PoteznyWarmianin Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 (edytowane) No niestety, skończyłem się na serwerze, nie mam po co wracać, mój pobyt w administracji to najlepsze momenty na serwerze które jako jedyne dobrze wspominam. Dzięki każdemu za gre oraz pozdrawiam każdego z którym miałem bliższy kontakt na serwerze jak i poza a szczególnie dziękuje @turbii bo dzięki tobie miałem szansę spróbować swoich sił w adm ale nie wykorzystałem tego.... przepraszam. 😞 Już raczej mnie nie zobaczycie na serwerze :(((. Jednak nie tak łatwo odjeść z serwerka Edytowane 14 Marca 2020 przez MagicznY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 20 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 3 maj się zawsze w naszych sercach, 💓 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ah no pa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polak Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 No hej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tredox Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Żegnaj 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuRoSeK Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 [*] hi magiczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Trzym się mordo będę tęsknił mogę cię na dsc dodać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 22 godziny temu, Ryuuga napisał: ;C magiczny wracaj Albo oddaj mi swój majątek, wtedy możesz nie wracać XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 21 godzin temu, Arctic napisał: 3 maj się zawsze w naszych sercach, 💓 Narka 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 14 godzin temu, Jeste_Z_Polski napisał: No hej. no hej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 20 godzin temu, Txz napisał: Ah no pa papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 1 godzinę temu, TurboWojtek napisał: Trzym się mordo będę tęsknił mogę cię na dsc dodać ? Pewnie, że tak ⓀⒶⒸⓅⒺⓇ#0795 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 1 godzinę temu, xm3ku napisał: czym sie z fartem bye bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 2 godziny temu, NeuRoSeK napisał: [*] hi magiczny [*] hi NeuRoSeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 13 godzin temu, Tredox napisał: Żegnaj Papatki 😞 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 21 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 9 godzin temu, KrzysztoW napisał: [*] [*] [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajuszko1 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 3maj się. 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoteznyWarmianin Opublikowano 22 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 2 godziny temu, jajuszko1 napisał: 3maj się. 😄 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi