Borsuczek Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) Trzymajcie się wszyscy znudziło mi się multi może kiedyś wrócę i dzięki wszystkim za spędzone chwile na multi. @golem2115 Najlepszy chłop z SAMC mój mentor XD (zamknij dupe) @PLjohnnyGTR Dzięki za wszystkie chwile i za szansę w SAMC @Sztynksu Rozpierdalaj dalej wszystkich na dm zawsze była beka z tobą @ReQk @paruwa Dzięki za bycie w zajebistej organizacji tylko Cartel @idk Zamknij dupe i trzymaj się JD @Wii Dzięki za spędzone chwile w SAMC @Adamiec Powodzenia w SAPD @TOMEO Po epidemi za garażami pod plaze @BatTPL Może wyzywaliśmy się ale lubiłem ciebie a nie licznych lubiłem SAMC @BartekJW Lece do ciebie misiu XD @malpka Uważałem ciebie za kolegę ale jesteś fałszywą k**wą @MisZulis Może za bardzo ciebie nie lubiłem ale to na pierwsze RP w SAMC pojechałem z tobą @kalolek14 Jezus na krzyżu beka była ale troszkę mnie wkurwiałeś dzięki za akademi i spędzone chwile w niej Jak o kimś zapomniałem to sory Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Borsuk321 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarańcza. Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trzymaj się mordo!! Też pamiętam te RP "za***rdalaj po nosze kurwa" "kurwa podepnij to pod monitor idioto" to były czasy najlepsze SAMC jak dla mnie i brak jest tych czasów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEO Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Widzimy się za garażami. Trzymaj się 😎 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narina Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Trzymaj się młodziak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJW Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Noo, czekam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Richarddo Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLjohnnyGTR Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Bye borsuczi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paski132YT Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nigdzie nie idziesz 😞 Borsuk Orsuk :") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalolek14 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) No i dobrze zrobileś yeezus jest juz na krzyzu, Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez kalolek14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Żegnaj . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatTPL Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 3maj sie Borsuk . Zobaczymy sie na innym serwie 😄 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OlisaDeBe Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Spotkamy się jeszcze Borsucci Versacii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi