Skocz do zawartości

Wielka Rekrutacja do A-SARA marzec v2 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wielka Rekrutacja do A-SARA

WYMAGANIA:

-sprawny mikrofon

-dojrzałość emocjonalna

-dokładne zapoznanie się z regulaminem (Zaakceptować/ poważnie go przeczytajcie go do końca, to najważniejsze)

-komunikator discord oraz ts3, bez tego nawet nie pisz podania

-pracowitość i chęć wzmocnienia struktur frakcji

-Jeżeli macie odejść po 2 dniach z frakcji to nawet nie piszcie podania i dajcie szanse innym

-Pisząc trzy zdania, gdzie minimum trzeba trzy okazujecie tylko chęć na przynależność do frakcji.

Zaakceptować regulamin (Reakcja pod regulaminem)

-Liczymy na rozbudowane podania, powodzonka!

Wzór:

Nick:
Imie:
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:
Przeczytałeś regulamin?:
Znajomość RP/Ortografii (0-10):
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Coś o sobie:

REKRUTACJA POTRWA DO PONIEDZIAŁKU 23.03.2020 GODZINY 19:30 

Edytowane przez papcio
  • Like 17
  • Dzięki 1
  • Haha 1

Nick:Ambroo
Imie:Gracjan
SID:41391
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak.
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4 lub 5 h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym Pracować W tej Frakcji Ponieważ Lubię Ogrywać RP Ekscytują Mnie Samochody A Ta Praca Jest Z Tym Związana już Byłem W Tej Frakcji Ale Odwalałem Za To Bardzo Przepraszam I Teraz Nie Będę Odwalał I Dam Z Siebie Wszystko.
Coś o sobie:Mam Na Imię Gracjan Mam 13 Lat Mieszkam W Woj. Mazowieckim. Lubie Grać W Gry Najbardziej W Mta I Na Waszym Serwerze. Uczęszczam Też Na Treningi Boksu Jestem Osobą O Ścisłym Charakterze I Myślę Że To Jest Moją Dobrą Stroną.

Edytowane przez Ambroo
  • Haha 7

Nick:Lukon
Imie:Marcin
SID:3D54804E17A9F6F6E6604E830D174F04
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):Znajomość RP (8 tak myślę) Ortografia(10)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):1h co najmniej dziennie 😄
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):
Dlaczego akurat ja?
1. Lubię poznawać nowe osoby
2. Myślę że SARA potrzebuje takiej osoby jak ja 🙂
3. Było by to dla mnie kolejną rozrywką na serwerze. A czemu by nie połączyć rozrywki z zarabianiem pieniędzy 😋

Coś o sobie: 
Cześć, mam na imię Marcin. Mieszkam w powiecie Wołomińskim (Mafia Wołomin wiadomo). Z zainteresowania to dziewczyny  i motoryzacja. Pozdrawiam

• Like 1

Nick: JadeDoMaka
27368
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: 
TAK
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TAK
Przeczytałeś regulamin?: TAK
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9/10/ Ortografia 10/10

Imie: Miłosz

SID: 27368

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): realnie jest to 6-7 godzin

• Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Dlatego iż jestem w stanie realnie spędzić sporo czasu na służbie co przekłada się to na moją efektywność. jestem osobą dojrzałą emocjonalnie , oraz okazuję szacunek każdemu . W samym gta pasjonuje mnie jazda samochodem i uważam , że odnajdę się w tym doskonale i "poczuje się jak ryba w wodzie" . Posiadam sporo doświadczenia w samym mta ( gram od 4 lat , ~3500 godzin w mta na serwerach rp) .
  • Coś o sobie:Cześć mam 19 lat i jestem cukiernikiem. Pochodzę z Gniezna lecz mieszkam od 6 lat mieszkam w poznaniu . Moim ulubionym  jest jazda samochodem . Mam sporo dystansu do samego siebie , mam poczucie humoru , okazuje się z szacunkiem do każdego.

Życzę spokojnego sprawdzania podań , miłego dnia pozdrawiam Miłosz aka JadeDoMaka

• Like 2

Nick:Fiflaczeqqq.
Imie:Filip.
SID:41474.
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Posiadam.
Przeczytałeś regulamin?:Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10):Rp-8,Ortografia-8.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):4 lub 5h.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Chciałbym Pracować W tej Frakcji Ponieważ Lubię Samochody A Właśnie Ta Frakcja Jest Z Tym Związana.Też Przyjemnie Odgrywa Mi Się RP Z Różnymi Osobami.Oraz Chciałbym Uświadomić Że Nie Będę Stwarzał Problemów I Odwalał Na Służbach.
Coś o sobie:Mieszkam W Woj. Mazowieckim Mam 13lat Lubie Spędzać Czas Przy Graniu W Gry min. Call of duty Warzone i Mta San Andreas Oraz Lubię Spędzać czas na dworze Mój Charakter Jest W Dużej Części Śmieszny Oraz  Koleżeński.

Edytowane przez Fiflaczeqqq

Nick: Baranowskyy.
Imie: Piotrek
SID: 38804
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam obydwa.
Przeczytałeś regulamin?: Tak, przeczytałem.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Po 3-4 godziny
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ chciałbym w jakiś sposób podnieść strukturę frakcji. Zobowiązuję się do dbania o lawetę na mojej służbie. Bardzo chciałbym pracować w tej frakcji, ponieważ lubię, i umiem odgrywać akcje RP. Denerwuje mnie zachowanie niektórych graczy którzy zostawiają swoje pojazdy na środku drogi, bądź stoją w miejscu nieprzeznaczonym do parkowania.
Coś o sobie: Mam na imię Piotrek, mam 16 lat, interesuje się mechaniką pojazdową. Mieszkam w województwie Kujawsko-Pomorskim. Mam osobowość ekstrawertyka i bardzo lubię nawiązywać nowe znajomości. Mam bardzo duży dystans do siebie. Zobowiązuję się do szanowania osób o wyższej randze ode mnie. Gram na serwerze MultiRPG od 04.02.2020 i zebrałem tam już ponad 10k minut oraz posiadam również ponad 10k SRP. Uczęszczam do szkoły zawodowej o profilu Elektromechanik Pojazdów Samochodowych. 

Edytowane przez Baranowskyy1

Nick: Henryksonee
Imie: Henryk
SID:47320
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak tsa i discorda
Przeczytałeś regulamin?: Tak wspominam o lawecie
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp 8/10 Ortografia 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-7h 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bardzo lubie grac na komputerze jezdzcic samochodami oraz rozmawiac z ludzmi . Bardzo duzo gram na komputerze wiec mysle ze sie spisze na słuzbie. Chcialbym robic cos lepszego niz jezdzic  pociagiem . jestem graczem nocnym wiec bedzie kto jezdzil wieczorem. Bardzo zalezy mi na tym zawodzie.
Coś o sobie: Witam jestem Henryk . Mam 16lat. Mieszkam w woj. Śląskie Lubie grac w gry komputerowe oraz grac w gale. Chodze do 1kl Branzowej. Bardzo lubie rozmawiac z ludzmi . Duzo gram na serwerach chociaz nigdy nie bylem we frakcji

Edytowane przez HenieQQ

Nick:remeg321
Imie:Michał
SID:47321
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-5 godzin 
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bardzo lubię grać na tym serwerze .Bardzo dobrze dogaduje się z innymi graczami.Bardzo zależy mi na tym  zawodzie 
Coś o sobie:Siema jestem Michał.Mam doświadczenie w rp.Lubie grać na komputerze.Umiem odgrywac animacje w rp.Bardzo dobrze sie dogaduje z innymi

Nick: Borkosss
Imie: Kuba
SID:46424
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam TS, oraz discorda.
Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem cały regulamin, wspominam o lawecie.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 i 10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Na służbię mogę być cały dostępny czas jaki jestem na serwerze, od 3h do 8h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Daję gwarancję ukończenia Akademii na wysokim poziomie. Daje gwarancję godnego reprezentowania frakcji SARA oraz umocnienia struktury po przez moje dojście. Jeżeli będę miał ciekawy pomysł podeślę go liderom frakcji. Brak jakichkolwiek kar oraz banów na serwerze!
Coś o sobie: Siemandero jestem Borkosss, na scenie MTA przesiaduje głównie na serwerach RPG + DayZ już od 2012r. Co do serwerów RPG mam wiele doświadczenia byłem w każdych frakcjach jako lider bądź v-lider, i najwyżej na Stanowisku Administratora. Potrafię odgrywać RP po przez komendy oraz animacje. Interesuje się prywatnie Motoryzacja, kończę technikum samochodowe i to w sumie na tyle.
Pozdrawiam
Borkosss

Nick: ksiadzkrystian
Imię: Krystian
SID: 40710
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Owszem.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Myślę, że ortografia - 10, RP - 9.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Około 4-5 godzin.
Dlaczego ty (min. 3 zdania): Zacznę od tego, iż mam spore doświadczenie z odgrywaniem akcji RolePlay. Grałem na kilkunastu większych serwerach RP zarówno w SAMPie, jak i w MTA. Jestem opanowany i praca w grupie nie stanowi dla mnie żadnego problemu. Mam sporo wolnego czasu, który mogę poświęcić na służbę. Oczywiście spełniam wszystkie podane wymagania.
Coś o sobie: Nazywam się Krystian i jestem dość wysokim, zielonookim blondynem. W wolnych chwilach lubię zrelaksować się z kubkiem kawy przy ulubionym filmie, czy serialu. Interesuję się zjawiskami paranormalnymi. Z charakteru jestem bardzo miłym i towarzyskim nastolatkiem. Myślę, że nie sprawiam konfliktów, lecz próbuję je zwalczać.

edit: Przypomniało mi się, że zapomniałem napisać o lawecie. 😄

Edytowane przez ksiadz krystian

cvcoWAp.png

Nick: Wikary
Imie:  Nazywam się Wiktor.
SID: 47275
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam mikrofon.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Oczywiście, bez tego nie pisał bym podania 😉
Przeczytałeś regulamin?: Oczywiście, dodam jeszcze że zawsze chciałem jeździć lawetą na tym serwerze.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): myślę że około trzech godzinek dziennie.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Myślę że nadaję się na te stanowisko z kilku powodów: jestem cierpliwy i wyrozumiały, ciężko wyprowadzić mnie z równowagi, spełniam wszelkie wymogi rekrutacji oraz umiem podporządkować się rozkazom.
Coś o sobie: Jestem Wiktor, ale to już wiecie. Obecnie chodzę do Liceum, interesuje się: wędkarstwem,programowaniem oraz motoryzacją. 

Nick: jacobbrick

Imię: Jakub

SID: 33659
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Przeczytałeś regulamin?:Tak, coś o lawetach

Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dwie godziny codziennie

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie tą pracę, nawet mam plan zatrudnić się do pomocy drogowej. Też lubię odgrywać RP. Bardzo dobrze dogaduje się z innymi graczami, chciałbym być laweciarzem 

Coś o sobie: Witam mam na imię Jakub. Interesuje się Informatyką i składaniem komputerów, też motoryzacją i szybkimi samochodami. Lubię grać na komputerze. Bardzo dobrze nawiązuje nowe kontakty i innymi.

Pozdrawiam :heart:

Nick: Turkan
Imie: Jakub
SID: 2092
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10-10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 4h-5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Ponieważ jestem ogarniętą osobą jeżeli chodzi o sprawy Frakcyjne, jestem miłą oraz życzliwą osobą dla innych.  Ponieważ jestem ogarniętą osobą jeżeli chodzi o sprawy Frakcyjne, jestem miłą oraz życzliwą osobą dla innych. Ponieważ jestem ogarniętą osobą jeżeli chodzi o sprawy Frakcyjne, jestem miłą oraz życzliwą osobą dla innych. 
Coś o sobie: Siema mam na imię Jakub, pochodzę z województwa Łódzkiego. Interesuję się różnymi modelami aut starych oraz tych nowych. Uwielbiam z moimi kolegami dużo jeździć na hulajnodze i uczyć się nowych tak zwanych '' tricków '', od dziecka interesowałem się samochodami oraz składaniem rowerów oraz hulajnóg. Interesuje się również grami komputerowymi oraz robieniem grafików dla różnych osób lub dla mnie na spróbowanie. Bardzo lubię słuchać większości muzyk. Lubię bardzo składać np inne części do hulajnogi i robić poprawnie '' tricki ''. Chciałbym zostać grafikiem ale to takie moje małe marzenie ale myślę że się spełni.Lubię też grać w gry takie jak np: LOL, Cs Go, MTA i wiele innych. Uwielbiam swojego kota o imieniu Garfild oraz moje rybki. Uwielbiam słuchać Trippie Red, Żabsona, Chillwagon oraz wiele innych artystów muzycznych. Uwielbiam dużo grać kiedyś trenowałem Boks a teraz MMA z czego się bardzo cieszę że mogę robić to co lubię i że mogę chodzić na treningi. Co każde wakacje wyjeżdżam z znajomymi na tak zwane Kolonie na których jest zawsze ubaw, uwielbiam też rysować różne postacie lub coś podobnego też to jest moją pasją którą też lubię robić.  Nie mogę się doczekać wakacji ponieważ będę mógł wyjechać oraz jeździć dłużej na hulajnodze niż teraz cieszę się że dostaje dobre oceny. Lubię czytać książki ale tak nie do końca, gram przeważnie z kolegami z klasy lub dawnej szkoły ale i tak się z tego cieszę że mogę z nimi spędzać czas i że mogę z nimi pograć.

Nick: Piiotrus

Imię: Piotr

Sid: 41064

Czy posiadasz sprawny mikrofon?:  Tak, posiadam

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3: tak posiadam.

Przeczytałeś regulamin:tak, przeczytałem.

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): Podczas szkoły mogę przeznaczyć 1godz, a w weekend 4godziny.

Dlaczego ty zdania (min 3 zdania): Uwielbia odgrywać RolePlay. Nienawidzę  pozostawionych aut na  drodze i źle zaparkowanych, i też chce się nauczyć odpowiedzialność za lawety itp. Myślę że nadaje się do tej frakcji.Chce wzmocnić tą frakcję. Praca mi się podoba i dobrze opłacalna 

Coś od siebie: Cześć mam na imię Piotrek mieszkam na woj. Śląskim 

Uwielbiam motoryzacje i jaram się tym i ta praca jest związana z tym i bardzo bym chciał się dostać i nie zawiode was jak dacie mi szansę.Uwielbiam grać gry komputerowe i nie tylko,gram w klubie piłkarskim.Jestem rozsądnym człowiekiem i bez problemów nie daje się prowokować i robię co mam robić.Chodze jeszcze do podstawówki ale już nie długo kończę.W dalekiej przyszłości chce zostać mechanikiem samochodowym dużych firm.Umiem rozmawiać z ludźmi i mam kulturę osobistą.  Bardzo bym chciał dołączyć do tej frakcji z powodu że mnie  jara motoryzacja.Mam sporo dystansu do siebie,grałem na dużo serwerach rp(RolePlay) i bardzo mi się podoba mam nadzieję że się dostanę.

Edytowane przez Piiotrus

Nick:patrk
Imie:Patryk
SID:46456
Przeczytałeś regulamin?:Tak wspominam o laweciw
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):z 4 do 5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bardzo chciałbym pomagać ludziom. Jestem bardzo miły. Nie mam problemu przyporzadkowaniu do wyższych rang ode mnie. Bardzo chciałbym pracować w SARA.
Coś o sobie:Mam na imię Patryk. Mam 14 lat. Interesuje się samochodami. Praca w SARA by była dla mnie wielką przyjemnością. Myślę że jak będę w tej frakcji to nie odejdę po 2 czy 3 dniach.

Nick: oliwier2313
Imie: oliwier
SID:46543
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak z ts słabo ogarniam sorki
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7 jestem wmiare nowy
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 1godzne 2
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):ponieważ jak zabieram się za coś to nie rezygnuje z tego . jestem miły . nie lubię jeżeli ktoś jest toxyczny i jestem przeciwko tego 🙂
Coś o sobie:jestem pracowity i lubie czasem do kasyna wbić

Nick: uszatek69

Imie: Tomasz
                                                                                                                             wspominam o lawecie która była w regulaminie 🙂

SID: 39281

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak, posiadam oba ale z TS3 mam ostatnio problemy

Przeczytałeś regulamin?: tak przeczytałem

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): od 3h do 7h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubie oraz szanuje frakcje. Myślę że dobrze pracuje w służbach. I zawsze chciałem być w frakcji SARA.

Coś o sobie: Siema jestem Tomasz mam 14 lat mieszkam w województwie Małopolskim,myślę że mi się uda dostać do frakcji.🙂

Edytowane przez uszatek69
  • Haha 1

Nick: michemix208
Imie: Michał
SID: 39974
Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem pół miesiąca temu, ale teraz też przeczytam dla przypomnienia
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ponad 500 minut
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chcę, by ludzie nie zostawiali swoich aut byle gdzoe, więc chciałbym to poprawić i im udowodnić, że ze mną nie ma szans na jakieś wygłupy. Jestem poważnym człowiekiem, który swój zawód traktuje jako pasję i wierność. Potrafię wytrwać bardzo w swoim fachu. Trudno mnie wyprowadzić z równowagi psychicznej oraz fizycznej 😉
Coś o sobie: Moje życie będę poświęcał motoryzacji, która jest moją realną pasją. Dla każdego staram się w jak największym stopniu okazać szacunek, dlatego również jest mi łatwo dogadać się z innymi. Jestem człowiekiem sukcesu i porażek co mnie determinuję, ale szybko wracam do szczęscia, które mnie motywuje do dalszego działania.

Nick: PeChoWyDzieCiaK
Imię: Maciej
SID: 42090
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): Ortografia 9, Rp 8-9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 4-5 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Myślę że nadaję się do frakcji ponieważ, mam już styczność z SARA. Bardzo interesuję mnie ta frakcja ponieważ widziałem nie raz akcje w której występowała SARA.

Coś o sobie: Nazywam się Maciej, chodzę do 2 klasy zawodowej (Mechanik samochodowy). Interesuję się mechanizacją, piłą nożną, motoryzacją oraz stolarstwem. Jestem miłą, spokojną, cierpliwą i pomagającą osobą. 

Nick: PIOTREK9922
Imie: Piotr
SID: 44628
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak ( lawecie ❤️ )
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10 RP ( Zależy na jakie ) i orto 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 3 godzin do 5/6 realnie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja Dlatego, Ponieważ Nie Miałem Jeszcze Styczności z Tą Frakcją Więc Chciałbym Zacząć Nową Przygode z Tą Frakcją.
Ponieważ Wiem, Że Się Na Mnie Nie Zawiedzie Cię Na Mnie. Jestem Dojrzały Emocjonalnie i Mam Nadzieję, Że Was Nie Zawiodę. I Jestem Chętny Do Pracowania w Tej Frakcji i Przynależny Do Tej Frakcji.
Coś o sobie: Mam Na Imię Piotr, Mam 13 Lat. Lubię Grać w Piłkę Nożną i Gry Komputerowe, Lubie Biegać Zdobywać Osiągnięcia z Sportów itp.
Pochodzę z Warszawy, Mam Poczucie Humoru i Nie Jestem Jakiś Zamożny.

Nick:Serekkk
Imie:Patryk
SID:47329
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak oby dwa
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 ort 9/10 RP
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Mysle ze nadaje sie do frakcij napewno chialbym sprobowac swoich sil,widzialem duza akcij w ktorych wystepowal sar zainteresowalo mnie to
Coś o sobie: gram na serwie od 5 dni ale gralem na duzej ilosci serwerow RP

Nick: Treesik 

Imie: Rafał 

SID: 31519

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak, oraz bardzo chciałbym jeździć lawetą

Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP - 7 Ortografia - 9

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 2h do 5h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Chciałbym zostać członkiem A-SARA, ponieważ szanuję frakcję, nie licząc mojego ostatniego głupiego incydentu za który jest mi bardzo wstyd, chciałbym zobaczyć jak to jest  oraz zobaczyć jak wygląda frakcja od środka. Myślę, że będę dobrym kandydatem do frakcji A-SARA

Coś o sobie: Jestem Rafał, mam 15 lat. Interesuje się jazdą crossem, lubię czytać książki oraz grać w gry komputerowe, jak i planszowe, jestem ambitny oraz dążę do celu

Nick: Stoku.
Imie: Wojciech.
SID: 47773
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.
Przeczytałeś regulamin?: Tak.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4 godziny.
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? Otóż dlatego, że jestem OGARNIĘTĄ osobą, która umie współpracować. Umiem się dostosować do poleceń rangi wyższej. Jestem również osobą cierpliwą, spokojną oraz grzeczną.
Coś o sobie: Nazywam się Wojciech, mam 15 lat i uczęszczam do 1 klasy technikum. Interesuję się motoryzacją.

Nick: ManuaL
Imie: Sebastian
SID: 47308
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Owszem
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jasne ze tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak, wspominam o Lawecie.
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5 godzin
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą spokojną, opanowaną, zawsze zastanawiam się przed tym co zrobię, większość decyzji podejmuje z zimną krwią, patrząc obiektywnie na daną sytuację. Dostosowuję się do sytuacji, w których się znajduje. Uważnie słucham poleceń i zasad dyktowanych przez osoby wyżej w hierarchii. Chcę uczestniczyć w życiu serwera i pomóc w utrzymaniu porządku w czym pomoże mi obecność w szeregach SARA.
Coś o sobie: Mam na imię Sebastian. Mam 19 lat i mieszkam w UK, lecz z pochodzenia jestem Polakiem. Interesuje sie sportem, e-sportem, motoryzacja oraz elektronika. Na co dzień miło spędzam czas grając w Multi Theft Auto oraz , lub nieco odstresowujac sie na silowni. Jestem spokojnym, miłym oraz przyjaznym graczem. Bardzo szybko nawiązuje nowe znajomości, ogólnie szybko się do wszystkiego przyzwyczajam. Do graczy zwracam sie z kultura jak i zarówno powaga.

Nick: Borys_
Imie: Olek
SID: 41615
Przeczytałeś regulamin?: Tak, wspominam o lawecie.
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 9. Orto 8,5 (Trochę się zapomniało bo mieszkam w Holandii)
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem ogarnięty i jestem stabilny emocjonalnie (umiem się powstrzymać od wyzywania). Umiem również odgrywać bardzo dobrze RP. No i co tu jeszcze dodać hmm, umiem dobrze jeździć, jestem pomocny i jestem zgrany z ekipą :D.
Coś o sobie: Cześć jestem Olek mam 16 lat. Od 4 lat mieszkam za granicą (w Holandii). Chodzę tu do szkoły. Na MultiRPG gram codziennie i bardzo podoba mi się ten serwer. Chciałbym bardzo dołączyć do SARY. Pozdrawiam :).

Edytowane przez Borys_
Błąd i zapomniałem o czymś

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.