BeNiUUU Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nick: BeNiUUUSID: 10605Z którego biznesu chcesz odejść: MultiFMPowód odejścia: Nie mam czasu żeby prowadzić audycje Twój stopień w biznesie: Młodszy prezenter Coś od siebie: Kiedyś wrócę 🙂 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 @Arhael usuń gracza z panelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arhael Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Już dawno to zrobiłem, w momencie gdy ktoś pisze odejście automatycznie jest wyrzucany 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Cieszy mnie to, akceptuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeveR. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi