KubaseK Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Witam, pragnę ogłosić Konkurs jak w opisie o Autka :d Wybiorę 2-óch Zwycięzców ] Do wygrania: -Agera 2.4FT-STEREO -Audi Rs7 2.2FT-STEREO. Co należy zrobić: 1.Zostawić Serduszko pod tym postem, 2.Zaobserwować mój Profil na forum, 3. Opisać mnie w 3 zdaniach, jakim byłem graczem, jakim jestem ❤️ Powodzenia!!!! Wyniki ogłoszę 25.02.2020 .......... 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domrapu Opublikowano 18 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Niestety nie znam Cię, ale wydaje mi się ,że jesteś pomocny, i w sumie masz dobre serduszko gdyż organizujesz taki konkurs. 😛 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 kubasek jestes miły, przyjacielski, i jestes darczyńcą poniewaz chcesz oddac autka komus kto jest np. nowy na serwerze lub ktos marzy o takim lecz wie ze nie da rady uzbuerac tyle pieniedzy. PS. Zycze wszystkim powodzenia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 19 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2020 (edytowane) Kubasek jesteś miły pomagajacy pracowity Pozdrawiam ❤️ PS: Mnie nie będzie na wynikach to jak bym wygrał to poproszę o poczekanie z nagrodą Pozdrawiam ❤️ Edytowane 22 Lutego 2020 przez Pientacho 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubu* Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Siema pamiętałem jak zaczynałeś grę. Jesteś spoko mordą pamiętasz jak wygrałeś admiralem perka LGBT ?XD. Byłeś spoko handlarzem na giełdzie 100kk-5kkk. Pozdrawiam cieplutko @KubaseK nie zapomnę Cię. 💪 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubyByk.2115 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jesteś miły pracowity sympatyczny 🙂 Pozdrowionka ❤️ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IsoOsi Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Jesteś jednym z miłych graczy na serwerze , pomocnym , i uczciwym <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrxx503 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 i jak kto wygral ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi