KARKOSZ Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: KARKOSZImie:FilipWiek:14 latSID:44480Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak obie platformyPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-5h dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Interesuje się dużo tirami i ogólnie motoryzacja. I oczywiście szukam dobrej roboty na serwerze, która by mi się podobała i nie nudziła. Jestem osobą wyrozumiałą, spokojną i opanowaną i zawsze mam uśmiech na twarzy,w większości dni mam wolny czas dlatego chciałbym go jakoś wykorzystać nie nudząc sięCoś o sobie:Mam na imię Filip. Mam 14 lat. Pochodzę z województwa lubuskiego. Bardzo lubię pograć sobie RP. Interesuje się motoryzacja szczególnie tirami. Jestem bardzo miły, wyrozumiały i zawsze uśmiechnięty. DZIĘKUJE I POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubek2007 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: Jakubek2007Imię: JakubWiek:13SID: 37303Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takPrzeczytałeś regulamin?: kocham bardzo lawetki polecam się na przyszłość❤️Znajomość RP/Ortografii (0-10):Rp 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie):2-3 godz dziennie w czasie szkoły a tak jak jest wolne do to około 5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Bardzo podoba mi się owa frakcja. Chciałbym w niej być. Myślę że nadaje się do tej frakcji.Mam małe doświadczenie z innych serwerów rp. Uważam że będę się nadawał umiem słuchać wyższych rang nie wyzywam jestem miły dla innych. Patrzyłem już na pracowników SARA więc myślę, że ogarnę sytuację. Nie mam problemu z karami np. prawko, mute tylko raz dostałem prawko 😄Coś o sobie:Nazywam się Jakub i mam 13 lat. Mieszkam w województwie pomorskim. Chodzę do podstawówki (jak narazie wszystkie klasy przeszedłem :P) Jestem miłym i życzliwym człowiekiem .Interesuje się ogrodnictwem,rolnictwem i motoryzacją.Bardzo lubię grać w piłkę ręczną oraz nożną. Jestem typem pracowitym na dworzu a w domu to prawdziwi leń. W weekendy bardzo dużo gram więc na luzie będzie norma zrobiona. Edytowane 23 Marca 2020 przez Jakubek2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiu Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick:MosiuImie:PiotrWiek:16SID:22026Czy posiadasz sprawny mikrofon?:OczywiścieCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak posiadam te komunikatory.Przeczytałeś regulamin?:OczywiścieZnajomość RP/Ortografii (0-10):9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Myśle że ok 5-6hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ponieważ umiem odgrywać dobrze rp, zawsze chcialem być w tej frakcji, lubie pracować, i chcial bym pozarabiac w inny sposob niz np. Górnii.Coś o sobie: Siema mam naimię Piotrek mam 16 lat mieszkam w kielcach chodze do technikum samochodowego. Lubie grac w mta a szczególnie na serwerze MultiRPG. Moim hobby jest: motoryzacja, rower, sport, oraz gry komputerowy (szczególnie cs, MTA). To tyle z mojej strony czekam na wyniki rekrutacji. Miłego dnia! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xmati13 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: Ma.tii Imie:Mateusz Wiek: 14 SID:40887 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tqk Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h w tygodniu a w weekend nawet cały dzień. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): nie lubię aut porzuconych na środku drogi. Bardzo chciałbym dołączyć to tej frakcji i ja wzmocnić. Jestem osobą odpowiedzialną dlatego myślę że sprawdzę się na tym stanowisku. Coś o sobie: mam na imię Mateusz mam 14 lat i bardzo interesuje się motoryzacja mam 13k minut na tym serwerze i poświęcam dużo czasu na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pochciuu Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: PochciuuImie: MichałWiek: 18SID: 42150Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak.Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak.Przeczytałeś regulamin?: Tak.Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8/10, ortografii 9/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): na służbie, jestem w stanie przesiedzieć dziennie jakieś 2-3h, gdzie zależy to od dnia.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem osobą sumienną odpowiedzialną, oraz z promiennym uśmiechem ;). W 2019 roku ukończyłem 18 lat, także mój wiek wprowadza mnie już, w byciu osobą pełnoletnią, gdzie muszę wykazać się odpowiedzialnością, a nie robić wszystko bez konsekwencji Tak samo, potrafię pracować w grupach, nie ma problemu abym się podporządkował osobie z wyższą rangą, także nie powielam faworyzacji innych graczy. Do każdej sytuacji staram się podejść z dystansem, oraz wykonać swoją pracę jak najlepiej się da, aby żadna z osób nie została niesłusznie ukarana - jeśli jest to możliwe. W życiu prywatnym nie ma ze mną żadnych problemów, które mogłyby przenieść się na służbę we frakcji.Coś o sobie: Jestem osobą sumienną, w bardzo duży sposób szanuje sobie porządek, oraz dyscyplinę, staram się być profesjonalny, w każdym swoim aspekcie. Odpowiedzialność u mnie składa się z wielu czynników, w tym co się dzieje w domu, staram się przenosić gdziekolwiek jestem, zawsze staram się podejść do sprawy z powagą, oraz wysłuchać wersji obu stron. Na mojej twarzy codziennie widnieje uśmiech, którym "eliminuje" grobową cisze. Aktualnie chodzę do II klasy zawodowej na kierunek Murarz-Tynkarz, oraz pochodzę z Województwa Małopolskiego. Na co dzień interesuje się informatyką, także jest to moja pasja, którą chciałbym kontynuować po zakończeniu szkoły. W wolnym czasie wychodzę ze znajomymi na miasto, lub uczę się języków programowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marszol Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: MarszolImie: KacperWiek:14SID:43645Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: Tak (laweta)Znajomość RP/Ortografii (0-10):Ort 9/10 RP 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): W tygodniu z 5h w weekendy z 11hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Na frakcje poświęciłbym bardzo dużo czasu ponieważ chciałbym się dobrze spisać. Lubie bardzo odgrywać RP. Bardzo spodobała mi się frakcja A-SARA i chciałbym spróbować swoich sił.Coś o sobie: Mam na imię Kacper mam 14 lat chodzę do klasy 7.Mieszkam w Małopolsce. Interesuję się grami komputerowymi oraz piłką ręczną. Edytowane 22 Marca 2020 przez Marszol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Domi. Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: Domi.Imie: DominikWiek: 17latSID: 40001Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam mikrofonCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadamPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8-10 RP 7-10 Ortografii Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): ok. 3-5h dziennie lub wiecej Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem opowiedzialną osobą (mam mlodsze rodzenstwo ktorym sie opiekuje) pod nieobecnosc rodzicow. Jestem otwartą osobą, ucze sie na błędach, staram sie nie popelniac tych samych błędow. Pragne pomagac i umilac grę na serwerze. Nie lubie gdy ktos pozostawia swoje auto byle gdzie i utrudnia to gre. Coś o sobie: Jestem milą, pomocną osobą, lubie ludzi. Duzo czasu spedzam na serwerze wiec czesto bede na sluzbie. Nie ukrywam ze bardzo chcialbym dostac sie do A-SARA😁 POZDRAWIAM I ZYCZE WSZYSTKIM POWODZENIA🤗 Cytat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogus Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick:gogus Imie:Bartek Wiek:13 SID:22348 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:tak Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):kilka miesiecy Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):zawsze denerwowaly mnie zawalone chodniki przez auta. chciałem tez pomagac w oczyszczniu drogi po różnego rodzju wypadkach. chciałbym również sprawdzic czy praca będzie sprawiała mi przyjemność Coś o sobie:polubiłem serwer gram juz kilka miesiecy lubie anime (głównie dragon ball GT) i chce sie przetestowac w tej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sraczka545 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: Martyncia545Imie: MartynaWiek: 13SID: 33052Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: takPrzeczytałeś regulamin?: takZnajomość RP/Ortografii (0-10): 7/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-5 godzinDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Bo chciałam być w sara już od dawna, moim zdaniem umiem dobrze grać w frakcji, jestem przeciwna innym frakcja.Coś o sobie: Mam na imie Martyna, jestem fajną dziewczyną do czasu aż ktoś mnie nie wkurzy, umiem utrzymać kulture własną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtung1337 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: achtung1337 mie: KacperWiek: 13SID: 43295Czy posiadasz sprawny mikrofon?: takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak obydwa.Przeczytałeś regulamin?: Cały od początku do końca.Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 8,5/10 Ortografia 9/10.Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na służbę (realnie): 4-6 godzin.Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Jestem na serwerze już od dłuższego czasu i od początku interesowała mnie ta frakcja. Już po jakiś pierwszych 3 godzinach próbowałem się tu zatrudnić, jeździłem po całej mapie i szukałem tej pracy. Aż jakiś chłopak z SARA powiedział mi żebym się zgłosił na rekrutacje.Coś o sobie: Po pierwsze chciałbym wspomnieć o lawecie, aby zwiększyć swoje szanse na dostanie się oraz aby udowodnić że przeczytałem cały regulamin. Mam nadzieje że moje podanie się spodoba, oraz chciałbym życzyć pozostałym powodzenia. :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xNoxi Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick:xNoxiImie:MikołajWiek:16SID:30093Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: mam to i toPrzeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp - 7 Orto - 8Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Gram na tym serwie dosyć długo,Nie miałem nigdy styczności z tą frakcją, ale zawsze warto spróbować. Szanuje za to że jeździcie i ociągacie te auta z drogi 🚛 , Lubie bardzo lawety.Mam kolegę który jest w Sara i poleca mi Frakcje z zadowoleniem 👊 , więc dlatego pisze podanie właśnie do was 🙂 Coś o sobie: Cześć 🙋♂️Mam na imię Mikołaj mam 16 lat ,Pochodzę z Jarocina,lobie koszykówkę,gry komputerowe i informatykę 💻, uwielbiam emoji (chyba widać 😂),jestem pozytywnie nastawiony do nowego środowiska, nowej pracy, rzadko się nudzę, potrafię się zdenerwować 👹, Staram się opanować stres w coś pozytywnego 👼,Mam poczucie Humoru Edytowane 22 Marca 2020 przez xNoxi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoX Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: SoXImie: Karol Wiek: 15 SID: 41390 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak Przeczytałeś regulamin?: przeczytałem Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2-6hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dużo osób denerwuje to że na drodze stoją porzucone auta które przeszkadzają w jeździe .Chciałbym takim rzeczą zapobiec i nie dopuścić żeby SF było zawalone autami na drodze. Coś o sobie: Jestem tolerancyjny ,posiadam dystans do siebie, nie wyzywam ludzi bez powodu,nie gniewam się na osoby które Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juleczek213 Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 Nick: Stanislaw_Chmura Imie:Julian Wiek:14 ale ogarniety jestem SID:44890 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:discord Przeczytałeś regulamin?:tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):8 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): od 4 do 5 godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Ja Dlatego, Ponieważ Nie Miałem Jeszcze Styczności z Tą Frakcją Więc Chciałbym Zacząć Nową Przygode z Tą Frakcją. Ponieważ Wiem, Że Się Na Mnie Nie Zawiedzie Cię Na Mnie. Jestem Dojrzały Emocjonalnie i Mam Nadzieję, Że Was Nie Zawiodę. I Jestem Chętny Do tej frakcji bo ;lubie wyzwania 🙂Coś o sobie: Mam na imię Julian lubie wyzwania różne wyzwania lubie grac w pilkę biegać i zdobywać osiągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jok3r* Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: Jok3r* Imie: Przemysław. Wiek: 20 lat. SID: 2031 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam sprawy mikrofon. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam discorda oraz ts3. Przeczytałeś regulamin?: Tak czytałem regulamin . Znajomość RP/Ortografii (0-10): Znajomość RP oraz ortografi 10/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 3 do 6 godzin. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Uważam że zasługuję na miejsce w A-SARA ze względu na swoje usposobienie tj. opanowanie i umiejętność pracy w grupie. Szybko odnajduję się w nowym towarzystwie co na pewno pomoże mi we frakcji. Zawsze przywiązuję największą wagę do powierzonych mi zadań. Potocznie mówiąc nigdy nie "olewam" swoich obowiązków. Należę do grona osób, które zawsze dążą do postawionych celów. Odkąd gram na serwerze zdążyłem poznać podstawy frakcji i myślę ze sprostam postawionym mi wymaganiom. Jestem przeciwieństwem leniwej i mało kreatywnej osoby. Mam nadzieję że dostanę swoją szansę w SARA i dam radę sprawdzić swoje siły. Coś o sobie: Mam na imię Przemysław. Obecnie jestem technikiem pojazdów samochodowych. Z natury jestem osobą spokojną, która stara się wszelkie konflikty rozwiązywać na drodze pokojowych negocjacji. Jestem także osobą komunikatywną, szybko nawiązuje nowe znajomości. Moim zainteresowaniem jest przede wszystkim polityka. Odczuwam wielką przyjemność z sprzeczania się argumentami odnośnie "dobrego" funkcjonowania poszczególnych partii czy ministerstw. Jako młoda osoba jestem zdecydowanie energiczny. Do funkcjonowania w społeczeństwie podchodzę z pozytywnym nastawieniem. Jestem także osobą wymagającą i konsekwentną. Surowo podchodzę do swoich złych lub nieumiejętnych czynów, jednak dla innych ludzi staram się być łagodny, gdyż zakładam, że każdy może mieć zły dzień. Moją najważniejszą pozytywną cechą jest to, że szybko się uczę. Nowo nabyte umiejętności szybko przyswajam, więc nauka pewnych procesów lub po prostu zwykłych informacji przychodzi mi z łatwością. Moją jedyną i największą wadą jest to, że jestem perfekcjonistą. Dążenie do idealnego postępowania lub wzorowego wykonywania danych rzeczy jest bardzo męczące, lecz powoduje, że jestem poważnie traktowaną osobą w wielu kręgach. Edytowane 22 Marca 2020 przez Jok3r* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewiLewioski Opublikowano 22 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2020 (edytowane) Nick: LewiLewioskiImie: SzymekWiek:12 w tym roku 13SID: 48812Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:Tak wspominam o lawecieZnajomość RP/Ortografii (0-10): 7,5/10ort 8/10RPIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/6hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Chciałbym spróbować się pobawić w tej frakcji i chciałbym do niej dużo wnieść.Jestem w stanie poświęcić dużo poświęcić jeżeli chodzi o prace.Będę chciał dłużej pograć niż 1 miesiąc a przy tym poznać nowych ludzi.Coś o sobie: Jestem Szymek mieszkam na terenach Warmi i Mazur nieopodal Olsztyna.Jestem bardzo pomocny jak i kreatywny.Potrafię dużo poświęcić czasu na grę a więc tutaj raczej nie będzie problemu. Edytowane 23 Marca 2020 przez LewiLewioski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsolvenT Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:AbsolvenTImie:MateuszWiek:21SID:7284Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/3 godziny dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Myślę że nadaję się do tej frakcji podstawowe praca stały się dla mnie nudne potrzebuje czegoś nowego.Chcę spróbować swoich sił w czymś nowym.Jestem zainteresowany tą frakcja 🙂 Coś o sobie:Mam na imię Mateusz 21lat mieszkam w województwię podlaskim [Łomża].Na codzień zazwyczaj zajmuje się grą w MT'a po prostu lubię grać.Chętnie nawiązuję nowę znajomości/kontakty.Jestem miłą spokojną i opanowaną osobą lubię pracować potrzebuje czegoś nowego ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4MIL2525 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: K4MIL2525 Imie: Kamil Wiek:14 SID:41256 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):9-10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h do 4h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że nadaje się do frakcji Sara. Na serwerze spędziłem dość dużo czasu i nie raz widziałem takie akcje. W takie sprawy jestem ogarnięty i chce spróbować swoich sił w tej frakcji. Coś o sobie: Jestem osobą sympatyczną, miłą, koleżeńska. Tak jak już pisałem mam na imię Kamil mam 14 lat, brązowe oczy, brązowe włosy. Interesuje się mechaniką i rolnictwem. Mieszkam w województwie małopolskim okolice Krakowa. Edytowane 23 Marca 2020 przez K4MIL2525 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartele0351 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: Bartele0351Imie: BartoszWiek: 16 (17 dopiero listopad)SID: 407059Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8-9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Myślę, że + - 9h w tygodniuDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że się nadaję do tej pracy, ponieważ od zawsze interesuję się motoryzacją. Strasznie jestem zajawiony tym tematem. Uwielbiam również ten typ frakcji. Mam nadzieję, że w przyszłości zostanę chociaż inspektorem, który będzie woził auta na lawecie.Coś o sobie: Jestem Bartosz, chodzę to technikum, kiedyś grałem na innych serwerach RP, ale ten najbardziej mi przypadł do gustu. Mam nadzieję, że zostanę przyjęty do frakcji. Z poważaniem Bartele0351 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarodziej Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: piesikxdd Imie: Jakub Wiek: 14,5 SID: 19030 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: posiadam Przeczytałeś regulamin?: Tak bo lubię jeździć lawetą. Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP 7/10 Ortografia 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3-4h dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ ogarniam tą frakcje nie raz byłem w niej lubię też odgrywać RP. Jestem spokojną i ogarniętą osobą nie odwalam tak jak inni. Lubię motoryzację a ta frakcja to jakby okazuję. Chciałbym zobaczyć też jak bym się spisał w frakcji SARA na tym serverze. Prace dorywcze czego prawie nic fajnego nie pokazują mi się bardzo znudziły nie chcę mi się nawet już latać DODO chciałbym spróbować swoich sił w frakcji SARA. Coś o sobie: Mam na imię Jakub mam 14,5 lat interesuję się motoryzacją rolnictwem i graniem w gry typu REAL LIFE. Uwielbiam też piłkę nożna ale nie znam się jakoś na piłkarzach i innych tylko lubię w nią grać. Jestem sobie wysokim chłopakiem i miłym nie mam problemu z zawieraniem nowych przyjaźni. Nie jestem agresywny lecz mam słabe nerwy ale staram się nie denerwować. Pozdrawiam z wyrazem szacunku Jakub 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falus2 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:falus2Imie:KubaWiek:16SID:8F77C7A606BB94677ED8B7E906EA3EA1Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):Znajomość RP (8 tak myślę) Ortografia(10)Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3h co najmniej dziennie Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Dlaczego akurat ja?1. Lubię poznawać nowe osoby2. Myślę ze się spiszę w owej frakcji 3. ponieważ każdy ma szansę 🙂 4. Było by to dla mnie kolejną rozrywką na serwerze. Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 16 lat pochodzę z małego miasta Pułtusk Mazowieckie interesuję się motoryzacją lubię uprawiać sporty takie jak box rower piłka nożna piłka ręczna w wolnym czasie gram w gry takie jak mta cs lol fs mc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubiq234 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:Kubiq234Imie:JakubWiek:18SID:D6916968BC2DF12BD614CF3E486D88E4Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak, nie dawno kupiłem nowyCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Posiadam oby dwaPrzeczytałeś regulamin?:OczywiścieZnajomość RP/Ortografii (0-10):Ortografia 9/10 RPIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):Na jeden dzień około 5 GodzinDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Jestem pracowity. Jestem bardzo posłuszny dla pracodawców. Jestem bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi. Umiem rozwiązywać trudne i skomplikowane sprawy.Coś o sobie:Jestem przeciętną osobą o zainteresowaniach motoryzacyjnych, lubię pomagać innym i zawsze próbuje być sprawiedliwy dla innych osób, i bardzo dużo grałem na serwerach rp więc mam doświadczenie w tych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimon1234 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: szimon1234Imie: SzymonWiek: 15SID: 42846Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam komunikator Discord oraz TS3Przeczytałeś regulamin?: Zapoznałem się z regulaminem Znajomość RP/Ortografii (0-10): Rp-8 Ortografia-9Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2/4 godzin/ Niedziela nawet 2/6 jeśli dobrze płynie mi rozgrywka Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Umiem się dostosować do poleceń, posiadam delikatny zakres wiedzy o lawetach, potrafię nauczyć się materiałów szkoleniowych, przeszedłem mutacje nie będę piszczał na komunikatorach, umiem dostosować się do gry, posiadam wiedzę z mapy Gta Sa, chciałbym pokazać ile umiem z siebie dać i oczyścić trochę ulice z tych samochodów i motocykli ponieważ sam miałem sytuacje gdzie wleciałem w niego z szybką prędkością, chciałbym pokazać moje możliwości w sytuacjach Rp które kiedyś zdobyłem, w tej frakcji jeśli miałbym być będę świeży pilnie będę uczył się materiałów żeby zdać dalej i być pełnoprawnym SARACoś o sobie: Mam na imię Szymon mam 15 lat moje zainteresowania to mechanika oraz komputery codziennie po powrocie ze szkoły zazwyczaj lecę od razu do jakiegoś samochodu żeby coś w nim podłubać potem przychodzi czas na odpoczynek i pogrywam sobie w mta Liczę na miłe rozpatrzenie mojego odnośnika na temat rekrutacji, soczyście pozdrawiam ;))) Edytowane 23 Marca 2020 przez szimon1234 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksiendzu,., Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: Rodak_Ferrari Imie: Dawid Wiek: 14 SID: 22635 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadam Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam Przeczytałeś regulamin?: Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9,5/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2-4godz Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Szybko wykonuje zadania , nie mam problemów z wykonaniem zadania , sprawnie wykonuje pracę. Coś o sobie: Jestem Dawid mam 14 lat na co dzień uczęszczam do szkoły podstawowej (TERAZ NIE BO KORONAWIRUS). Gram na kompie od 6-8 do 20-22. Spię 6-8 godzin 😂😂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajus Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: HajusImie: PatrykWiek: 19SID:Czy posiadasz sprawny mikrofon?: OczywiścieCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Jak najbardziej, jeden i drugiPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 - 10/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Realnie aktualnie przez sytuację w kraju do 8-10h, w weekendy dłużej, gram bardzo dużo nocek, oraz nawet gdy sytuacja się uspokoi mam tak elastyczną pracę, że nie będzie w ogóle wadziła i będzie to kilka godzin dzienennie 🙂 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? To proste. Jestem osobą ogarniętą, miłą, momentami wyszczekaną, ale jednak kulturalną, która rzetelnie wykonuje powierzone mu obowiązki i zadania. Lubię jeździć w grach samochodowych, ogólnie lubię w takowe grać. Znam całą mapę na pamięć, także to kolejny plus. Jeźdżę szybko, ale bezwypadkowo co najważniejsze wśród tego panującego tu zwierzyńca. No i po prostu znudziło mi się IE, chciałbym spróbować czegoś nowego, zdobyć now doświadczenie!!Coś o sobie: Mam na imię Patryk, jestem z Krakowa, mam 19 lat. Mam 2 psy - owczarka niemieckiego, oraz mieszańca, interesują mnie sztuki walki, jak i zarówno hokej na lodzie. Trenowałem hokej na lodzie przez 8 lat w klubie Cracovii Kraków, następnie przerzuciłem się do SWD na MMA, na którym radziłem sobie całkiem całkiem przez 3 lata 🙂 Jestem osobą charyzmatyczną, pokojową, lecz jak każdy mam gdzieś ukryty swój HISZPAŃSKI TEMPERAMENT, który może eksplodować haha. Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie podania! Edytowane 23 Marca 2020 przez Hajus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiooKing Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick:MiooKing Imie:Kuba Wiek:15 SID:40694 Czy posiadasz Sprawny mikrofon :tak Czy posiadasz Komunikator Discord Oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 ort 10/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie) 4/6 Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Mysle ze nadaje sie Poniewaz lubie duze jezdzic I Duzo pracowac Lubie odgrywac Rp I chetnie bym sprobowal swoich sil Coś o sobie: Gram na tym serwerze od koromoferi I mam 5.5k Minut I jak mowilem lubie jezdzic jak i odgrywac Rp 🙂 Edytowane 23 Marca 2020 przez MiooKing Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi