GRSKK_-b Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Więc tak idę z serwera ponieważ nie mam już chęci grania ponieważ niektórzy starzy wlascicielowie wiecie co robili mi zabrali majątek i nie mogę go już odzyskać nawet rangi support ten kto wie o co chodzi ten wie Bomble😍: @grota1122: support 3 dni ziomek mój kox @Inder00: no były kiedyś wymianki za hydre 😜😘 @idk: spoko morda @Tymesz: bus 600KM/h 😂, no co mam mówić no ziomeczki dalszy kontakt @Sebix2004: bogacz j**any 😂 @Morek: morkowaty😂 @Suvi: pomagający właściciel kox @DeamN: stary ziomeczek kiedyś wymianki za porsche stereo ❤ @BumbleBee*: scamer 😂😂, nie no bonk Hahaha @Adamiec: skurwibonk id 2 @VolT.: kolejny koxik @resouu było od cb kupowane id 1 za 15 kkk @joinitowy: ziomek fajnie się grało dalszy kontakt @Kat<3: biznesmenka w bazach 😘 Dziękuję jeszcze raz za grę spędziłem tutaj 1.5k godzin wszystko osiągnąłem dzięki za pomoc @grota1122 w rozwijaniu mojego majątku bez cb nic bym nie osiągnął oraz @Tymesz dziękuję wam z całego serca do zobaczenia 💟❤. 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeamN Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj się 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymesz Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj się 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigKrzak Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 siema młody wariat 😜 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolusiov1 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 3maj sie wracaj jak naj szybciej 😄 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pientacho Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Nara Trzymaj się i wracaj szybko 🙂 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymus Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 3maj się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txz Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Paaa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
resouu Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 eluwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi