Caprio Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Siema, od kilku tygodni straciłem chęć grania na serwie i dużo osób o tym wie bo siedzieli ze mną na Ts, po dostaniu perma na serwie i na Ts za byle gówno odchodzę z serwera więc pozdro. @Suvi @Perzu dzięki za długie rozmowy na ts. @xBartek. Krawczyk nie zapomnę cię, dzięki za pojeżdżenie autami. @Teddek Spoko morda. @Netto Dzięki za zaufanie w fabryce aut. @Trener Zawszę robiliśmy dymy na ts. @Mietek756 Dzięki za pomoc na serwie. @All4Tech Od początku gdy cię poznałem cię nie lubiłem ale zmieniłem zdanie. @Inder00 Wyjmij kreta z cipy! @Taz Dzięki za pomoc na serwie. @hoZa Nie lubię cię zbyt ale może kiedyś zmienię zdanie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarząd Inder00 Opublikowano 3 Lipca 2019 Zarząd Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Az Ci śmigłem zakręcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emerytura idk Opublikowano 3 Lipca 2019 Emerytura Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 jak tam twoj kolega wodnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtazPro Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 (edytowane) 2 godziny temu, Caprio napisał: Elo Edytowane 3 Lipca 2019 przez WojtazPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atro052 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 W końcu, już nie będziesz odpierdalał ;D Może w przyszłości dostaniesz bl w SAMC`ach, kto wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caprio Opublikowano 3 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 1 godzinę temu, Kubas052 napisał: W końcu, już nie będziesz odpierdalał ;D Może w przyszłości dostaniesz bl w SAMC`ach, kto wie @Kubas052 nie byłem w SAMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek756 Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Dziena za oznaczenie wracaj jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 3 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 No narka Caprio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trener Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Wodnik tera Caprio szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MI_REK Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 Aż se wypije takie caprio bayo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daszak Opublikowano 19 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2019 Żegnaj przyjacielu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anomaly Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 elo caprio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi