Serolian Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 Nick:serolian Nick na serwerze: serolian SID: 35386 Na którym spotkaniu będziesz 1/2: 1 Coś od siebie: dziękuję za szansę i obiecuję nie zawiodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Funisiak Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 (edytowane) Nick:Funisiak Nick na serwerze: Funisiak SID:27413 Na którym spotkaniu będziesz 1/2: jeszcze nie wiem, raczej pierwszym. Coś od siebie:dziękuję za szanse. Edytowane 26 Lutego 2020 przez Funisiak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TheDowski Opublikowano 26 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2020 23 godziny temu, TheDowski napisał: Nick:TheDowski Nick na serwerze: TheDowski SID:22271 Na którym spotkaniu będziesz 1/2: 1, jak coś się zmieni to napiszę. Coś od siebie:Bardzo dziękuję za szansę pojawienia się w akademi. Mnie jednak nie będzie na pierwszym spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyróżniony komentarz BoMb3LeK Opublikowano 28 Lutego 2020 Wyróżniony komentarz Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 W dniu 24.02.2020 o 17:18, papcio napisał: Nick: świrTPO Nick na serwerze: swirTPO SID: 41638 Na którym spotkaniu będziesz 1/2: na 2 Coś od siebie: dziekuje że dajecie mi szanse na kandydata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDowski Opublikowano 28 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 Bardzo przepraszam @papciooraz wszystkie osoby ,które chciały dość do sara I ,że im zabrałem miejsce ale nie jest to bezpośrednio moja wina. Popsuł mi się komputer i przeszedłem na starszego laptopa na ,którym nie działa ts3 i to jest główna przyczyna.Mam nadzieję że papcio wyciągnie konsekwencje nwm blacklista bo bardzo zawiniłem bardzo przepraszam.Pisałem że nie odejdę ale próbowałem to naprawić lecz się nie udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 28 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2020 (edytowane) Osoby które nie byli na spotkaniu drugim macie czas do 19 zgłosić się do mnie w prywatnej wiadomości! Lub zostaniecie usunięci z akademii Edytowane 28 Lutego 2020 przez papcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez BoMb3LeK,
Dostaję czarną listę w frakcji SARA pomimo usunięć jego odpowiedzi (3 raz)-
Rekomendacja dodana przez papcio
0 reakcji
Pokaż odpowiedź