Pepszu21 Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Twój nick:Pepszu21 Nick pracownika na którego jest skarga: JKKJ Za co jest skarga: Pisze skargę z powodu że pracownik JKKJ zabiera auta pracowniką fabryki z parkingu fabryki aut. Czy ktoś mi powie gdzie mamy stawiać te auta mam sb wjechać do fabryki żeby mi nie odcholowali to nie pierwszy raz. Dowody w postaci ss Edytowane 13 Maja 2020 przez Pepszu21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JKKJ Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Szanowny panie Pepszu21 ! Przykro mi ale nie mogę się zgodzić z pana skargą, ponieważ wszystko zrobiłem poprawnie. Odholowałem pana samochód, który był zaparkowany na parkingu publicznym. Samochód ten był w złym stanie technicznym i stał powyżej 1 godziny. Takie samochody mamy obowiązek zabierać i odwozić na parking policyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepszu21 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) To jest parking fabryki aut to jak chce iść na służbę to muszę zostawiać auto w idealnym stanie? To tak samo jak ja bym przychał i auta z pod Sara zabrał z parkingu bo stają rozwalone. Edytowane 13 Maja 2020 przez Pepszu21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorSvchodolski Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Chłopie zluzuj to jest tylko 1 kk xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepszu21 Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 (edytowane) Mi nie chodzi od kasę tylko o to żeby nie brali mam aut z parkingu fabryki bo to wnerwiające jest jak i idziesz sb na służbę wychodzisz a tam auta nie ma i trzeba lecieć na parking. Edytowane 13 Maja 2020 przez Pepszu21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastos Opublikowano 13 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2020 Dokładnie, jeżeli pjazd jest rozwalony i stoi na parkingu publicznym to po godzinie można zabierać. Więc skargę //odrzucam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi