gouy Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 (edytowane) Nadeszła ta chwila w której podjąłem decyzje o odejściu z rangi support' a po prostu z posiadania coraz mniej czasu na granie i rapsy na serwer bedę wchodził sporadycznie przede wszystkim dziękuje @idk oraz @Inder00 za dacie szansy w administracji . Dziękuje bardzo myślę że nie byłem aż taki zły pomimo tych dziwnych skarg na mnie. @Adamiec - dzięki za wspólne nocki , beczkę na ts'ie i ogólnie dzięki za wszystko Upasiuno kierdo @Smallspy. - dzięki za wszystko co przeszliśmy razem z @PajaPel w gierce i za super kontakt @Zodiak @Rozpacz @Narina - dziękuje wam za wspólne gadanie odwalanie labowanie i te nasze facetime nocami @Arhael - dzięki za pomoc na serwerze oraz za przyjecie mnie do radia MultiFM @NeveR.- dzięki za wspólną gierkę oraz gadanie na teamspeaku @Spejson. - dzięki za wspólne gadanie i ciśniecie się na wzajem @Pjoter420 @TOMEO @Lady4K @Suvi @BeNiUUU @KrzysztoW @KamU @papcio @golemiarz @Sztynksu @MDeath Dziękuje wszystkim wymienionym i nie tylko za wszystko po prostu Do zobaczenia niebawem ❤️ P.S Jak o kimś zapomniałem SORY pisałem na szybkości Edytowane 7 Kwietnia 2020 przez gouy 3 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sztynksu Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 jo trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spejson. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Kocham cie stary . trzymaj się ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Trzymaj się Maroni 😞 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Trzymaj się golasie 😕 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NinjSS Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 O już mi nie bd wchodził na kanały zarządowe frakcji XD, elo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoW Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Papa skarbie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 no ty chyba sobie żartujesz, wracaj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodiak Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 3maj się ziemniaku, kiedyś wyzerujemy leszka jeszcze. ❤️ elo elo elo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Żegnaj.. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboWojtek Opublikowano 8 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2020 No cześć trzymaj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi