Arctic Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 To ten, grałem rok na serwerki wsm fajnie było, 5 mies w SAPD, których nie zapomnę oraz trochę w SAMC, cieszę się, nie oznaczam ci którzy znają to znają, byłem w adm spierdoliłem szansę kiedyś wrócę pewnie . Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 31 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2020 Bywaj💙 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Paa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 mogles chociaz oznaczyc kaasztanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arctic Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 4 godziny temu, NinjSS napisał: mogles chociaz oznaczyc kaasztanie No wiesz ze nie zapomniałem o najlepszym v liderku kc💙 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi