod prąd i nie było że,chciałem skręcić czy coś,po prostu pod prąd to pod prąd.Ale spoko adm 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi