baton69 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:baton69Imie:MarcinWiek:13SID:22726Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/5h dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubię wykonywać prace która pomaga społeczności. Dużo spędzam czasu na serwerze więc jak będę we frakcji, będę spędzał więcej czasu.Chętnie dołączę do frakcji by zobaczyć moje możliwościCoś o sobie:Mam 13 lat mam na imię Marcin. Dużo gram w gry (szczególnie w GTA SA) . ̶M̶a̶m̶ ̶d̶u̶ż̶o̶ ̶k̶o̶l̶e̶g̶ó̶w̶. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi19 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:kapi19Imie:KacperWiek:13SID:29526Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:TakPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10):10-10 ort 9-10 RPIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Chciałem być zawsze w jakiejś frakcji żeby służyć serwerowi i odgrywać w średniej ilości RP. Lubie odgrywać RP chiałbym służyć w tej jednosce frakcyjnej dlatego się tu zgłaszam.Coś o sobie:Mam na imię Kacper lubie grać w gta sa a w szczegulnie w MTA oprucz tego interesje się rybami i komputerami jestem na tym serwie nie cały rok i chciałbym być bardzo w wszej frakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNOvEK Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: SNOvEKImie:IgorWiek:15SID:42637Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam obydwaPrzeczytałeś regulamin?:Tak zapoznałem się z każdym punktem (kocham lawety 😉 )Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10 , RP 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): codziennie lub co 2 dzieńDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): 1.Lubię odgrywać Rp i Gram na tym serverze codziennie. 2.Chciałbym się zatrudnić ponieważ kręcą mnie lawety i chcę popracować 3.Chcę pomóc w rozwoji SARA.Coś o sobie:Gram od jakoś miesiąca codziennie ale nie byłem nigdzie zatrudniony, i chcę się zatrudnić aby mieć tutaj wreszcie obowiązki. Pozatym lubię bardzo ten server i nie chcę grać na innych Edytowane 23 Marca 2020 przez SNOvEK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W1r3k Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: W1r3kImie: SebastianWiek: 18SID: 1691Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadamCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadamPrzeczytałeś regulamin?: Przeczytałem Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10/10 rp 9/10 ortIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/4hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że to ja zasługuje na to stanowisko, ponieważ swoim postępowaniem staram się budzić szacunek i budować zaufanie wśród innych graczy. Dzięki mojemu stażowi gry znam serwer ''od podszewki'' i wiem z czym się wiąże życie frakcyjne. Jestem osobą dyspozycyjną która potrafi podporządkować się wyższym rangom, staram się też być wzorem dla graczy w swoim zachowaniu jak i dbaniu o poprawność ojczystego języka. Jestem aktywny i często udzielam się na forum jak i na serwerze, znam regulamin oraz staram się go respektować oraz nie łamać.Coś o sobie: Mam na imię Sebastian oraz liczę sobie 18 wiosen. Aktualnie mieszkam w województwie Śląskim,,. Chodzę do Liceum SMS . Moimi zainteresowaniami są sporty walki, oraz Hokej na lodzie . Swój wolny czas spędzam ćwicząc w domu, wychodząc ze znajomymi, treningach oraz spędzając go przy komputerze. Swoją przygodę z MTA zacząłem w 2013 r, aktualnie mija około 7 lat spędzonych na platformie MTA. Z charakteru jestem miłą, sympatyczną, opanowaną oraz skłonną do poświęceń osobą. Szybko nawiązuję kontakty, jestem sypmatyczną osobą, z którą warto nawiązać kontakt. Moimi wadami są, niecierpliwość, łatwowierność oraz to, że jestem leniwy. Natomiast moimi pozytywnymi cechami jest, dążenie do celu, opanowanie, oraz kultura. Jestem osobą, która łatwo umie podporządkować się wyższym rangom oraz nie ma problemu z wykonywaniem powierzonych mi poleceń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilgotny Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: Wilgotnymasa Imie: Szymon Wiek: 15 SID:44844 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Przeczytałeś regulamin?:Tak Znajomość RP/Ortografii (0-10):Ortografia 9,5/10 rp 9/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-5h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): . Myślę że bym był w tym dobry ponieważ mój wujek pracuje na lawecie i dużo o tym wiem, chciał bym spróbować czegoś nowego a nie tylko na I/E pracować oraz potrafię odgrywać akcję RP. Jeżeli mnie przyjmiecie na pewno was nie zwiodę. Coś o sobie:Moje imię to Szymon mam 15 lat chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej.Lubie grać w piłkę nożną oraz od niedawna interesuje się Motoryzacją . Edytowane 23 Marca 2020 przez Wilgotny Poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbiku123 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: thezbikImie: BartekWiek: 14SID:23114 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak oby dwaPrzeczytałeś regulamin?:TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 ort 9/10 RPIle czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/5hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myśle ze nadaje sie do frakcij napewno chialbym sprobowac swoich sil,widzialem dużo akcij w ktorych wystepowal sar zainteresowalo mnie toCoś o sobie: Na serwerze gram 1232 minuty jestem miły i mam doświadczenie z serwerów rp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyvise Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick: 666Vise Imie: Jakub Wiek: 18SID: 41404Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: PosiadamPrzeczytałeś regulamin?: Przeczytałem, kocham lawetyZnajomość RP/Ortografii (0-10): 10 - 10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/7hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Lubię działać na korzyść serwera. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu na grę. Lubię oraz potrafię odgrywać RP. Chętnie będę w wolnym czasie zbierać porzucone samochody. Potrafię też przyporządkować się do wydanych mi rozkazów. Coś o sobie: Nazywam się Jakub chodzę do drugiej klasy technikum kierunek mechatronik w wolnym czasie lubię pograć na wspaniałym serwerze jakim jest multirpg, ewentualnie wyjść ze znajomymi na miasto. Edytowane 23 Marca 2020 przez mlodyvise dodanie czegoś o sobie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIEK_MORDO Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: MACIEK_MORDO Imie: Maciek Wiek: 12 SID: 26128 Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak Przeczytałeś regulamin?: Tak. Miałem Wspomnieć o Lawecie Znajomość RP/Ortografii (0-10): ] 8/10 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dziennie około 2-3 godziny Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja Dlatego, Ponieważ Nie Miałem Jeszcze Styczności z Tą Frakcją Więc Chciałbym Zacząć Nową Przygode z Tą Frakcją. Ponieważ Wiem, Że Się Na Mnie Nie Zawiedzie Cię Na Mnie. Jestem Dojrzały Emocjonalnie i Mam Nadzieję, Że Was Nie Zawiodę. I Jestem Chętny Do Pracowania w Tej Frakcji i Przynależny Do Tej Frakcji. Coś o Sobie:Jestem Maciek mam 12 lat jestem dojrzały emocjonalnie mam poczucie humoru dystans do siebie interesuje sie komputerami i samochodami lubie grac w gry i uprawiac rozne sporty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejwuś Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: DejwsooonImie: DawidWiek: 20SID: 46537Czy posiadasz sprawny mikrofon?: OczywiścieCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2 godziny dziennieDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Dlaczego ja? myślę że się nadaje do pracy z innymi graczami, Dlaczego SARA? jest to jedna z wielu frakcji, ale jednak przekonuje mnie pomoc graczom, przewożenie wraków, dbanie o San Andreas, W realnym życiu zawsze chciałem pomagać ludziom, i w końcu to osiągnąłem po zdaniu prawa jazdy. sam na chwile obecną pracuje na lawetach poza grą. Jestem otwartą osobą na awanse propozycje, i pomoc ogólnie, jako jeden z nie wielu graczy na tym serwerze, nie odwalam nie taranuje ponieważ irytuje mnie podejście tych osób po prostu do gry, tak wiem to tylko gra ale jednak psucie rozgrywki innym jest żałosne.Coś o sobie: O mnie to mogę powiedzieć wiele, ale tak ogólnie, Spokojna miła sympatyczna osoba która pragnie pomagać, jestem wędkarzem z pasji, jestem także kierowcą, i na codziennie zajmuje się pracą. 20 lat wiem młody jestem, ale podejście do życia mam całkowicie inne niż 18'sto latki z orzeszkiem zamiast mózgu ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Error_game Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: Kacper1234x Imie: Kacper. Wiek: 14 (Rocznikowo 15). SID: 19065. Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadamy. Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadamy. Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem. Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10. Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 3 do 9 godz. Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ myślę ze będę dobrze sprawdzać się w tej frakcji. Miałem styczność z tą frakcja bo mój brat był na innym serwerze w tej właśnie frakcji ciągle mi opowiadał dużo z nim jeździłem i myślę ze się nadaje. Wydaje mi się Bardzo miłą frakcja. Poświęcił bym jej bardzo dużo godzinek :3. Bardzo lubię jeździć lawetą<3. Myślę ze się sprawdze bo mój starszy brat był w tej frakcji. Coś o sobie: Siema mam na imię Kacper 14 lat chodze do szkoly w Lubienia Kujawskiego.Pochodze z woj Kujawsko-Pomorskiej. Interesuje się piłką nożną. Jestem bardzo wyrozumiały ale też mocno szczery oczywiście każdy ma swoje granice. Poświęcam MultiRPG bardzo dużo czasu poza grą lubię sobie pograć w gry takie jak CS;GO LOL. Jest em elastyczny łatwo potrafię się dostosować. Dostosowuje się do rozkazów obowiązków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaszczur* Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick: Jaszczur*Imie: DominikWiek: 17SID: 20953Czy posiadasz sprawny mikrofon?: TakCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: TakPrzeczytałeś regulamin?: TakZnajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że sprawdziłbym się w SARA ponieważ mam doświadczenie w tego typu frakcji byłem na innych serwerach w podobnych i sądzę że nadawałbym się do SARA.Coś o sobie: Mam na imię Dominik mam 17 lat interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną w wolnym czasie lubię wejść sobie na MTA i wyluzować się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bebsztyk63 Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Nick:bebsztyk6363 Imie:Mikołąj Wiek:14 SID:42388 Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak Przeczytałeś regulamin?:Prawie do końca Znajomość RP/Ortografii (0-10):9 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):codziennie po 1-2h Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubie jezdzic. lubie pomagac. ogarniam i to bardzo kodowanie. Pisze programy proxy Coś o sobie:Lubie jezdzic rozwijam kariere kodowa i na kanale swoim. Mysle o zalozeniu wspolpracy z roznymi firmami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polifak Opublikowano 23 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 (edytowane) Nick:PolifakImie:MaciejWiek:14SID:29566Czy posiadasz sprawny mikrofon?:takCzy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:taPrzeczytałeś regulamin?:takZnajomość RP/Ortografii (0-10):10Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4hDlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Poniewaz Ogarniam Ta Frakcje.Lubie bardzo lawety.Poniewaz Lubie Odgrywac rp.I Jestem Bardzo Ogarneita OsobaCoś o sobie:Jestem Wielbicielem Lawet i od malego bawilem sie lawetami.Lubie bardzo odgrywac rp i chcialbym wlasnie fajnie odgrywac.Gram dlugo juz dlugo na multirpg i troche sie juz nudzi i bym se rp jakies fajne po odgrywal.Uwielbiam też piłkę nożna ale nie znam się jakoś na piłkarzach i innych tylko lubię w nią grać. Jestem sobie wysokim chłopakiem i miłym nie mam problemu z zawieraniem nowych przyjaźni. Nie jestem agresywny lecz mam słabe nerwy ale staram się nie denerwować. Interesuje Sie Tez ciezarowkami i lubie patrzec jak dziadek niby jezdzi . Pozdrawiam Maciej 🙂 Edytowane 23 Marca 2020 przez Polifak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio Opublikowano 23 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2020 Wyniki niebawem ! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi