DonGrande123 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Niestety ostatni raz się widzimy powodem tej decyzji jest zepsucie się komputera.Chciałbym podziękować wszystkim za te 6 miesięcy gry z wami to były piękne chwilę.Szczególne podziękowania dla: @knapix Dzięki za wspólne gadanie i odwalanie ❤️ @Danio24pl Na mnie też nadszedł ten czas,dzięki za wspólne chwilę na serwerze ❤️ @Inder00 Dzięki za szansę w administracji ❤️ @All4Tech Dobra morda ❤️ @DonAlfonso66 Bogacz ❤️ @Czaplaa Kiedyś to było ❤️ @kakson @Nerka @Bubu Największe CJ na serwerze XD Jeśli o kimś zapomniałem to przepraszam ale przez ten czas za dużo osób poznałem. Kocham ten Serwer ❤️❤️❤️!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knapix Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 3maj się.Naprawiaj to rumpo i wracaj ❤❤❤ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HuTa59 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Trzym się! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draco Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Bajo! Trzymaj sie tam mordo! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirage Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Bo nic nie może wiecznie trwać ... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonGrande123 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 2 godziny temu, Sonicki napisał: Weź se urlop 😂😂❤️ Nie mam w planach naprawiać kompa 😂😂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ejosiek Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 31 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 eloo wróć jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaarix Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 to ty w administracji byles?XD pamietam jak bylem u ciebie w organizacji przez wiekszosc ferii siedzialem na dsc z org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakanax Opublikowano 24 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2021 Kiedy wrócisz:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi