Skocz do zawartości

Wygraj darmowe 2kkk.

.Frogg*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Żabko, Żabusio, Zabusienko moja Ukochana XDD. A tak szczerze Żabko, Bardzo cię lubię, przyjmujesz rapsy, pomagasz graczom w wielu sprawach. 

Naprawde jesteś bardzo pozytywnym człowiekiem. Lubie jak przyjmujesz rapsy odemnie, Fajny masz głosik nie wiem ile masz lat noi co. Pozdro Mordeczko

Z fartem XD

Jeśli chodzi o twoją osobę, nie znam cie prywatnie więc ci nie powiem lecz z tego co słyszałem jesteś zawsze w porządku w stosunku do innych, swą pracę wykonujesz genialnie, jesteś zawsze skłonny do pomocy, nie raz pomagałeś mi. Według mnie zarząd idealnie trafił wybierając ciebie akurat na tą funkcję na serwerze.

Witam, tak szczerze to nie miałem z tobą jeszcze styczności (mam nadzieje, że to się zmieni 😄 ), aczkolwiek myślę, że skoro masz range administratora to na pewno jesteś dobrym i przede wszystkim pomocnym człowiekiem. Minusów ,,niestety" nie dam rady wymienić bo jak wcześniej wspomniałem nie miałem z tobą styczności, ale jakieś na pewno są, pamiętaj nikt nie jest idealny. Myślę, że docenisz szczerą wypowiedź na twój temat 😄. Pozdrawiam trzymaj się! 😄 😄 

Żabka jesteś bardzo fajnym administratorem którego najbardziej lubię ponieważ każdego umiesz pocieszać jesteś śmieszny pomocny widzę cie prawie cały czas na serwerze pomagasz nowym graczą i robisz raporty również robisz też niekiedy fajne eventy co jest bardzo duża pula do wygrania i dużo graczy wygrywa Mam nadzięje że wygram bo takiej kasy nie wygrałem nigdy powodzenia wszystkim miłego dnia i pozdrawiam cię zabka ❤️ 

Cześć żabka jesteś fajnym i rozsądnym człowiekiem no i dobrym prezesem w banku. Ale jak mam być szczery jesteś fajny, lubię Cię tylko wiadomo nie każdy jest idealny i zawsze popełnia jakiś tam błąd. Fajnie jak bym wygrał te 2kkk zbieram właśnie pieniądze na jakieś fajne autko które napewno by mi się przydało.

Pozdrawiam.

• .Frogg* zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.