Kasia Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: KKasiaImię: KasiaWiek: 15SID: 33582Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: DiscordPrzeczytałeś regulamin?: takZnajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2h-3hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię pomagać ludziom. Mam duże doświadczenia. Byłam pracowniczką innego serwera w SARA.Coś o sobie: Mam 15 lat lubię bardzo zwierzęta i posiadam 2 psy i węża zbożowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyKasztan Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Nick: kamilsss9Imię: KamilWiek:15SID:32531Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tylko discordPrzeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8 ort 8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):1-3Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Mam duże doświadczenie .Chce pomagać graczom. Mam zamiar wysprzątać ulice miastCoś o sobie:Mam na imię Kamil moje hobby to jazda na rowerze i motoryzacja także posiadam węza Edytowane 21 Lutego 2020 przez kamilsss9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasioreg Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: TasioregImie: PiotrWiek: 18SID: 41126Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 6-7/10 Ortografia - 7-8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3h dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Nigdy nie pracowałem w takiej frakcji, chciałbym sprawdzić się w nowym otoczeniu. Poszukuje jakiejś poważniejsze pracy niż prace dorywcze. Nie sprawiam problemów i wydaje mi się że jestem pracowity. Chciałbym aby zagościł porządek na ulicach miast.Coś o sobie: Jestem Piotrek mam 18 lat. Jeśli mam być szczery nie lubię opowiadać o sobie wiec krótko. Interesuje się strażą pożarna wcześniej byłem w Młodzieżowej Drużynie a teraz mam plan na OSP.Czasami sobie pogram w komputer oraz obejrzę jakiś fajny film lub serial na netflixie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katie Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Rekrutacja do A-SARA NICK: Katie Imie: Katarzyna Wiek: 16 SID: 38910 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam tylko discord Przeczytałeś regulamin?: tak laweta jest kozak ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 9/10 RP 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę? od poniedziałku do piatku 5-8godz a w sobotę i niedzielę 10godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubię frakcje tego typu chcę oddać tej frakcji wiele czasu grania jestem bardzo miłą osobą i lubię poznawać nowe osoby Coś o sobie Jestem Katarzyna mieszkam w zakopanym chodzę do Technikum na kierunek informatyczny poświęcam wiele czasu grą i nagrywam na YOUTUBE jestem miłą osobą Edytowane 22 Lutego 2020 przez Katie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Account601 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: Account601 Imie:JanWiek:15SID:31Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak, Posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak, Posiadam obydwa Przeczytałeś regulamin?:Tak Bo Laweta jest Kozacka ❤️ !Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5H (Weekend 5-10H)Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem aktywny mam dużo minut lubię współpracować z innymi graczami mam doświadczenie w tej frakcji.Lubię jeździć dużymi autami.Coś o sobie:Witam mam na imię Jan mieszkam w Województwie Lubelskim. Moją pasją jest sport i gry komputerowe , jestem miły ,ogarnięty oraz kulturalny mam nadzieję że się dostanę dziękuje i pozdrawiam 🙂 <3! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trujeczka Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick:trujeczkaImie:DawidWiek:13SID:40058Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozak ❤️Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4/5 godzDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jestem aktywny.Mam dużo doświadczeń.Jestem kulturalny,miły,pomocny i oczywiście w pełni energi 🙂Coś o sobie: Lubię jeździć na rowerze.Interesuję się też koszykówką i jestem w drużynie szkoły w koszykówkę.Też bardzo lubię MTA i serwer MultiRPG.Lubię odgrywać akcje role play.W wolnym czasie zajmuję się motoryzacją i wolontariatem.Lubię też byc aktywny na social-mediachJeśli przyjmiecię NIE ZAWIODĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlisaDeBe Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: OlisaDeBeImie: MichałWiek: 21 SID:40958Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Studiuje, więc 4/5h dziennie :P.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem kulturalnym graczem, który potrafi się sprawnie komunikować. Lubię bardzo pracować i zajmować się czymkolwiek więcej niż jeżdżeniem pociągiem. Dogadam się z każdą osobą na serwerze i potrafię w sposób komunikatywny rozwiązywać konflikty i spory.Coś o sobie: Nazywam się Michał, mam 20 lat i studiuje Bezpieczeństwo Narodowe na 2 roku. Jestem osobą bardzo miłą i kulturalna w sposób komunikatywny potrafię się porozumieć. Kocham sport, który także i uprawiam, uwielbiam biegać oraz uwielbiam freeestyle rap batlle na których startuje, w sumie zaczynam kto był ten wie co potrafię :P. Na koniec chciałbym życzyć miłego dnia nie ma co się rozpisywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSmok Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Nick: MrSmokImie: JakubWiek: 14SID: 28891Czy posiadasz sprawny mikrofon?: OczywiścieCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): znajomość RP mocne 8,5/10 ortografia mocne 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): około od 2 do 3h dziennie.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Witam moim zdaniem jestem dosyć dobry w odgrywaniu roli RP nie mam dużych problemów. Moja ortografia jest staranna więc gracze nie będą mieli problemów się ze mną porozumiewać, będą otrzymywali dosyć szybkie odpowiedzi z powodu, że w miarę szybko pisze. Bardzo lubię holować auta i moim zdaniem jest to jedna z łatwiejszych frakcji na serwerze. Szanuje inne osoby i przyznaje się do popełnionego przeze mnie błędu więc Zarząd frakcji nie będzie miał ze mną problemu. Coś o sobie: Witam nazywam się Jakub interesuje się Motoryzacją a bardziej motocyklami (jednośladem) W przyszłości planuje założyć warsztat dla motocykli i samochodów, czy coś w tym stylu. Lubie w wolnym czasie pojeździć na motocyklu, pograć w piłkę, pojeździć na rowerze itp. Gram w różne gry komputerowe typu: MTA, Minecraft, CS:GO, LOL itp. Jestem miłym, sympatycznym, koleżeńskim, pomocnym Chłopakiem bardzo lubię zapoznawać nowe znajomości. Mam nadzieje, że się dostane. Życzę powodzenia innym uczestnikom. Nie zawiodę was jeśli dacie mi szanse 😄 Pozdrawiam MrSmok Edytowane 21 Lutego 2020 przez MrSmok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funisiak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: Mój nick to "Funisiak".Imie: Mam na imię Rafał.Wiek: Mam 13lat.SID: Mój SID to 27413.Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem, posiadam owy mikrofon.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam te aplikacje służące komunikacji.Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem regulamin.Znajomość RP/Ortografii (0-10): Oceniam swoją znajomość na 9/10, z powodu ze byłem już w innych frakcjach i umiem ortografię.Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Nikt tak naprawdę nie może wiedzieć, ile czasu mu wypadnie, lecz postaram się poświęcić większość mojego czasu! Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Sądzę, że nadaję się na te stanowisko, gdyż byłem już m.in. w Samc (Około listopada) i mam doświadczenie roleplayowe. Wiele osób w moim wieku nie potrafii jeszcze utrzymać normy powagi, lecz ze mną jest inaczej. Jestem śmiesznym i kiedy trzeba poważnym człowiekiem. Gram na MultiRPG od około września i na serwerze mam przegrane 141godzin. Będę się przykładał do nałożonej pracy i nie zawiedziecie sie na mnie! Coś o sobie: Cześć! Jestem Rafał i mam 13lat. Interesuje sie w jakimś stopniu w motoryzacji, elektronice i grach. Moją ulubioną serią gier jest "Assassin's Creed", a moją ulubioną odsłoną jest Unity. Lubię strasznie jezdzić na rowerze, lecz chciałbym sie nauczyć czegoś nowego. Mam wiele marzeń, i dostanie sie do tej frakcji to jedno z nich, nie ważne na jakim serwerze. Ostatnio gram dużo w MTA, Red Dead Redemption 2 i Forza Horizon 4, mam również psa i dwa koty. Myślę że tyle mojej wypowiedzi starczy, życzę miłego dnia lub wieczoru i powodzenia innym startującym! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X@nD Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Imie:Antek Wiek:14 SID:1152 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:proste, że tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam oba :D Przeczytałeś regulamin?: i to dwa razy ;) Znajomość RP/Ortografii (0-10): myślę, że tak z 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):około 5h, zależy od dnia Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ posiadam znajomość odgrywania RP, na innych serwerach już grałem, potrafię rozsądnie podejmować decyzję i postaram się włożyć jak najwięcej w tą frakcje Coś o sobie:Mam na imię Antek, mam 14 Lat, mieszkam w województwie Świętokrzyskim, interesuję się informatyką oraz grami takimi jak GTA SA i CS:GO Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia!😋 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Account601 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick:Account601Imie:JanWiek:15SID:36767Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak ,posiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak ,posiadam obydwa Przeczytałeś regulamin?:Tak laweta jest kozacka <3 Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5(Weekend 2-10H)Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jestem ogarnięty i pełny chęci bycia w tej frakcji, chciałbym spróbować coś innego, chciałbym sprawdzić się w tej frakcji ponieważ wydaję mi się spoko, lubię jeździć dużymi autami.oraz lubię odgrywać różne akcje, lubię interakcje z innymi osobami oraz lubię spędzać czas na TeamSpeak3 :)Coś o sobie:Witam mam na imię Jan jestem z woj. Lubelskiego moim hobby jest sport oraz gry oraz jestem na zawodzie ''Mechanik'' i chciałbym zobaczyć jak wygląda ta frakcja i spędzić przyjemnie i pożytecznie czas jestem ogarnięty,kulturalny oraz słucham się wyższej rangi oraz jak ktoś z równoległej o coś poprosi też wykonam. Dziękuję i pozdrawiam Wszystkim powodzenia :) <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kawzzy Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: KawzzyImie: JakubWiek: 14SID: 27132Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: PrzeczytałemZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5 godzin z 9h jak weekend 🙂Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ lubię rp ogółem spodobała mi się ostatnio praca w SARA oraz chciałbym doświadczyć tej pracy na własnej skórze . Jestem osobą która szybko się uczy lubi zapoznawać nowe osoby oraz jestem osobą pracowitą Coś o sobie Mam na imię Jakub mieszkam w małym miasteczku lubię grać w gry komputerowe moim hobby jest jazda off road oraz motoryzacja moim marzeniem jest posiadać własną firme lubię też egzotyczne zwierzęta uczęszczam do 7 klasy szkoły podstawowej to raczej wszystko 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapisz Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Nick: KapiszImie: KacperWiek: 16SID: 41414Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 10 Orto 9,5Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 1h do 6h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem aktywny, miły, kulturalny i ogarnięty. Łatwo mi się dogadać z innymi osobami. Jakoś pomogę aministracji w ogarnięciu serwera, żeby nie musieli się teleportować do graczy i czyścić przejazdów, zagraconych giełd itp. i co najważniejsze (chyba) umie się dostosować do poleceń. Coś o sobie: Mam na imię Kacper. Mieszkam w małopolsce. Hobbistycznie ćwiczę kalistenike oraz SW(street workaut) oraz strzelam się z moim odziałem ASG. Edytowane 23 Lutego 2020 przez Kapisz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mvrcel91 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: mvrcel91Imie: Marcel Wiek: 17SID:Czy posiadasz sprawny mikrofon?: PosiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): ortografia : 9, RP:9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): myślę że 2,5h w weekendy znacznie więcej. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Gra na serwerze jako gracz jest dość nudna, i chciałbym dostać się do właśnie tej frakcji. Coś o sobie: Mam na imię Marcel mam 17 lat. Pochodzę z województwa Mazowieckiego. Moim hobby jest jazda na torze ATV. Jestem pomocny i miły, do czasu.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_Tiger Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick:Black_TigerImie:MaciekWiek:12SID:31611Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak to i toPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):8,5 bo nie zawsze chce mi sie pisać polskie znakiIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-7godzinDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ jest to fajna pracja łatwa bo sie jezdzi i lubie lawety tez sie interseuje samochodamiCoś o sobie:Mam na imie Maciek mam 12 Lat i mieszkam w województwie Zachodniopomorskim w małym miasteczku i lubie sobie pograć wyjsc na dwór ale to rzadko.. 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kappa1321 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Wzór: Nick:Kappa1321Imie:Mateusz Wiek:14SID:31926Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:takPrzeczytałeś regulamin?:tak 2 razy Znajomość RP/Ortografii (0-10):rp/10 a ortografia 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):tak 2-3 godzin w tygodniu a w weekend po 7 godzin nawet Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):chce spróbować swoich umiejętności w Sara słucham bardzo dobrze większych rang i byłem raz liderem Sara jak i w Sara jako normalny czlonek i jestem spokojny Coś o sobie:mam na imię Mateusz mam 14 lat lubię komputery i lubię grać w gry mta, lol, cs go, i jestem bardzo spokojny Pozdrawiam cały zarząd Sara Edytowane 24 Lutego 2020 przez Kappa1321 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asten Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: AstenImie: PawełWiek: za 2 miesiące będę miał za sobą 16 wiosenSID: 40335Czy posiadasz sprawny mikrofon?: OczywiścieCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 7/10, ortografia - mamy 21 wiek, oczywiście rze* 10/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 2 do 4 godzin dziennie (zależy od nauki)Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Prawdę mówiąc nie wiem, coś mnie ciągnie do tej frakcji, każdej frakcji (nie na tym serwerze) już troch doświadczyłem, lecz z SARA nie miałem jeszcze styczności, chętnie doświadczyłbym czegoś nowego, czegoś czego jeszcze nie znam. Poza tym uważam iż mogę się przydać w trudnych sytuacjach, które (moim zdaniem) zdarzają się dosyć często, uporządkowywuję się wyższym rangą i z niezwykłą starannością wykonuje ich "rozkazy". Mimo iż wiele się jeszcze muszę nauczyć to sądzę, że jestem idealnym kandydatem na owe stanowisko, posiadam wysoką kulturę osobistą (ale też mam dystans do siebie) jestem miły, tolerancyjny oraz towarzyski co sprawiałoby (tak sądzę) dobry kontakt z współpracownikami) Coś o sobie: Jak już mogliście przeczytać na górze, jestem Paweł i mam (niemalże) 16 lat, obecnie chodzę do Technikum na kierunek Technik-Elektryk, co prawda jestem na pierwszym roku, ale nie radze sobie źle. W życiu realnym jestem przyjazną osobą, a co za tym idzie mam wielu przyjaciół, którzy pomagają mi w wielu sytuacjach/problemach, moje zainteresowania to przede wszystkim motoryzacja a dokładniej to motocykle, sam jestem posiadaczem jednego, a mianowicie Simsona SR50, nie było to moje wielkie marzenie, ale jeździ (planuję w najbliższym czasie go sprzedać i kupić coś pod teren). W wolnym czasie gram na komputerze, szczególnie jest to CS:GO (ranga DMG jakby ktoś był zainteresowany), lecz coraz częściej gram w MTA na waszym serwerze, jestem według opinii moich przyjaciół zabawny, lecz dostosowywuję się do danej sytuacji i kiedy trzeba jestem poważny. Moim realnym marzeniem jest w końcu zdać prawko i w nudne wieczory wsiąść w auto ze znajomymi i robić jakieś dzikie tripy po mieście, pośmiać się oraz porozmawiać, ogólnie trudno jest mnie zdenerwować, bo mam duży dystans do siebie i potrafię też z samego siebie zażartować. Staram się działać szybko, starannie i do tego z pomysłem. rze* - tak specjalnie to napisalem 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu225 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Nick: SakumoImię: PiotrWiek:18SID: 28599Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście że takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 4-5 godzin na weekendach oczywiście więcej.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Oczywiście że może to być każdy inny oraz każdemu życzę szczęścia aby się dostał , lecz nudzę się na serwerze bo samo zarabianie to nuda i chciałbym trochę popracować. Coś tam wiem o SARA i chcę się dużo douczyć, ponieważ czegoś mogę nie znać. Jestem spokojny, oraz umiem dostosować się do poleceń większych Rang. Jestem otwartyi lubię poznawać nowych ludzi.Coś o sobie: Nazywam się PIotr i mam 18 lat. Mieszkam w podkarpackim. Chodzę do 1 klasy technikum .Interesuje się jazdą terenową. Uwilbiam grać na kompie oraz jeżdzić na zawody z piłki nożnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrX_36 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nick: PatrX_36Imie: PatrykWiek: 14SID: 9349Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak, oczywiścieZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h na dzienDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ jestem ogarniętą osobą i umiem odgrywać RP w tej frakcji , proszę o szanseCoś o sobie: Witam , mam na imie Patryk w tym roku skończę 15lat , interesuję sie mechaniką motocykli i pojazdów moje hobby to granie w piłkę nożną i granie na kompie w różne gry o typu RPG , RP , jestem bardzo spokojną i ogarniętą osobą oraz lubie poznawać nowe znajomości i grać z kolegami w gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr@aneQ Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Nick: Fr@neQ Imie: Franek Wiek: 15 SID: 15816 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak. Przeczytałeś regulamin?: Tak Bo Laweta Jest Kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): mocne 8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h max Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ, Jestem doświadczony w tej frakcji [ inny serwer], jestem aktywny.Umiem dobrze odgrywać RP. Coś o sobie: Witam mam na imię Franek oraz mam 15 lat. Interesuje się sportem oraz motoryzacją. Edytowane 22 Lutego 2020 przez Fr@aneQ brak pól Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zubo Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Nick:ZuboImię: TymoteuszWiek:14SID: 31837Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam.Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 2-5 Godzin W Dni Robocze, 4-7 Godzin W Weekend.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Moim Zdaniem powinienem się dostać do tej Frakcji ponieważ bardzo lubię Pracować w jakiejś pracy, która się nie nudzi a SARA jest idealną pracą. Byłem już na 2 serverach w frakcji i na jednym zostałem Pracownikiem Tygodnia za najwięcej Przepracowanych godzin i odholowanych aut. Uwielbiałem ten zawód ale niestety już tych serverów nie ma, a chciał bym w nim pracować. Umiem Odgrywać RPCoś o sobie: Jestem Tymoteusz (dla znajomych Tymek), mam 14 lat i od małego interesowałem się Lawetami i Pomocą Drogową. Ale jednocześnie lubię Grać w Gry (Jedną z nich jest MTA) i Uprawiać Sport. Jestem nie kłótliwy i koleżeński . Edytowane 22 Lutego 2020 przez Zubo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mako1337 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Nick:mako1337 Imie:Maciek Wiek:13 SID:39560 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):7,5 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2h-6h czasami Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem Odpowiedzialny,Jestem często aktywny na serwerze,Chce pracować nie tylko w pracach dla graczy Coś o sobie: Jestem Maciek lubię jazdę wyczynową na rowerze interesuje się informatyką oraz lubię spędzać czas ze znajomymi Edytowane cel : Ładniejszy wygląd 🙂 Edytowane 22 Lutego 2020 przez mako1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popajalo Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nick: PopajaloImie: JakubWiek: 17SID:Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam.Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️ Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 (czasem się zdarzy :P)Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę że 2-3 godzinki (niekiedy może nawet dłużej)Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jeśli mam być szczery to nie przepadam za pytaniami "Dlaczego ty", gdyż sądzę, że każdy jest inną osobą i każdy może zaoferować i wnieść od siebie coś innego co na pewno w pewien sposób ubogaci frakcje, lecz mogę podać kilka moich cech, które może skłonią waszą decyzję do tego, ażebym to może właśnie ja, niedługo znalazł się w waszych szeregach. Zatem na samym początku chciałbym zaznaczyć to, że jestem osobą bardzo pokojową, ale również dosyć asertywną, w tym co robię i w tym co mówię - wydaję mi się, że takie połączenie cech jest dosyć korzystne dla otoczenia, gdyż w delikatny sposób można zasugerować, iż coś jest do zmiany, lub trzymać się po prostu swojego zdania, lecz nie w sposób chamski, a po prostu "ludzki" i nie wywierać jakiejś presji, lub przymusu w tym, by przekonać kogoś do czegoś innego. Pragnę również zaznaczyć, że na serwerach GTASA spędziłem dosyć dużo czasu, więc również można powiedzieć, że "wiem z czym to się je", czyli nie jestem totalny laikiem w tych sprawach. Jako gracz (i również jako człowiek) staram się być pomocny, gdyż wychodzę z założenia, iż dobro wraca, a po za tym, jeśli po prostu mam możliwość pomocy to czemu miałbym tego nie zrobić? Po prostu wydaję mi się, że jeśli coś już bierzemy to możemy również coś dawać od siebie, o czym często zapominamy i chcemy by działało to tylko w jedną stronę. Chciałbym jeszcze napomknąć o tym iż, to że jestem asertywny to nie powoduje żadnych problemów z wykonywaniem poleceń przełożonych, gdyż rozumiem sposób w jaki działa "hierarchia". Coś o sobie: Nazywam się Jakub. Urodziłem się w Województwie Podkarpackim, a dokładniej w Rzeszowie. Mieszkam w tam domu jednorodzinnym z rodzicami i dwoma braćmi. Mam 17 lat i obecnie uczęszczam do Liceum Ogólnokształcącego. Jestem średniego wzrostu i wagi o brązowych włosach. Mam piwne oczy oraz jasną cerę. Ubieram się raczej luźno i na sportowo, ponieważ nie lubię obcisłych ubrań, lecz kiedy trzeba ubieram się także w poważniejsze stroje.Jestem wysportowany i bardzo uwielbiam sport. Najbardziej lubię takie dyscypliny jak: piłka nożna, MMA, badminton oraz tenis. Co ciekawe lubię uprawiać te sporty, ale także je oglądać. Poza sportem dużo czasu spędzam przed komputerem grając w przeróżne gry komputerowe i „surfowaniu” po Internecie. Nie cierpię rutyny i monotonii w swoim życiu, więc próbuję zasmakować różnych form spędzania wolnego czasu. Moim głównym celem w niedalekiej przyszłości jest ukończenie Liceum na dobrych stopniach oraz ukończenie studiów informatycznych lub związanych z sportem, a jeżeli nie uda mi się z sportem( oby tak nie było) to postaram się iść w kierunku informatycznym. Jestem ciekawy świata. Z poważaniem Popajalo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!Misieq! Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nick:!Misieq!Imie:OskarWiek:17SID:41756Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:mam to i toPrzeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10):9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):8hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jestem aktywny. Jestem troszke biedny. Jestem kultularny i miłyCoś o sobie:Jestem Oskar mam 17 lat interesuje się mechaniką pojazdową i crossami 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cycu2002 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nick: cycu111Imie: ŁukaszWiek: 17SID: 38660Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takPrzeczytałeś regulamin?: tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Na tygodniu nie mogę ponieważ, jestem w szkole lecz na weekendach mogę poświęcić tyle czasu ile miał bym poświęcić na tygodniu .Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):W sumie może to być każdy ponieważ wszyscy zasługują na szanse. Myślę że na taka szanse i ja zasługuję samo granie i zarabianie to żmudna praca a odgrywanie rp to już coś. Nie mam trudności do dostosowania się do wyższych rang. 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi