Skocz do zawartości

Rekrutacja do A-SARA luty cz. 2 2020r.

Febson
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: MaksCzarnY

Imie: Maks

SID: 39245

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak

Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9/10 Ort 10/10

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ, jestem osobą odpowiedzialną rzetelną oraz komunikatywną. Sumiennie wykonuje powierzoną mi pracę. I co według mnie najważniejsze uważam, że każdy jest równy ten co 12 lat i ten co ma 20 lat powinni być traktowani tak samo oczywiście tylko w niektórych sprawach.

Coś o sobie:  Siema jestem Maks Lubię grać na kompie co nie przeszkadza mi w życiu codziennym. Mój dzień wygląda różnie jestem prawie zawsze chyba, że jest melanż lub mecz to wtedy wracam na 2 dzień. Chodzę na siłke itp. Uczęszczam do technikum programistycznego  Praca ze mną to przyjemnośc.

Nick: pawel1234
Imie: Paweł
SID: 225
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):7/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4 godz.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem bardzo pracowity.Jestem rozmowny.Mam poczucie humoru i jestem kreatywny.
Coś o sobie:cześć jestem Paweł lubię grać w piłke i mam poczucie humoru :)

Nick: [SZWAGIER]Da.rek
Imie: Jakub
SID:  37827
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?:  Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Ok. 2h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Sądzę że nadaję sie do tej frakcji jak mało kto. Jestem osobą pracowitą i sumienną, bardzo się staram o niektóre rzeczy. Jestem osobą asertywną i interesującą się takimi typami frakcji. Więc sądzę że nadaję sie do frakcji i nie zawiodę nikogo :) 
Coś o sobie: Jestem osobą miłą, zabawną i pracowitą. Mam doświadczenie w MTA grając na serwerach PRG od 5 lat (ponad) oraz pobierając z nich nauki RP. Jestem osobą przyjacielską, pomogę komuś w potrzebie jak mało kto, interesuję się mechanictwem i od pewnego czasu frakcją SARA w której czuł bym się jak rybka w wodzie.

Nick: Midaas
Imię: Hubert
SID: 37788
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak[Bo Laweta Jest Kozacka ❤️]
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Od poniedziałku do piątku około 5h w soboty i niedziele nawet po 8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ interesuję się frakcją SARA i chciałbym się sprawdzić jak bym sobie w niej poradził. Jestem graczem obecnym otwartym i gotowym do nowych wyzwań. Umiem odrywać RP i zapoznałem się już z regulaminem tej frakcji . Znam wszystkie komendy jakie powinienem z regulaminu oraz będę aktywny na każdych spotkaniach Frakcji.
Coś o sobie: Mam na imię Hubert mam 16 i chodzę do Technikum Mechanizacji Samochodowych. Mieszkam w województwie Warminsko-Mazurskim i lubię grac w MTA. Jestem na Serwerze od 3 tygodni a mam już nabite 14 tysięcy minut. Życzę miłego pisania podań do SARA i pozdrawiam cieplutko z rodzinką ❤️ 

Nick: Pepson
Imie: Karol
SID: 23511
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam.
Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem regulamin bo laweta jest kozacka. 😄
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.5/10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem spokojną osobą oraz potrafię panować emocjami. Byłem w wielu frakcjach więc moje doświadczenie jest dosyć spore. 😄 Świetnie prowadzę pojazdy gabarytowe i będę świetnym laweciarzem.
Coś o sobie: Jestem z natury spokojną oraz opanowana psychicznie osobą. 14 wiosen już za mną. Interesuję się transportem, motoryzacją i grą w siatkówkę.

Pozdrawiam Pepson.

Edytowane przez Pepson

Nick: Faith
Imie: Michał
SID: 23964
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Korzystam z obu komunikatorów.
Przeczytałeś regulamin?: Tak, bo laweta jest kozacka ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 ale wszystko wyjdzie na egzaminach 😏
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że dwie godziny na spokojnie jestem w stanie zainwestować.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Sądzę, że spełniam wszystkie wymagania do Akademii. Jestem spokojnym graczem który na pewno wzbogaci Frakcje SARA o ciekawe pomysły. Wszyscy z  którymi grałem, bądź spędzałem czas sądzą, że nadaje się na te role w 100%.
Coś o sobie: Nazywam się Michał, pochodzę z małego miasteczko w województwie Kujawsko-Pomorskim, szybko się zaprzyjaźniam z innymi ludźmi. Staram się byś spokojny i nie prowokować innych swoim zachowaniem. Lubię odgrywać RP w przyjaznej atmosferze.

Nick:ManiacalGodmother68
Imie:Stanisław
SID:8109
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka  ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbie (realnie): realnie jestem w stanie poświęcić w tygodniu 3/4 godziny a w weekendy więcej 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Chciałbym dołączyć do frakcji ponieważ zawsze wywiązuje się z obowiązków i robię to co mi ktoś powierzy  i bardzo bym chciał dołączyć do SARA  mam nadzieję że mnie przyjmiecie do SARA. 
Coś o sobie:Mam na imię Stasiek interesuję się samochodami i trochę informatyką  w wolnym czasie lubię grać na serwerze mam nadzieję że dacie mi szanse w frakcji i obiecuję że nie zawiodę.

Edytowane przez Demon500
  • Like 1

Nick: JanekBiznesu 

Imie: Ernest 

SID: 9633

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak

Przeczytałeś regulamin?: tak bo laweta jest kozacka ❤️

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od pon do pt 3-4h a od sob do niedz 4-6h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): ponieważ interesuje się tym, na tym serwerze bylem juz w SAPD oraz SAMC i wiem co to jest rp. Nie zostane tutaj na krótko. 

Coś o sobie: siema jestem ernest. Mam 16 lat i interesuje sie mechanika. Chodzę do technikum mechanicznego. Na multirpg byłem w SAMC oraz SAPD, poza multi bylem również liderem SAFD. Umiem odgrywać rp. 

Edytowane przez Janekbiznesuv2

Nick: WitoldHQ

Imie: Kacper

SID:36215

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak posiadam

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Owszem posiadam oby dwa

Przeczytałeś regulamin: tak przeczytałem

Znajomość RP/Ortografii (0-10) 9/9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): W tygodniu 3-4 godziny, w w weekend od 4-6 godzin

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja ponieważ bardzo lubię tą prace, jestem aktywnym graczem który słucha się zawsze rangi wyżej. Zawsze wywiązuje się z obowiązków jakie są mi dane. Potrafię zapanować nad emocjami i jestem bardzo pracowity.

Coś o sobie: Mam na imię Kacper, chodzę do klasy 8. Uwielbiam uprawiać sport jakim jest koszykówka. Interesuje się również MMA na które kiedyś chodziłem lecz musiałem przerwać moją przygodę z tym sportem przez złamanie łokcia. Lubię słuchać muzyki typ:Trap

Pozdrawiam cały zarząd i myślę ze się dostane do frakcji SARA 🙂

Nick: fifi11
Imie: Filip
SID: 23642
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3 godziny zależy od dnia
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym się sprawdzić na tym stanowisku. Jestem często aktywny. Dam z siebie wszystko do pełnienia zadania.
Coś o sobie: Mam na imię Filip mam 17 lat. Gram często w MTA i chciałbym prosić bardzo serdecznie o przyjęcie mnie do tej pracy. Dam z siebie wszystko i mam nadzieje o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.

Nick: Fleksu
Imie: Łukasz
SID: 41932
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9.5 (każdy kiedyś może się pomylić 🙂 )
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5/6 godzin w weekendy tygodniowo około 3/4
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Cóż lubię podróżować po tej mapie więc duże odległości od celu nie będą żadnym problemem. Bardzo chciałbym się wczuć w ten klimat czyli na przykład jazda przez wsie,miasta albo pustynie,Rozmowa z innymi pracownikami podczas przerwy takie coś od jakiegoś momentu siedzi mi w głowie i myśle że ta praca jest idealna dla mnie na ten moment.Myślę że nie było by ze mną też problemów typu wychowy lub spóźniania się jestem punktualny na tyle ile moge jeżeli jest jakieś zebranie lub nie trzeba się za mnie bać że rzucam przekleństwami na lewo i prawo.
Coś o sobie: Chodzę aktualnie do 1 klasy technikum informatycznego. Bardzo lubię gry komputerowe oraz spędzanie czasu z przyjaciółmi podczas różnych czynności sportowych w prawdziwym życiu. Dużo by jeszcze pisać ogólnie lubię grać w gry ale nie oddaje temu 24/7 w tygodniu ale też spędzam dużo czasu na dworzu 🙂 .

Edytowane przez Fleksu

Nick: KierowcaTaczki

SID: 40355

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤

Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-10/10 | Ortografia 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 1-2h(w weekendy więcej)

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Chciałbym dołączyć do frakcji jaką jest A-SARA, ponieważ chce spróbować czegoś innego. Bardzo dobrze znam podstawy RP. Mam duże doświadczenie ,ponieważ na wielu serwerach, byłem w różnych frakcjach. Również gram w MTA od długiego czasu.

Coś o sobie: Nazywam się Filip. Mam 15 lat. Interesuję się grami komputerowymi m.in. MTA,SA-MP itd. Szybko się uczę, oraz lubię wyzwania. Potrafię się dopasować w każde towarzystwo. Przykładam się do narzuconej pracy. Mam nadzieje spędzę wiele pięknych godzin będąc w tej frakcji.

Edytowane przez KierowcaTaczki

Nick:TheBlakiQ
Imie:Kamil
SID:6851
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 6-7 h((nawet Więcej))
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem Aktywny kulturalny umiem Sie zachować Nie jestem Jakimś krzykaczem.Uważam Ze Był Bym Swietnym Kandytatem
Jestem bardzo Pomocny  chciał bym dołączyc do tej frakcji ponieważ mi sie bardzo podoba jest to pomoc drogowa  i nie tylko.jestem odpowiedzialny nie odwalam
lubie odgrywac rp i robię to bardzo pożądnie mysle ze byscie byli zadowoleni.

Coś o sobie:cześć Nazywam sie Kamil Mam 14 lat pochodze Z woj.łodzkiego interesuje się motoryzacją  Lubie Codziennie Grać na Komputerze  w Gry Typu Grand Theft Auto
 Cs Go Euro Truck Simulator 2 . no i lubie tak samo jak tam pisałem Motoryzacje czyli forza czy coś takiego jestem miły nie przeszkadzam nikomu nie denerwuje jestem spokojnym człowiekiem.jestem takim troszke Smieszkiem Itp  w przyszłosci chciał bym zsotać mechanikiem, lub Informatykiem Pozdrawiam ❤️.

Nick:Nescik

Imię:Ernest

SID:23951

Posiadam sprawny i dobrej jakości mikrofon

Posiadam discord jak i zarówno ts3

Regulamin przeczytałem dokładnie

Znajomość RP/ortografii:10

Jestem w stanie poświecić na służbę około 5 godzin dziennie

Jestem doświadczonym chłopakiem, jestem zaradny potrafie się zachować i wydaje mi się że jestem odpowiednim wyborem jeśli chodzi o tą profesje.

Jestem zapalonym graczem, fanem piłki nożnej oraz szybkich samochodów.

Pozdrawiam :D

Nick: NorbertDisGierczak
Imie: Miłosz
SID: 22807
Przeczytałeś regulamin?: Tak, bo laweta jest kozacka🐷🐷
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Zależy od dnia, ale dziennie około 1-2 godzin.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Z frakcją SARA mam dość duży bagaż doświadczeń, dzięki czemu wiem co jak i gdzie w tej frakcji działa. Jeżeli chodzi o moje RP to też nie jest małe. Bardzo dużo grałem na różnych serwerach RP w MTA, lub Serwery RP w GTA 5 z Whitelistą. Co jak co, uważam że frakcja SARA jest bardzo potrzebna na serwerze, ponieważ trzeba ten "syf" z dróg usuwać, a nie jest to nudne i monotonne, ponieważ każde wezwanie może być inne, a to własnie uwielbiam. 
Coś o sobie: Jestem Miłosz, chodzę do 1 Technikum na profilu Technik-Informatyk, czyli po prostu uczę się w takim kierunku, który jest moim marzeniem. Z ogółu jestem osobą bardzo dojrzałą (nie wliczając do tego mojego głosu), umiem się zachować w trudnych sytuacjach. Jeżeli ktoś przeszkadza mi w grze to nie naskakuję na niego i nie wyzywam, tylko próbuję owy konflikt rozwiązać na miejscu lub kontaktując się z administracją. Jeżeli trafia się sytuacja, przez którą zawiniłem, od razu do tego się przyznaję, bo zwalanie tego na inną osobę jest nie na miejscu. Jestem osobą, która dąży do wyznaczonego przez Siebie celu i nigdy nie poddaję się.

Edytowane przez NorbertDisGierczak

Nick:SONIX
Imie:Sasza
SID:39791
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3do4 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem pewien że w tej frakcji jest zabawnie i śmiesznie i nie będe odwalał będe wykonywał swoją prace 
Coś o sobie:Mam za sobą 12 wiosen jestem bardzo w sobie skryty co nie oznacza że nie mam znajomych i umiem dotrzymać świetnego towarzystwa

Nick: marnow
Imię:Marcin
SID:28365
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak posiadam 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤️ 
Znajomość RP/Ortografii (0-10):RP 9/10 ortografia 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):6-8godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): chciałbym być w jakieś frakcji ta frakcja według mnie jest  ciekawa  i sprawi mi zabawę  
Coś o sobie:  jestem Marcin interesuje się  mechaniką samochodową oraz grami komputerowymi mam poczucie humoru oraz liczę nie przyjęcie miłego dnia lub  wieczoru  😁

Edytowane przez marnow

Nick: fifi11
SID: 23642
Przeczytałeś regulamin?: Tak bo laweta jest kozacka ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3 godziny zależy od dnia ale w wekendy nawet do 7h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Chciałbym się sprawdzić na tym stanowisku. Jestem często aktywny. Dam z siebie wszystko do pełnienia zadania. Jest to fajna robota. 
I wkoncu bym chciał trochę zarobić 
Coś o sobie: Mam na imię Filip mam 17 lat. Gram często w MTA i chciałbym prosić bardzo serdecznie o przyjęcie mnie do tej pracy. Dam z siebie wszystko i mam nadzieje o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby.
Edytowane przez fifi11

Nick:Widski
Imie:Dawid
SID: 41155
Przeczytałeś regulamin?:  Tak bo laweta jest kozacka ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):  3-5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Chciałbym dołączyć do jakieś frakcji, ponieważ zawsze coś nowego . i jest to napewno lepsze niż ciągle strzelanie się  innymi graczami
Coś o sobie:  Mam na imię Dawid mam trzynaście lat  pochodzę z małego miasteczka koło opola na co dzień gram w MTA  i parę innych  lubię też jeździć na rowerze i także grać w koszykówkę , jestem osobą z która da się dogadać i pogadać normalnie chciałbym zostać informatykiem, chyba że się coś zmieni a jako drugą rzecz  którą chciałbym robić to zostać mechanikiem .

Edytowane przez Newer

Nick: guake123
Imie: Kamil
SID:1621
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak, posiadam oba.
Przeczytałeś regulamin?: Dopiero zaczynam
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia/RP - 9.5/9.25
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Spedzilem na serwie dzis z dobre 8h czyli dzienie realnie od 1h-3h zależnie rowniez od dnia.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlatego ja, ponieważ byłem w tej frakcji na tym serwerze raz i spodobała mi sie, ale nie mialem czasu żeby kontynuować swoja pasje do konca. Byłem w frakcji za czasow Xsardes spoko ziomek, ale mniejsza, wróćmy dlaczego ja ponieważ posiadam duze doswiadczenie na temat pomocy drogowej nie raz ani nie dwa ani nie trzy bylem liderem/v w frakcji. Chciałbym kontynuować swoją pasje w frakcji SARA na stanowisku Adept oraz iść w wyższe rangi, życzę wszystkim powodzenia i milego dnia/wieczora.
Coś o sobie: Hejeczka majstereczka z tej strony Kamilek i latek mi 17 oraz siedze w województwie pomorskim. Moimi najlepszymi zainteresowaniami to Pilka nozna, Graneczko w giereczki, bieganko, spedzanie czasu z znaj/dziewczyna! I myślę ze nie potrzebnie sie rozpisywac dalej ponieważ to nie chodzi o jakies wielkie rozpisanie tylko umiejętność.

Szczesliwego czytania życzy Kamil/guake123

I milego wieczora!

15 godzin temu, Gość Nescik napisał:

Nick:Nescik

Imię:Ernest

SID:23951

Posiadam sprawny i dobrej jakości mikrofon

Posiadam discord jak i zarówno ts3

Regulamin przeczytałem dokładnie:Tak bo laweta jest kozacka ❤️

Znajomość RP/ortografii:10

Jestem w stanie poświecić na służbę około 5 godzin dziennie

Jestem doświadczonym chłopakiem, jestem zaradny potrafie się zachować i wydaje mi się że jestem odpowiednim wyborem jeśli chodzi o tą profesje.

Jestem zapalonym graczem, fanem piłki nożnej oraz szybkich samochodów.

Pozdrawiam 😄

Nick: chlopek
Imie: Szymon
SID:41529
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście 
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 I 10/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Spokojnie pare godzin dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): A więc, od dobrych 8-iu lat gram na poważnych serwerach Roleplay, gdy zobaczyłem ten serwer stwierdziłem czemu nie, lecz nie lubię grać bez frakcji, wolę pograć trochę rp niż jeździć bez sensu, wiadomo. Mam zamiar grać Full rp i sobie jak i innym graczom urozmaicac grę maksymalnie jak tylko potrafię, nigdy nie grałem w tej frakcji na serwerach RPG więc postanowiłem spróbować. Mam ogromne chęci fajnie pograć i poważnie pograć z innymi graczami
Coś o sobie: Mam 20 lat, jestem z lubelskiego, od ponad 8smiu lat gram na Rp Ale i od niedawnego czasu na serwerach RPG. Nie oszukujac nie gram całymi dniami na komputerze poniewaz pracuje i mam inne obowiazki, lecz pare godzin dziennie lubię pograć I poodrygwac. Lubię A wręcz kocham grać i odgrywać rp, ponieważ dla mnie ciągłe wchodzenie i bicie hajsu przez pare godzin żeby było go co raz więcej jesy trochę bez sensu. Liczę na to że rozpatrzycie pozytywnie. Pozdrawiam!

Nick:JDeniss
Imie:Oskar
SID:10584
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Oczywiście 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Naturalnie
Przeczytałeś regulamin?:Tak bo laweta jest kozacka ❤️
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8,5
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3-4 godzinki
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ mam nie małe doświadczenie, jestem osobą bardzo aktywną, mam bardzo dużo czasu na grę, staram się jak najlepiej mogę dlatego idealnie nadaje się do tej frakcji.
Coś o sobie:Mam na imię Oskar oraz jak wyżej wspomniałem mam 16 lat. Uczęszczam na codzień do technikum informatycznego w okolicach Krakowa. Interesuję się sportem, w szczególności piłką nożną oraz ogólnie pojętą informatyką. Lubię grać w gry komputerowe jak i aktywnie spędzać czas. Wydaję mi się, że jestem sympatyczną osobą, z poczuciem humoru. Nie lubię, gdy ktoś w moim towarzystwie czuje się źle i mam nadzieję, że takich przypadków nie spotykam zbyt wiele

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.