Skocz do zawartości

Wielka Rekrutacja do A-SARA marzec v2 2020r.

papcio
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:baton69
Imie:Marcin
SID:22726
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak
Przeczytałeś regulamin?:Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/5h dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubię wykonywać prace która pomaga społeczności. Dużo spędzam czasu na serwerze więc jak będę we frakcji, będę spędzał więcej czasu.Chętnie dołączę do frakcji by zobaczyć moje możliwości
Coś o sobie:Mam 13 lat mam na imię Marcin. Dużo gram w gry (szczególnie w GTA SA) . ̶M̶a̶m̶ ̶d̶u̶ż̶o̶ ̶k̶o̶l̶e̶g̶ó̶w̶.

Nick:kapi19
Imie:Kacper
SID:29526
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10-10 ort 9-10 RP
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):2/5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Chciałem być zawsze w jakiejś frakcji żeby służyć serwerowi i odgrywać w średniej ilości RP. Lubie odgrywać RP chiałbym służyć w tej jednosce frakcyjnej dlatego się tu zgłaszam.
Coś o sobie:Mam na imię Kacper lubie grać w gta sa a w szczegulnie w MTA oprucz tego interesje się rybami i komputerami jestem na tym serwie nie cały rok i chciałbym być bardzo w wszej frakcji.

Nick: SNOvEK
Imie:Igor
SID:42637
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: tak posiadam obydwa
Przeczytałeś regulamin?:Tak zapoznałem się z każdym punktem  (kocham lawety 😉 )
Znajomość RP/Ortografii (0-10):8/10 , RP 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): codziennie lub co 2 dzień
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): 1.Lubię odgrywać Rp i Gram na tym serverze codziennie.

2.Chciałbym się zatrudnić ponieważ kręcą mnie lawety i chcę popracować

3.Chcę pomóc w rozwoji SARA.
Coś o sobie:Gram od jakoś miesiąca codziennie ale nie byłem nigdzie zatrudniony, i chcę się zatrudnić aby mieć tutaj wreszcie obowiązki.

Pozatym lubię bardzo ten server i nie chcę grać na innych 

Edytowane przez SNOvEK

NickW1r3k
ImieSebastian
Wiek18
SID:  1691
Czy posiadasz sprawny mikrofon?Tak posiadam
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadam
Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem 
Znajomość RP/Ortografii (0-10)10/10 rp 9/10 ort
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie)3/4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę, że to ja zasługuje na to stanowisko, ponieważ swoim postępowaniem staram się budzić szacunek i budować zaufanie wśród innych graczy. Dzięki mojemu stażowi gry znam serwer ''od podszewki'' i wiem z czym się wiąże życie frakcyjne. Jestem osobą dyspozycyjną która potrafi podporządkować się wyższym rangom, staram się też być wzorem dla graczy w swoim zachowaniu jak i dbaniu o poprawność ojczystego języka. Jestem aktywny i często udzielam się na forum jak i na serwerze, znam regulamin oraz staram się go respektować oraz nie łamać.
Coś o sobie: Mam na imię Sebastian oraz liczę sobie 18 wiosen. Aktualnie mieszkam w województwie Śląskim,,. Chodzę do Liceum SMS . Moimi zainteresowaniami są sporty walki, oraz Hokej na lodzie . Swój wolny czas spędzam ćwicząc w domu, wychodząc ze znajomymi, treningach oraz spędzając go przy komputerze. Swoją przygodę z MTA zacząłem w 2013 r, aktualnie mija około 7 lat spędzonych na platformie MTA. Z charakteru jestem miłą, sympatyczną, opanowaną oraz skłonną do poświęceń osobą. Szybko nawiązuję kontakty, jestem sypmatyczną osobą, z którą warto nawiązać kontakt. Moimi wadami są, niecierpliwość, łatwowierność oraz to, że jestem leniwy. Natomiast moimi pozytywnymi cechami jest, dążenie do celu, opanowanie, oraz kultura. Jestem osobą, która łatwo umie podporządkować się wyższym rangom oraz nie ma problemu z wykonywaniem powierzonych mi poleceń.

Nick: Wilgotnymasa  

Imie: Szymon

SID:44844

Znajomość RP/Ortografii (0-10):Ortografia 9,5/10 rp 9/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):4-5h

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): . Myślę że bym był w tym dobry ponieważ mój wujek pracuje na lawecie i dużo o tym wiem,  chciał bym spróbować czegoś nowego a nie tylko na I/E pracować oraz potrafię odgrywać akcję RP.  Jeżeli mnie przyjmiecie na pewno was nie zwiodę.

Coś o sobie:Moje imię to Szymon mam 15 lat chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej.Lubie grać w piłkę nożną oraz od niedawna interesuje się Motoryzacją .

Edytowane przez Wilgotny
Poprawa

Nick: thezbik
Imie: Bartek
SID:23114

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:Tak oby dwa
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 9/10 ort 9/10 RP
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/5h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myśle ze nadaje sie do frakcij napewno chialbym sprobowac swoich sil,widzialem dużo akcij w ktorych wystepowal sar zainteresowalo mnie to
Coś o sobie:  Na serwerze gram 1232 minuty jestem miły i mam doświadczenie z serwerów rp.

Nick: 666Vise

Imie: Jakub

SID: 41404
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Posiadam
Przeczytałeś regulamin?: Przeczytałem, kocham lawety
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 10 - 10 
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 3/7h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): 

Lubię działać na korzyść serwera. Jestem w stanie poświęcić dużo czasu na grę. Lubię oraz potrafię odgrywać RP.  Chętnie będę w wolnym czasie zbierać porzucone samochody. Potrafię też przyporządkować się do wydanych mi rozkazów.

Coś o sobie: 
Nazywam się Jakub chodzę do drugiej klasy technikum kierunek mechatronik w wolnym czasie lubię pograć na wspaniałym serwerze jakim jest multirpg,

ewentualnie wyjść ze znajomymi na miasto. 

Edytowane przez mlodyvise
dodanie czegoś o sobie
  • Like 1

Nick: MACIEK_MORDO

Imie: Maciek

SID: 26128

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak

Przeczytałeś regulamin?: Tak. Miałem Wspomnieć o Lawecie

Znajomość RP/Ortografii (0-10): ] 8/10

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): dziennie około 2-3 godziny

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ja Dlatego, Ponieważ Nie Miałem Jeszcze Styczności z Tą Frakcją Więc Chciałbym Zacząć Nową Przygode z Tą Frakcją. Ponieważ Wiem, Że Się Na Mnie Nie Zawiedzie Cię Na Mnie. Jestem Dojrzały Emocjonalnie i Mam Nadzieję, Że Was Nie Zawiodę. I Jestem Chętny Do Pracowania w Tej Frakcji i Przynależny Do Tej Frakcji.

Coś o Sobie:Jestem Maciek mam 12 lat jestem dojrzały emocjonalnie mam poczucie humoru dystans do siebie interesuje sie komputerami i samochodami lubie grac w gry i uprawiac rozne sporty.

Nick: Dejwsooon
Imie: Dawid
SID: 46537
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Oczywiście
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): RP-8 Ortografia-10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2 godziny dziennie
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):  Dlaczego ja? myślę że się nadaje do pracy z innymi graczami, Dlaczego SARA? jest to jedna z wielu frakcji, ale jednak przekonuje mnie pomoc graczom, przewożenie wraków, dbanie o San Andreas, W realnym życiu zawsze chciałem pomagać ludziom, i w końcu to osiągnąłem po zdaniu prawa jazdy. sam na chwile obecną pracuje na lawetach poza grą. Jestem otwartą osobą na awanse propozycje, i pomoc ogólnie, jako jeden z nie wielu graczy na tym serwerze, nie odwalam nie taranuje ponieważ irytuje mnie podejście tych osób po prostu do gry, tak wiem to tylko gra ale jednak psucie rozgrywki innym jest żałosne.
Coś o sobie: O mnie to mogę powiedzieć wiele, ale tak ogólnie, Spokojna miła sympatyczna osoba która pragnie pomagać, jestem wędkarzem z pasji, jestem także kierowcą, i na codziennie zajmuje się pracą. 20 lat wiem młody jestem, ale podejście do życia mam całkowicie inne niż 18'sto latki z orzeszkiem zamiast mózgu ;).

Nick: Kacper1234x

Imie: Kacper.

SID: 19065.

Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak posiadamy.

Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?: Tak posiadamy.

Przeczytałeś regulamin?: Tak przeczytałem.

Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): Od 3 do 9 godz.

Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Ponieważ myślę ze będę dobrze sprawdzać się w tej frakcji. Miałem styczność z tą frakcja bo mój brat był na innym serwerze w tej właśnie frakcji ciągle mi opowiadał dużo z nim jeździłem i myślę ze się nadaje. Wydaje mi się Bardzo miłą frakcja. Poświęcił bym jej bardzo dużo godzinek :3. Bardzo lubię jeździć lawetą<3. Myślę ze się sprawdze bo mój starszy brat był w tej frakcji.

Coś o sobie: Siema mam na imię Kacper 14 lat chodze do szkoly w Lubienia Kujawskiego.Pochodze z woj Kujawsko-Pomorskiej. Interesuje się piłką nożną. Jestem bardzo wyrozumiały ale też mocno szczery oczywiście każdy ma swoje granice. Poświęcam MultiRPG bardzo dużo czasu poza grą lubię sobie pograć w gry takie jak CS;GO LOL. Jest em elastyczny łatwo potrafię się dostosować. Dostosowuje się do rozkazów obowiązków.

Nick: Jaszczur*
Imie: Dominik
SID: 20953
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Przeczytałeś regulamin?: Tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10): 8/10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie): 2h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania): Myślę że sprawdziłbym się w SARA ponieważ mam doświadczenie w tego typu frakcji byłem na innych serwerach w podobnych i sądzę że nadawałbym się do SARA.
Coś o sobie: Mam na imię Dominik mam 17 lat interesuję się motoryzacją oraz piłką nożną w wolnym czasie lubię wejść sobie na MTA i wyluzować się.

Nick:bebsztyk6363
Imie:Mikołąj
SID:42388
Przeczytałeś regulamin?:Prawie do końca
Znajomość RP/Ortografii (0-10):9
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):codziennie po 1-2h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Lubie jezdzic. lubie pomagac. ogarniam i to bardzo kodowanie. Pisze programy proxy
Coś o sobie:Lubie jezdzic rozwijam kariere kodowa i na kanale swoim. Mysle o zalozeniu wspolpracy z roznymi firmami

Nick:Polifak
Imie:Maciej
SID:29566
Czy posiadasz sprawny mikrofon?:tak
Czy posiadasz komunikator Discord oraz TS3?:ta
Przeczytałeś regulamin?:tak
Znajomość RP/Ortografii (0-10):10
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na slużbę (realnie):3/4h
Dlaczego ty zdania (min. 3 zdania):Poniewaz Ogarniam Ta Frakcje.Lubie bardzo lawety.Poniewaz Lubie Odgrywac rp.I Jestem Bardzo Ogarneita Osoba
Coś o sobie:Jestem Wielbicielem Lawet i od malego bawilem sie lawetami.Lubie bardzo odgrywac rp i chcialbym wlasnie fajnie odgrywac.Gram dlugo juz dlugo na multirpg i troche sie juz nudzi i bym se rp jakies fajne po odgrywal.Uwielbiam też piłkę nożna ale nie znam się jakoś na piłkarzach i innych tylko lubię w nią grać. Jestem sobie wysokim chłopakiem i miłym nie mam problemu z zawieraniem nowych przyjaźni. Nie jestem agresywny lecz mam słabe nerwy ale staram się nie denerwować. Interesuje Sie Tez ciezarowkami i lubie patrzec jak dziadek niby jezdzi . Pozdrawiam Maciej 🙂

Edytowane przez Polifak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą Polityka prywatności.